icon

Ako zvládnuť pocit osamelosti a zúfalstva doma počas dažďa?

esmera50
18. apr 2025

Ahojte, poznáte to niekto? Doma, prší...Nechuť k životu. Osamotenie. Kamošky vydaté a vy nemáte vlastný život, vracajú sa spomienky na minulosť...čo s tým? A to som veriaca, a predsa ma toto prepadá...Čisté zúfalstvo. Pls, poraďte nejako, pomôžte!

Strana
z3
esmera50
autor
23. apr 2025
@mariynka

@esmera50 preco sa zaoberas minulostou? Tu uz nezmenis. Nezaoberaj sa ani buducnostou. Nevies, ci sa dozijes.. zi tu a teraz🌸🩷

@mariynka nedokážem to asi, ale už mi je lepšie duševne a zajtra idem z PN do roboty, ale aj tak mi ešte neni moc dobre

esmera50
autor
23. apr 2025
@mk22

@esmera50 co tu riešiš bývalého.. Keby a keby a ci ho ľúbi..
Je to minulosť, pokiaľ budeš vkuse otáčať hlavu gá tým, čo bolo a riešiť to.. Nikdy sa nepohnes vpred.
Ty minulosť nezmeníš tak sa sustred na to co ta čaká.
Najskôr sa vylieč, kúp si vstupy do fitka alebo nejaké skupinové cvičenie.. A užívaj kszdy deň, aj to, že si zdravá..

@mk22
@mk22 ale on možno na mna myslí a čo ak s nou neni šťastný? ak nie, tak je to moja vina, keby som bola s ním, boli by sme šťastní...

dahra
23. apr 2025

@esmera50 - ked si veriaca, chod do spolocenstva. Zapoj sa do aktivit. Minulost nezmenis, buducnost si formujes dnes.

mk22
23. apr 2025
@esmera50

@mk22
@mk22 ale on možno na mna myslí a čo ak s nou neni šťastný? ak nie, tak je to moja vina, keby som bola s ním, boli by sme šťastní...

@esmera50 ako vieš ci by ste boli šťastní?
A to je úplne jedno. Na čo prosím ta riesis co by bolo keby.. Zi súčasnosť a budúcnosť.. Načo sa tocis dozadu..

eva8
23. apr 2025
@esmera50

@mk22

@esmera50 on ma yeraz uplne ine starosti, nez mysliet na lasku spred 10. rokov. Pravdepodobne uz maju deti

maja22
23. apr 2025
@esmera50

@mk22

@esmera50 To naozaj nie je tvoj problém, či je nejaký muž v manželstve šťastný alebo nie. Nechaj ho na pokoji aj vo svojich myšlienkach a aj v skutočnosti. Ty na neho teraz nemáš absolútne žiadne právo, on patrí k tej žene, ktorej prisahal vernosť, lásku a úctu po celý život a tebe to nebolo. To, že ty si teraz nešťastná neznamená, že aj on je. Odpútaj sa už od neho, nevšímaj si tie myšlienky, ktoré sa točia okolo neho, ty s ním už nemáš mať absolútne nič!

esmera50
autor
27. apr 2025
@eva8

@esmera50 on ma yeraz uplne ine starosti, nez mysliet na lasku spred 10. rokov. Pravdepodobne uz maju deti

@eva8 jedno majú

Strana
z3