icon

Ako zvládnuť rozvod a komunikáciu s bývalým?

klaudiamolnsrova
19. okt 2024

S manželom sa asi rozvádzame po ôsmich rokoch :( nemá to už pre mňa cenu ... nerozumieme si hádame sa ponižuje ma kričí nam ňa pred deťmi dokonca ma už aj udrel:( tak som požiadala o rozvod . Len že mám tu ešte jeden problém píšem si s bývalim Už zo pár mesiacov len si píšeme nestretla som sa s ním proste nič len si píšeme on síce nalieha aby som sa s ním stretla a aby sme len tak pokecali ... dnes mi dokonca povedal že či si nezavoláme tak som mu povedala že neni to dobrý nápad že nech nam ňa netlačí.. a on mi na to napísal že nemám oňho záujem tak že som nou už nebude radšej komunikovať a že mu len vtedy píšem keď mne to vyhovuje a že nemá už omna záujem keď že to mechcem nikde dalej posúvať nechápem ... tak som mu napísala že keď to takto takto vníma tak v poriadku tak už ani neodpísal... podľa vás som sa mala s ním stretnúť? Aj keď to mám takto v manželstve že som pred rozvodom ..

Strana
z2
simona20201309
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova samozrejme ze tu môže každý požiadať radu, ale môže ju aj dostat. A moja rada znie, aby si takto súkromné veci neriešila na verejnom fóre so svojím skutočným menom a priezviskom, pretože už aj predavačky od vás z potravín budú vedieť ze si píšeš s bývalým a plánuješ sa rozvádzať. A možno sa to tvoje deti dozvedia skôr od kamaratiek ako od teba (neviem v akom sú veku)

nikoleta1234
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova uzavri prv veci s manželom a potom si spomeň prwčo je EX už len EX

mikella912
19. nov 2024

dobre si spravila,na mna by to bolo tiež skoro riešiť stretnutia takéto a podla mna vhodne nezareagoval, usporiadaj si v klude svoj život myšlienky a uvidíš časom bude dobre

Strana
z2