icon

Ako zvládnuť partnerkin umelecký životný štýl?

Dnes o 11:19

Idem sa sem spytat na nazor. S priateľkou žijeme spolu v jednej domácnosti 2 roky. Ja pracujem v korporate v Bratislave a ona je umelkyňa. Hráva v divadle a okrem toho nema ziadnu inu pracu. Samozrejme ju vo všetkom podporujem, ale zacina ma to pekne štvať. Jej den zacina o 12-13tej, kedy vstane a ide si na kávičku s kolegami. Predstavenie nemava kazdy den. Iba sa tak poneviera. Ked som otvoril tuto temu, vzdy ma odbije s tym, ze ona je proste taka divadelna povalacka a vzdy to zvrtne na humor. Jej prijem je fakt mizivy a pomaly vsetko hradim ja. Ked sme spolubzacinali, munto neprekážalo, ale teraz si začínam uvedomovať, ze ta ťarcha je stále na mne. Keby som aspon videl, ze sa snaží nejako tie financie priniest, aspon nejakou brigádou, ale ona tuto temu vzdy zatrhne. Ze ona svoju pracu miluje a ze ak sa mi to nepaci, mozem odísť. Uz začínam zvažovať aj tuto alternatívu, ale ľúbim ju a nechcem to hned zahodiť. Jej niektori kolegovia maju tiez podobný zivotny styl. Vysedavat po kaviarnach, nieco odohrať a vybavene. Neviem ako dalej.

Strana
z3
kirin95
Dnes o 18:20

Neboj jedneho dna ju po predstaveni oslovi nejaky pan podnikatel a tvoja dilema bude vyriesena za teba

pinkgirl
Dnes o 18:42

Načo zbytočne predlžovať tvoje utrpenie. Čím skôr to ukonči. Partneri by mali mať spoločné "veci/ciele" ako záujmy, názory... Daj jej možnosť nech si nájde rovnakého povalača ako je ona🙂

Strana
z3