icon

Ako zvládnuť rozpad manželstva a zradu partnera?

25. jan 2025

Ahojte
Prosim vas, ako ste zvladli rozpad manzelstva, pokial ste este rodinu chceli zachranit, no on sa uz stretaval s inou?
Ako ste ,,prekonali,, tu zradu, to ze vas vymenil?
Dakujem

Strana
z3
enmery
27. jan 2025

Neobhajuj sa pred ním. Je tu muž a stroskotalo mu manželstvo. Jasné, že je na strane chlapa. Nevie pochopiť, že sú aj nulové osobnosti. Lebo ako hovorím nechcieť partnerku je vec jedna, srať na deti je už ale úúuplne iný level.

martin96321
27. jan 2025

Tak v takom pripade kúp fľašu kvalitneho vinka,navštív jeho milenku a pekne poďakuj že Ťa zbavila takého idiota. Ak nemá záujem stretávať sa s deťmi,tak je lepsie nenutit ho k tomu a nerobit to ani tym detom. Nech plati poriadne vyzivne a ked nechce pomôcť tak nech radšej nesmradí okolo seba

autor
27. jan 2025

@kellhaed Dakujem moc za rady, presne to robim, makam na sebe este viac ako predtym, plavanie, lyze, cvicenie, dorabam si este dalsie vzdelanie, proste zamestnavam hlavu,...jemu je to jedno, len nech ho neobtazujem s detmi, mam zavolat moju mamu, ked chcem riesit deti mimo nasej ,,dohody,, kedy k nim chodi , ze kedy on ma mat cas na seba a svoj zivot??? Ze on sa uz zmieril s tym, ze s detmi tolko nebude, a ze ved vzdy je to nespravidlive voci matkam, ze mam byt rada , ze este chodi kolko chodi.

martin96321
27. jan 2025

Kazdy sme svojim sposobom sebci a egoisti.....Aj Ty aj ja........čo sa mu na Tebe nepacilo,alebo co sa nepacilo Tebe na nom, ze ste to dostali az do takeho stadia?

martin96321
27. jan 2025

Lepsia inteligentna samota ako hlupa spolocnost😉

autor
27. jan 2025

@martin96321 dakujem, no ja sebec a egoista urcite nie som, vzdy mi viac zalezalo na inych ako na sebe , asi preto robim aj v zdravotnictve a pomaham inym, v tom sme sa rozchadzali, ..

martin96321
27. jan 2025

Napisl som iba ze svojim sposobom sme vsetci sebci a egoisti😉 Nejestvuju nezistne dobre skutky. Aj clovek ktorý "pácha" dobro je sebec,lebo to robi pre svoj dobry pocit

efka77
27. jan 2025

@martin96321 a musis tieto zivotne mudrosti strkat prave sem? Pride ti to vhodne? Sebectvo o ktorom pises je uplne mimo tohto pribehu..... Tu vidim sebca a obetavu matku. Ignorujme dovody rozchodu vztahu (aj ked ja som ich plne pochopila) a bavme sa o detoch. Ak niekto zapre svoje deti, je to vhory nestastny clovek. Nikdy v zivote nebude stastny.
Autorke prajem vsetko dobre. Len cas to vyriesi. Ja by som neobetovala deti na ukor nasilu chodenia i otcovi ktory ich nechce. Riesila by som peniaze,aby ste sa dokazali sami uzivit a zit spokojny zivot. Tvoja "odmena" pride v podobe stastnej rodiny.....hoc aj po par rokoch. Ak si ludska a citliva,neboj - aj teba este stastie caka . Prajem vsetko dobre. Ak citis,ze nevladzes - navstiv odbornu pomoc

martin96321
27. jan 2025

@efka77 Prosim,precitaj si pozorne,com si s autorkou pisal predtym. Zbytocne sa rozculujes. Napisal som jej to iste co si mi napisala Ty. Nema zmysel niekoho do niecoho nutit. Krasny den Ti prajem💐

enmery
27. jan 2025

@martin96321 Nenapísal. Začal si tým, že prečo ju asi tak opustil, lebo na rozpad vzťahu sú 2. Jeho ignoráciu a nechcenie detí si odignoroval. A úprimne, vôbec jej týmito vecami nepomáhaš. Neprispievam, keď neviem pomôcť len ešte viac naložiť. Vyslovene napísala, že jej trhá srdce ako matke kvôli deťom. Pekný deň.

