icon

Ako zvládnuť samoľúbeho partnera v každodennom živote?

17. júl 2024

Žienky idem si po radu. Teda názor. Mam partnera.je rozvedený. Ma 3 deti. Pre astrologicky je v znamení raka. Je milý, pozorný, starostlivý, ale strašne samoľúby. Niekoľkokrát denne sa fotí a posiela mi selficka. Fotí vlastne všetko. Co robí, kam ide....všetko. Celý deň pridáva tieto veci aj na fb a sleduje kto mu to lajkol alebo aspoň to videl. Jeho hobby je pestovanie kvetov, pozeranie romantických filmov varenie pranie a žehlenie....atď. Stále rozpráva o tom,ako ho v práci každý chváli a ma rád. Jeho priatelia sú prevažne ľudia okolo 60. On ma 47. Porezal si nohu pred 3 týždňami. Ma 3 stehy. Už teda nemá. Ale stále chodí s vychádzkovou paličkou od mamy a s hrubým obväzom. Ze aj bandáž by mu bodla...neskutočne rád rozpráva o svojich chorobách ohovára a všetko nenormálne rozpitvava . Nevládzem uz z neho. Mate niekto niečo také doma?
.

Strana
z2
mojemenonikto
17. júl 2024

@cinamood_ Tak to teda ako zástupca tohto znamenia hlboko nesúhlasím 😅

ivik4
17. júl 2024

Dalsia princeznička😃
Neznasam tieto zenstiny

karolinakr
17. júl 2024

poslednou vetou zabila : nevládzem z neho 🤣🤣

autor
17. júl 2024

@ivik4 keď sa pôjdeš večer odlicit do kupelne a on ti bude,po 4 minútach klopkat na dvere, že zlatko co robíš a potom si sadne na vaňu a bude ta pozorovať, pochopíš

autor
17. júl 2024

@ivik4 a ešte ti porozpráva, ako aj on chodí trikrát do roka ku kozmeticke a ze si máš dat červený lak na nechty na budúce a nie čierny,to sa mu nepáči...to s ním vy.ebes dvere

autor
17. júl 2024

@mojemenonikto prepáč

ivik4
17. júl 2024

Ja som tou princeznickou myslela jeho, nie Teba !
Praveze chapem !!

mimka1402
17. júl 2024

Autorka z komentáru @ivik4 bolo úplne jasné, že by jej to vadilo takýto chlap. Myslela jeho, nie teba.

A na margo toho, randila som s takým ale mal 25 vtedy, dnes je starší ale nemení sa, je to taka citlivka, že pre niekoho ok. Ale pre mňa čo potrebujem osobný priestor bolo to nereálne.

mojemenonikto
17. júl 2024

Za čo sa ospravedlňuješ? Ja som reagoval na @cinamood_ a jej generalizovanie znamenia Raka 😀 Ja nie som urazený, len sa dobre bavím, toto je super diskusia. 😀 A aby som vám dokázal, že som chlap, tak sa teraz nebudem v tomto teple tri dni sprchovať, nech aj smrdím ako správny chlap. Neoholený už som 😂

rozculena
17. júl 2024

@cinamood_ môj ex je rak,vôbec nie je takýto

jarnajar
17. júl 2024

Mňa zaujíma, prečo si sa s ním dala dokopy, resp. s ním dokonca žiješ? Píšeš akoby ti ho pridelili na mestskom úrade. Asi nie, tak prečo si si ho vybrala? Veď toto muselo byť vidieť hneď na začiatku, tak obzriem a nechám tak.

ahhola
17. júl 2024

Pacim sa vsetkym, sebe aj mne😂

autor
17. júl 2024

@ivik4 prepáč

autor
17. júl 2024

@jarnajar nezijem s ním

autor
17. júl 2024

@mojemenonikto zlatý si.

jarnajar
17. júl 2024

Tak nežiješ, ale stále nie je tá otázka zodpovedaná, prečo je to tvoj partner. Pýtam sa úprimne, lebo toto je ozaj niečo hneď zjavné. Nie je to z kategórie, že na začiatku sa tvári ako princ a až časom sa ukáže zlá povaha, lakomstvo, atď. Toto hneď vidíš. Asi chápem o aký typ muža ide, spomínam si na takého kolegu - mal aj rodinu, zlatý, ako človek milý, ale presne toto, čo opisuješ. Jeho manželka je s ním zrejme OK.

karolinakr
17. júl 2024

povedz mu, nech uberie..možno si neuvedomuje, že prehaňa

autor
17. júl 2024

@karolinakr povedala som 200x,nič. On to nechápe.

mk22
17. júl 2024

A prečo si s ním?? Nechceš byt sama? Tak lepšie ako nič??

rozculena
17. júl 2024

niekto ťa núti byť s ním?

domkakvet
18. júl 2024

Hrozny partner.

Strana
z2