Ako zvládnuť nový vzťah po rozvode?
Chcem radu....vlastne ani nie radu ale vyrozpravat sa...mala som 20r.manzelstvo....posledne roky nefungovalo....alkohol,nevera a vobec uplne sa mi odcudzil....po poslednej hadke (ceresnicka na torte) som povedala koniec....konecneeee😊 sme v rozvodovom konani.....naska som si partnera....ano noveho....vlastne my sa pozname uz davno....on ma mal rad davno...no ha som bola tabu....a teraz ked som volna tak preco nie...dali sme sa do kopy.....ja len lutujem ze som tohto uzasneho muza nepoznala skor....milujem ho ako nikoho ineho,fakt keby som vedela ze takto ma vizerat skutocna laska tak sa rozvediem davno.... ❤️ problem je ze mi hrozne chyba.Chyba mi ked je v praci,pracuje 40km od domu a musi byt aj 4 dni mimo domu.Cez vikend sme spolu.Mne tak neskutocne chyba....v manzelstve som bola zvyknuta posledne roky byt sama,sama som zaspavala,uz som ani nepoznala co to je zobudit sa pri niekom koho milujes....kto ta zakryje v noci ked je chladno.Poradte mi ako to trosku zmiernit aby mi tak priatel nechybal ked spolu nie sme.Strasne moc mi chyba vzdy ked odide...
@katkabg super ,praca snad pomoze…
Presne treba cas vyplnit, ved neni on zas mesiac prec.☺️
@biglovemom heeej neniiii🙂 asi preto mi chyba lebo som dlho nevedela co je zobudit sa pri niekom koho lubis,rano ta vybozka od radosti ze si vedla neho,v noci ta zakryje aby ti nebolo chladno...poslwdnw roky v manzelstve som uz ani nevedela co to je....a teraz uz viem 🙂 preto sa divim ze si niekto mysli ze mame vztah len o sexe.....ano aj ten je perfektny ale viac sme citovo spojeny 🥰
Véd toto predsa zažívame každá...Aj o svojom manželovi si sinvolakedy predsa myslela že je ten pravý, alebo nie? Aj napriek tomu si si s ním zakladala rodinu?
Véd ono to časom prejde , potom bude chýbať stále menej a menej, takže si to vychutnavaj, lym sa hormóny a chémia búria🙂
@katkabg …lebo MK😂😂 to je krasne ,a chapem ta😊
@biglovemom dakujeeeeem 😊😊😊😊 a stale vsetko funguje tak ako ma,dokonca este lepsie ❤️❤️❤️
@katkabg to ma tesi😊☺️🤗
@biglovemom ooooo anooooo 🩷🩷🩷🩷

@biglovemom ano moze byt...ale snazim sa nech niesom naviazana.Kedze som na pn tak porabam podome len nech si zaplnim cas trosku.O 15 dni idem konecne do prace.