icon

Ako sa odpútať od mimomanželského vzťahu?

Dnes o 07:07

Ahojte, potrebujem poradiť, lebo som už dosť zúfalá. Som vydatá 10 rokov. Asi 4 roky nám už manželstvo nefungovalo. Odcudzili sme sa a stalo sa medzi nami veľa vecí, ktoré nás postupne dostali do veľmi zlého obdobia.
V tom období sa jednoducho stalo, že som sa zaplietla do mimomanželského vzťahu, ktorý trval približne 10 mesiacov. Nebolo to tak, že by som si cielene hľadala niekoho iného. Proste sa to stalo v čase, keď naše manželstvo už dlhšie nefungovalo.
Stretávali sme sa pomerne často. Zo začiatku chcel on viac a ja som si držala odstup. Až keď videl, že k nemu začínam mať city a že som sa do neho zamilovala, začal odo mňa cúvať. A ja, úplná trúba, som sa do toho vtedy pustila ešte viac, pretože som cítila, že ho strácam. Začala som si všetko vyčítať a premýšľať, že som sa mu predtým málo venovala a že som sa mala viac snažiť.
Teraz už so mnou nechce pokračovať. Manželovi som sa priznala, priznala som sa o nevere a on sa veľmi snaží naše manželstvo napraviť. Úprimne, momentálne spolu vychádzame dobre a vidím, že sa naozaj snaží.
Lenže ja stále myslím na toho druhého muža a vôbec neviem, čo ďalej. Viackrát som mu napísala, ale vôbec mi neodpovedá. Evidentne sa rozhodol, že to chce so mnou ukončiť.
Zažili ste niekto niečo podobné? Ako ste sa dokázali odpútať a zabudnúť? Prosím, nesúďte ma za neveru. Nevidíte do nášho manželstva a neviete, čo všetko tomu predchádzalo. Potrebujem skôr radu, ako sa z toho dostať

hederamonstera
Dnes o 07:16

A chces zachranit manzelstvo?
Co sa tyka toho druheho pride mi to ako klasicke zamilovanie bez stastneho konca. Ak on to uz ukoncil, musis to v sebe ukoncit tiez, prezit zlomene srdce a uz len si rozmysliet, ci ides zachranovat manzelstvo alebo nie.

anonym_a908fe
Dnes o 07:18

Zablokuj si ho, nevypisuj mu a nesnaz sa o kontakt. Nic ine Ti nepomoze.

ivik4
Dnes o 07:24

Nestrapnuj sa pre chlapa ktory Ta nechcel na nieco vaznejsie, len na potesenie ako vidis. Bud rada ze sa manzel snazi napravit Vase manzelstvo a aj ze Ti odpustil

anonym_227ca8
Dnes o 07:30

Pritahuje ta iba to, ze je nedosiahnutelny. Muz sa namota rychlo, na vzhlad. A rychlo sa vie aj odmotat. Zene namotanie trva dlhsie, ale o to silnejsie. Ak manzelstvo stoji za to, tak bud rada, ze ti odpustil a dal druhu sancu.

janinah
Dnes o 07:43

Nikdy v zivote som sa nikomu nijako nenatiskala,je to odpudzujúce.Vymaž nan vsetky kontakty a venuj sa manzelovi a dakuj,ze ti neveru odpustil.

ivicatolic
Dnes o 07:52

@anonym_autor ja na mieste tvojho manžela - pošlem ťa do prdele 👉👉👉 žiadne odpúšťanie -odchod

7miriam77
Dnes o 07:59

Tvoj manžel ti odpustil, snaží sa dokonca zachraňovať vaše manželstvo...no ty ho už očividne nemiluješ a kašleš na neho, namotana na nejakého chlapa, ktorý ťa má na háku 🤔...buď sa spamätáš alebo daj manželovi zbohom, nech si nájde niekoho, kto si ho bude vážiť

titla
Dnes o 07:59

Na toho druheho sa vykasli, on ta nechce. Co sa tyka manzela, tam si ujasni co chces ty. Vies si este predstavit, ze Vam to s muzom bude po tom vsetkom fungovat? Budete sa vedieta preniest cez to odcudzenie a neveru? A chces to vobec? Az ked si v sebe odpovies na tieto otazky postav sa k svojmu manzelstvu - ci uz tak alebo onak.

januska12323
Dnes o 08:06

Daj toto prečítať manželovi a už nebudeš mať problém sa rozhodnúť.

