Ako zvládnuť odlúčenie od priateľa?
Priateľ včera ráno odišiel do Talianska za prácou a som bola zvyknutá že som bola sním vždy ako mám zvládnuť to mesiac
Zvladni to tak ako si zvladala zit ked si ho este nepoznala. Ved v dnesnej dobe si viete volat aj cez videohovor, pisat a nie je to take odlucenie ako kedysi, ked bolo treba cakat na list z posty a pary to aj vtedy dokazali zvladnut. Neumiera ani neodisiel navzdy.
@anonym_58e806 jednorazové
@kajka229 ak jednorazove tak je to ten lepsi pripad. 🙂.... Mozte si denne volat. Si pamatam ked som bola ako mala mesiac na lieceni, mama mi pribalila papierovy meter, kazdy den som si odstihla jeden cm co bol jeden den a tesila sa ze sa to skracuje
Jednarozovo za pracou na mesiac? Trochu zvlastne. Chorobne lipnutie na partnera nie je dobre, mas mesiac na to, aby si obnovila stare kontakty... len 30x sa musis vyspat a je doma
Telefóny nemáte? Mesiac prežiješ úplne bez problémov ak na ňom nie si závislá.
@kajka229 neboj, ono to prejde a hlavné je, že išiel len jednorázovo a volať si budete, takže nejako to zvládneš. Prvé dni sú vždy najťažšie ale ono to prejde
Budeš si musieť nájsť záľuby, vyplniť si voľný čas. Prvé dni budú ťažšie, ale zvykneš si😉
Si závislá keď zakladáš temu, a nevies si sama rady, že jednorazovo odišiel na mesiac.Ja by som bola šťastná a nevedela čo skôr..len ja nedusim nikoho a mám kopec kontaktov aj s inými ludmi.Je choré visiet na jednom človeku a ten vztah nebude mat dlhé trvanie.Mozno je aj rad, že si oddýchne od Teba, keď máš potrebu zakladat temu asi to je pre teba koniec sveta 😁
@kajka229 jednorazovo ide prec na mesiac a ty si zrutena? najdi si cas pre seba, kamosky, kino... knihu a ani nevies ako a je doma.. telefony , videohovory funguju...
Mesiac je ešte celkom okej.. Vždy si po práci zavolajte a ty asi urob program
. Kino káva kamošky masáž nechty turistika 🙂

@kajka229 je to jednorazovo alebo bude takto chodit pravidelne?