icon

Ako zvládnuť predsudky voči mužom po dlhšom single období?

29. nov 2024

Otázka skôr na tie žienky, ktoré boli/sú dlhšie single. Som single 3. rok, čiastočne mi to aj vyhovuje ale začínam na sebe cítiť ako keby predsudky voči chlapom. S posledným ex som zažila nepríjemnú skúsenosť, klamal ma a hral to na dve strany. Cez to som sa preniesla avšak po ňom keď prišli nejakí nápadníci tak boli vyslovene v niečom "nekompatibilní" - napr. mali nedoriešenú ex alebo raz mali záujem potom sa tvárili, že nie a podobne. Ja som po niekoľkých takýchto skúsenostiach začala mať v hlave po spoznaní sa s niekym novým, že čo z neho vylezie a čo sa stane a podobne a mám ako keby strach/ predsudky dopredu. Ako tomu predísť a v hlave sa nastaviť? Stále si hovorím, že každý človek je iný ale občas ma taká frustrácia.

oli18
•
29. nov 2024

Mna sa sice tema netyka, ale verim, ze ked pride ten pravy, tie pocity pri nom mat nebudes.

morpheuss
•
29. nov 2024

Si ako z tej epizódy "Sex v meste", kde hlavná hrdinka na každom chlapovi nájde nejakú vadu. Až spozná muža, ktorý je navonok dokonalý, ale ona tomu nechce uveriť a preto hľadá, hľadá, hľadá... až si uvedomí, že v tomto vzťahu je ona tá "vadná".

thirstymonk
•
29. nov 2024

Mal som dve bývalé (frajerky), ešte v puberte... a bolo to cele o ničom. Potom prišla moja manželka a od prvej chvíle bolo jasné, že k sebe patríme. Proste to cítiš. V správaní, v chémií, v pohľade, v jeho/jej vôni, v sexe, vo všetkom.

earlgrey
•
29. nov 2024

Nemaj žiadne očakávania. Spoznávanie ber ako zábavu, ideš, spoznáš niekoho nového, sadnete si, super...nesadnete, ideš ďalej. Nevrhaj sa do vzťahu po pár stretnutiach, daj všetkému čas....spoznávaj a potom uvidíš, čo z toho...

w123
•
30. nov 2024

Najlepšie čo môžeš pre seba spraviť je ostať single 🙂

grof_monte_christo
•
30. nov 2024

Ja som to práveže prestala brat ako zábavu a veľmi skoro som sa zamýšľala nad tým, či sme kompatibilní. Každý je iný.