anouschka5
27. jan 2025

@margotka17 nie ja by som mu deti nedala keď nemá o ne záujem - ešte by im mohol ublížiť alebo prinajmenšom ohovárať pred nimi ich mamu

martin96321
27. jan 2025

@enmery Prepac ak mam iny nazor nez Ty. Postihnutemu cloveku nepomozes tym,ze ho budes lutovat. Povies mu ze sa da zit aj inac,ze ma aj ine moznosti. Jej manzel sa rozhodol ako sa rozhodol.......bohuzial. Kazdy sme nejaky. Ak zijes s niekym vo vztahu tak vies,ze je to stale o kompromisoch. Ake nechce byt s nou,tak s tym nic neurobi. Ak nechce byt s detmi......neprinutis ho nijak a myslim ze ani deti by z toho nic nemali. Musí sa spolahnut len na seba a svoju rodinu. Mozno je to to najlepsie co sa jej mohlo v tom vztahu stat......

efka77
27. jan 2025

@martin96321 s tymto suhlasim. Ale teda naco pises zbytocnosti o tom aky sme vstci sebci? Nikto ta nekritizuje za nazor,len za halusky ktore tu k tomu pises zbytocne.
Daj to radsej do temy o nesmrtelnosti chrusta a zmysle vesmiru.
Ja si len predstavujem ze tu poziadam o radu a ludia mi zacnu pisat haluze. Fakt to potrebujem? Pisme k veci, zbytocnosti aj tak jepotrebuje.
Dakujem za pochopenie.

kika845
27. jan 2025

@martin96321 ved ty si to uplne prekrutila, ze "clovek ktory pacha dobro je sebec lebo to robi pre svoj dobry pocit" ?
Tak tie "nezistne dobre skutky" su pre dobro toho druheho, nie pre svoj vlastny dobry pocit.

janka27101988
31. jan 2025

Vyplač sa. Zababuš do deky, sprav si čaj, zapáľ sviečku. Odsmúť to. 2 týždne sa kľudne opúšťaj. Daj si dva týždne a stop. Hrubá čiara. Ideš ďalej. Už sa k minulosti nevracaj ak nemusíš. Jeho nezmeníš, nezmeníš čo sa stalo. On teraz nevníma, nerozmýšľa racionálne. Reči typu zbaľ mu deti pusti. Deti Ta teraz najviac potrebujú! Potrebujú bezpečie, istotu a kľud. Neznic im život, sebavedomie a budúcnosť kvôli ich otcovi, ktorý o ne evidentne nestojí. Nieje to tvoja chyba ani ich. Vy si spravte najlepší život aky môžte. Rozvod nerieš. Setri si energiu. Nech si to vyrieši on. Požiadaj ho len emailom, aby ti do rozvodu prispieval určitou sumou na deti. Ak ti písal v správe, že pre deti príde keď to bude jemu vyhovovať, všetky si odloz. Ešte sa ti to zíde. Nerob nič unáhlene. A hlavne, pohrab sa mu v papieroch, mailoch… pre istotu, aby sa nepoistil a nechcel ta odzubat… pôžičky úvery atd….. držím ti palce, ale ver mi a pamätaj na moje slova, budeš šťastná 🙂 padne ti kameň zo srdca, aj keď teraz cítiš obrovskú bolest, možno hanbu, zlyhanie, nespravodlivosť, zradu. Ver mi. Prejde to. Daj tomu čas

autor
1. feb 2025

Dakujem velmi pekne. Je mesiac, co spolu nebyvame a pomaly dva, co som prisla na jeho neveru. Tu svoju zatlka stale, raz existuje, raz nie, a dnes , ked prisiel po deti , sla som si zmenit peniaze do jeho penazenky a tam kondomy,..zase sa ma to len dotklo, ako si niekto slubuje vernost a do mesiaca spi s niekym inym :((
Deti mu uz vobec nenutim, ja s nim obmedzujem kontakt na minimum, lebo mi nerobi dobre byt v jeho pritomnosti.
Rozvod neriesim, nech si ho vybavuje a riesi sam, plati sudne trovy, ja odmieta, kym prispieva na deti, neriesim.

holkafialova
Autor odpoveď zmazal
holkafialova
30. apr 2025

Tak jak se vám daří?

Strana
z3