Ako zvládnuť rozchod s narcistickým partnerom?
Ahojte, ako ste prežívali rozchod s narcistickým partnerom keď vás on odkopol a odvtedy sa neozval? Viem, že sú tu už o tom nejaké skupiny ale predsalen ma zaujímajú aj ďalšie názory hlavne od žien, ktoré ste si tým prešli. Poprípade opíšte kludne situáciu akú ste mali vo vzťahu aky bol na začiatku a aký na konci a ako sa k vám správal. Rada by som si vypočula názory iných žien aby som si uvrdila že to že som sa neozvala ani ja jemu je dobré riešenie.
bože bud rada že skončil ON s tebou nie ešte sa pýtať.
Buchni sampanske, zablokuj si jeho cislo a zacni zit. Naco smutis za psychopatom? Preco by si sa mu mala ozyvat? Bud rada, ze sa ti nevyhraza a nerobi ti zle.
Baby, problém je, že ten psychopat sa jej ozve, keďže to ukončil on. To je ten povestný kruh narcistickeho zneužívania. Autorka Ján Dvořák na youtube rozoberá podrobné priebeh. Tiež tam nájdeš príbehy žien, ktoré žili alebo chodili s narcisom.
Baby ja ho uz nechcem ale chcels by dom pocut mozno nejaké vase príbehy, ktoré ste si to zazili..ja som sa uz natrapila dost pri nom ..ale mozno osobne pribehy pocut od iných žien
@majka_7778 Teš sa, ze je zatial "ticho" a klud. Mne sa ozval cca po mesiaci. Bol to chory neskutocny natlak, ktory trval mesiace. Otravoval mlju rodinu, byvaleho, mohe deti... ma zaciatku ako medik,neskor arogantny, nadavky. Totalne zle znasal, ked som sa mu snazila co i len naznacit, ze sa mi nieco nepaci. Všetko bral ako kritiku na jeho osobu a hned vybuchol ako sopka. No hrozne. Nikdy viac uz taketo nieco.
@lilli110 takže to ťa mesiac vedel vklude ignorovať bez akéhokolvek kontaktu a ty si si myslela že už to asi aj skutočne skončilo však? Ako si zvladala tu jeho ignoraciu?
@enmery vďaka pozriem
@majka_7778 ja uplne v pohode. Rozchod bol z mojej strany. Panko sa urazil. Dufakq sim, ze bude pokoj. Sustredila som sa na seba, deti po rozchode, zbierala sily, o ktore som prisla pocas toho vztahu 😅 a potom prisiel ten natlak. O tom ze kontaktoval byvaleho moju rodinu...som sa dozvědela po roku. Od nich. Nikd, dom sa nepytala na neho. Ma som jasno v tom, ze tento clovek v mojom zivote nema co robit, ze ho don uz nepustim. Oni su hrozni klamari, taketo typy. Niekedy trva, kym clovek zisti koho vlastne vedla seba ma. A ked som to zistila, cista stopka. Aj city ma presli. Lebo "toto" sa neda milovat. Nemal v skutocnosti ziadne cnosti. Aj ked sa tvaril predtym, ze ano. Su ako chameleoni.
Ano je to dobre riesenie. A este lepsie riesenie bude ked nad tym prestanes rozmyslat a vracat sa k myslienkam nanho.
A aka ignoracia? Rozisli ste sa. To ze sa nekontaktujete nie je ignoracia ale doslova dopismena definicia a podstata rozchodu, rozdelenia dvoch ludi zo vztahu.
Myslism si, ze by si sa mala sustredit na to aby si nepodlahla natlaku ak sa ozve. Lebo tito su obzvlast rafinovane slubotechny, su schopni slubit hocico, len aby mali znova koho tyrat. Takze sa priprav ako budes NEreagovat, ked mlady pan zisti "ze bez teba nevie zit" a zacne vyplakavat aky je "zufaly" ako zacne slubovat, ze "to uz bude inac".
