Ako zvládnuť nové priateľstvá medzi deťmi?
Ahojte, neviem, ako reagovat, co mam robit. Mam 1 kamosku susedku, mame obidve synov, chodime vonku spolu denne, odkedy maju chalani 1 rok. Teraz maju 3. Teda spolu vyrastali, maju s avelmi radi, velmi pekne sa vedia zahrat. Idu spolu aj do skolky. Ale, pristahovala sa sem kocka, tiez ma syna o rok starsieho. Moja kamoska a ona sa skamaratili a zvykneme chodit aj my 3 von s detmi, teda stale sa k nam prida.... Ale ten chlapcek ked dojde, tak ten kamoskin sa zmeni o 180 stupnov, a mojho doslova ignoruje, krici nanho, stalo sa aj to ze doslova boxoval mojho 😮. Uz viackrta sa rozplakal moj kvoli tomu, lebo zle to padlo.
Ten chlapcek novy je velmi agresivny.... Boxuje do steny.... Do stromu.... Do svojho otca.... Nevie sa normalne hrat niekedy, lezi na zemi a zacne si sam bit svoju hlavu, nepocuva mamu, vrieska, krici, velakrat je nahnevany, nebavi sa s nikym. Nie, nema ziadnu diagnozu na 10000%. Ked ma dobru naladu komunikuje o 106, chodi do skolky, kde je anjel, atd. Nema ziadny problem, len co som si vsimla strasne, ale ze az extremne nanho krici jeho mama (teda ta kocka ktora s nami chodi von).
Neviem vobec uz, co mam robit... Syncek miluje velmi toho chlapceka a kym ten treti nepride, je vsetko ok. Kamoska ale ich stale vola, aj ked nadava na toho chlapceka, ale ze nechce, aby sa jeho mama nahnevala......
@salubos10 ak by ta mala rada uprimne, uz s nim nie je. Takze urcite hladaj inu. Nema vyznam a zbytocne si minas svoj cas.
No práveže ona ma ma rada ale aj jeho dokáže trpieť pri ňom a že si zaslúži nadávky lebo ho podviedla snažil som sa jej otvoriť oči keď už deti nechce plus jej rodina je pre neho nič potom sa udobruju vieme ako a ide sa ďalej len ju to vždy ťahá aj za mnou, stará sa upratuje vari a on ju ma iba na okrasu mi to pripadá že nevie byt sám ale mať niekoho kto sa o neho postará
@biba_18
@matullienka
@plushika
@sense
@janickacrazy
Kocky update. Teraz sme v takej faze, ze som vysvetlila synovi, aby sa branil a vratil spat......
Kedze s tym chlapcekom sa uz dlhsie nevideli, ale ten jeho kamos pravidelne tam chodi a normalne berie od neho spravanie, tak kazdy den sa s mojim pobiju. Moj sa uz nenecha... Vrati, a ten este silnejsie, potom naspat a musime ich normalne oddelit a ideme domov. :( je mi to luto ja uz fakt neviem :(
A je to kamos skoro od narodenia. :(
Viem, ze deti, ano.......
Moja kamoska to nevido tak zle, ze ved sa aspon naucia bit sa.
Môj syn má najlepšieho kamaráta v škôlke s ktorým sa stále bijú. Vzdy mi učiteľky vraveli, že ako sa ti chlapci bijú a robia si zle až časom som pochopila (ked som ich videla spolu), že oni sa veľa bijú, ale majú sa aj veľmi radi, oni sú obaja silné osobnosti a snažia sa presadiť.
Druhý syn zas sa nebije s kamarátmi vôbec, skôr sa s nimi pohada.
Tak len to som chcela, nie vždy bitka medzi deťmi je prejav nenávisti, môže to byť prejav osobnosti v hre. To musíš už vedieť sama zhodnotiť, ale viac v pokoji a menej v strese.
Sú to chalani, je to úplne normálne, že sa pobijú. Mám doma troch. 😁
@777januska777
@janickacrazy tak to neznamena, ze budu z nich bitkari? Z duse som nenavidela takychto chalanov, ktori sa bili napriklad v triede
Ja by som sa s nimi nestretavala. Ale to som ja, každý rieši problémy ináč.
Určite nie, ty si nemala súrodencov? Nikdy ste sa nepobili? No my so sestrou sme sa aj pobili, aj uzmierili a doteraz sme najlepšie kamošky.
Nie vôbec. Znamená to, ze su silné osobnosti a ze si nenechajú skákať po hlave. Napriklad moj syn co je taky bitkar je aj veľmi láskavý k iným deťom, najmä menším a teda oveľa laskavejši ako syn co sa nikdy s nikým nebije.
Ide o osobnosť, o človeka. Vidíš ty sama si takých bitkarov nemala rada, väčšinou je ten život o tom, ze dostaneme to co nemáme radi aby sme videli, že to nie je také zlé ako sme si mysleli.

Ahojte už skúšam radu aj tu ja mám 39 rokov slobodný, kolegyna 31, 5 rokov vydatá ťaháme to spolu už rok nejako sme si našli ku sebe cestu jej manžel o nás vie priznala sa mu mala podané na súde o rozvod z jej strany nevera lebo doma iba všetko demoluje keď chytí nervy potom jej hrubo nadáva deň pred rozvodom stiahla že mu dá ešte šancu sa zmeniť ako jej sľuboval to bolo v novembr teraz je august a doma ma stále ponižovanie výčitky nadáva na jej rodinu nechce snou deti zaujíma ho iba auto a kamaráti on ma 34. Celá jej rodina vraví aby sa rozviedla že nie je šťastná ona to aj mne stále vraví ale vždy poľaví a dúfa že to bude iné mňa to už tiež postupom času unavuje lebo sa vidíme iba v práci a sem tam ak on je v robote ideme na bicykel a prírody ak je doma snim nekomunikujeme koli pokoju. Myslite že nájde ta žena odvahu sa rozviesť lebo spolu chceli aj dieťa snažili sa ale ma nejaký problém nejde to . Dakujem za radu