autor
Dnes o 08:13
@ivicatolic

@anonym_autor ja na mieste tvojho manžela - pošlem ťa do prdele 👉👉👉 žiadne odpúšťanie -odchod

Manžel mi odpustil, lebo aj on urobil veci, ktoré teraz ľutuje. Obaja sme urobili chyby a teraz sa snažíme naše manželstvo napraviť. A áno, máte pravdu, že by som sa na toho druhého mala vykašľať, len potrebujem čas, aby som na neho zabudla..

autor
Dnes o 08:16
@anonym_227ca8

Pritahuje ta iba to, ze je nedosiahnutelny. Muz sa namota rychlo, na vzhlad. A rychlo sa vie aj odmotat. Zene namotanie trva dlhsie, ale o to silnejsie. Ak manzelstvo stoji za to, tak bud rada, ze ti odpustil a dal druhu sancu.

@anonym_227ca8 Presne tak.

svetlonos
Dnes o 08:23

@anonym_autor
Prečo by si mala túžiť po niekom, kto ťa nechce?? Od začiatku ťa klamal, nechcel viac, len to hral.
Nezáleží mu na teba. Pusti ho z hlavy. Vyskúšajte to s manželom, za jednej podmienky, ktorú nesmiete porušiť!!! Keď ti odpustil, neexistuje, aby ti to niekedy potom vyčítal. To nikdy nesmie aj keby tanky padali. Že tu nebudeš už podvádzať, nespomínam ani.
A pokiaľ to nebude vedieť, tak radšej od seba. Skúste patovú terapiu. Tento bol možno len na naštartovanie vášho manželstva ale keby ťa ľúbi, chce byť s tebou. On chce len sex a nie vzťah. Už ho nerieš. Nestojí za to aj keby neskôr ma kolenách prosil.

svetlonos
Dnes o 08:27
@anonym_autor

Manžel mi odpustil, lebo aj on urobil veci, ktoré teraz ľutuje. Obaja sme urobili chyby a teraz sa snažíme naše manželstvo napraviť. A áno, máte pravdu, že by som sa na toho druhého mala vykašľať, len potrebujem čas, aby som na neho zabudla..

@anonym_autor
Nezabudni na neho, nemáš predsa demenciu ani alzhaimra, či!? Práveže si so dobre zapamätaj, aby si už rovnakú capunu neurobila. To je lepšie ako zabudnúť.

svetlonos
Dnes o 08:30
@ivicatolic

@ivicatolic
Nie som za neveru ale vieš ty, ako sa posledné 4 roky choval pán manžel? Žeby autorka z nudy išla podvádzať? To sa mi nezdá. Pár rokov bol v pohode a potom viac veci kapitálové dovrzalo. Síce to nieje priepustku k nevere ale my do toho nevidíme. Ona nepíše o super manželovi a zo záplavy krásneho života plného lásky si z nudy odskočila k milencovi, či?

anonym_70c83e
Dnes o 09:09

Manžela nemilujes,tak prečo s ním chces silou mocou udržať vzťah?

anonym_fd9d4e
Dnes o 09:13

nevidim doanzelstva ale myslim ze ked to nejlape mali ste sa rozviest a potom si si mohla najst partnera kto dokaze urobit nieco taketo pocas manzelstva je obycajna ku.... nesnaz sa odpurat od niecoho co ta laka len preto ze mas pocit ze je to zakazane ovocie manzelovy sa co najskor ospravednl za to co si a podaj ziadost o rozvod

jeennyv
Dnes o 10:06

@anonym_autor uprimne co ste si s manzelom porobili neriesim, ale ten tvoj majster bokovka vedel asi, ze si zadana, nebola si ziadny problem s narokmi atd, nemusel sa o teba extremne asi starat ako o oficialnu partnerku..sama pises, ked od teba to bolo vaznejsie cuvol….pravda je, ze si mu nezavazne vyhovovala, ale ked si zacala robit natlak uz nechcel..free time ta chcel mat…ak sa viete s muzom dohodnut odpustit si a tsk zit…polepte to dohromady

dadis
Autor odpoveď zmazal
feri0852
Dnes o 10:50

@anonym_autor viem ako sa cítiš, prežil som si to. Iné ti nepomôže len čas, par mesiacov to bude trvať, potom na to zabudneš a časom si budeš trieskat hlavu, že aká si bola sprosta a trápila si sa za niekoho, kto za to vôbec nestoji