@majka_7778 natrapula si sa ale aj tak bojujes s tym sa mu ozvat, ci podvedome dufas ze sa ozve.
A po dalsom odkopnutu sa budes utvrdzovat kym sa ti sam neozve.
Medzitym bude prasit inu naivku, len aby si vedela
@majka_7778 bude prekvapený ak sa neozveš potom čo ti dá ,,šancu" to napraviť, skončila som to ja a jediné čo ma hnevá keď som sa s odstupom času úplne vyliečila - že som to vydržala tak dlho. (nabrala sebavedomie, necítila sa vinna že ide s kamoškou na obed, že sa zdržím niekde) nemôžem tu písať viac. Ak chceš napíš ss. Nevracaj sa nikdy k manipulátorovi lebo nikdy nebudeš v živote šťastná - ten sa postará o to aby sa ti nedarilo a považovala sa za rohož.
Pokiaľ netrpíš spoluzávislosťou, z ktorej by si sa potrebovala vyliečiť po takomto vzťahu, tak prvá vec ktorú by si mala urobiť je zablokovať ho úplne všade a nedovoliť mu dostať sa naspäť do tvojho života. A najmenej by si sa mala trápiť ignoráciou z jeho strany, nemala by si ty jemu dať šancu ťa kontaktovať.
@majka_7778 ked to zacalo uz extremne skripat, odstahovala som sa od neho do podnajmu. Asi mesiac sme to spolu este tahali a potom z nicoho nic utal vsetok kontakt. Tyzden som o nom nepocula, potom sme sa mali rozpravat a nepriesil. Ako som neskor zistila, tak v tom case zistil, ze baba s ktorou ma podvadzal s nim caka dieta 😊. Po mesiaci, ked uz pravda vysla najavo ma zacal bombardovat spravami, a kedze sme sa cely cas nevideli mal stale kluce od mojho bytu. Kym som sa isla vyplakat ku kamoske do ineho mesta, on mi vosiel do bytu a nechal mi “na valentina” na stole nahrdelnik so srdieckom. Keby som uz vtedy nevedela celu verziu toho, ze ma podvadzal polroka a ina s nim caka dieta, tak sa asi roztopim a hodim sa mu okolo krku. Bol to ukazkovy manipulator a curak.
Povedala by som, ze ten tvoj ma tiez inu, ktora mu aktualne zamestnava hlavu. Ak mu to nevyjde, tak zase zacne bombardovat teba.
@majka_7778 uz to viac neries a nijako sa nad tym nezamyslaj a bud rada, ze ste sa rozisli.
Ahoj , ja som bola v manzelstve s egoistom s narcistickymi crtami- potvrdene psychologickou, dve deti, velakrat som chcela odist, nemala som silu, dufala som , ze sa zmeni, ..podla jeho slov, ak by som robila to, co chce on, ze by som sa mala dobre, vzdy som robila malo, nebola som dost dobra, pekna, mudra,..a nakoniec si on nasiel frajerku a v priwbehu mesiaca nas s detmi opustil! To bola pred vyse mesiacom. Deti ho zaujimaju minimalne, ja vobec, ma svoj novy zivot, novy vztah - milenku, ktora je uz teraz vo vsetkom lepsia ako som bola ja za cele roky,..neskutocne ma to boli, spracovavam toto cele :((
@zuzkaemmka17 vsak bud rada ze nasiel novu obet, ta je teraz vo faze, ze si ju zahackava. Potom aj na nu vybali svoje drapy.
a co ta boli? ze ta hodnotil zle?
a co je on? Hlavny vesmirny merac kvality zien? 😂
Jedno si zapamataj, ziaden clovek ti nedava hodnotu. Tu mas sama osebe, nie tym ako sa niekomu zavdacis, ci splnis jeho arogantne kriteria.

vsak ty mas uz rozchod vyrieseny.
a si z tych stastnejsich, ktore maju nasledne pokoj a nie su stalkovane urazenym egom ex partnera.