icon

Ako zvládnuť samoľúbeho partnera v každodennom živote?

17. júl 2024

Žienky idem si po radu. Teda názor. Mam partnera.je rozvedený. Ma 3 deti. Pre astrologicky je v znamení raka. Je milý, pozorný, starostlivý, ale strašne samoľúby. Niekoľkokrát denne sa fotí a posiela mi selficka. Fotí vlastne všetko. Co robí, kam ide....všetko. Celý deň pridáva tieto veci aj na fb a sleduje kto mu to lajkol alebo aspoň to videl. Jeho hobby je pestovanie kvetov, pozeranie romantických filmov varenie pranie a žehlenie....atď. Stále rozpráva o tom,ako ho v práci každý chváli a ma rád. Jeho priatelia sú prevažne ľudia okolo 60. On ma 47. Porezal si nohu pred 3 týždňami. Ma 3 stehy. Už teda nemá. Ale stále chodí s vychádzkovou paličkou od mamy a s hrubým obväzom. Ze aj bandáž by mu bodla...neskutočne rád rozpráva o svojich chorobách ohovára a všetko nenormálne rozpitvava . Nevládzem uz z neho. Mate niekto niečo také doma?
.

Strana
z2
crazy_cat_lady
17. júl 2024

nastastie nie :D a neviem si predstavit s niekym takymto zit 🙂 ale ty s nim zijes, tak bud ho budes akceptovat taky, aky je, alebo pojdete kazdy vlastnou cestou 🙂

deti95060810
17. júl 2024

to máš ozaj aj doma? myslím že spolu bývate? lebo ak áno tak to teda nie je čo závidieť...🙄

sissy27
17. júl 2024

preboha 😀 ani deň by som toto nevydržala 😀

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sona96
17. júl 2024

Ja by som toto nezvládla. Neznesiem, keď sa niekto ľutuje.

levandula7
17. júl 2024

môj názor je, že pán je skutočne zaujímavá postavička 🙂 ale ja by som s ním teda rozhodne nerandila ani nežila

thereisabear
17. júl 2024

Popis celkom zábavný, keby tam nebolo aj to slovo "partner", to by som nedala.

viestta
17. júl 2024

Kedn nevladzes, tak riesenie poznas...

karolinakr
17. júl 2024

haha, možno mamin mazanek a takto sa to prejavuje..btw..žehlenie záĺuba u chlapa a pozeranie romantickych filmov? nechodiš so ženou?

nyusika
17. júl 2024

niektori chlapi vsetko fotia, lebo poslat fotku je rychlejsie, ako napisat, co robi - a ked to takto posiela viacerym cajockam, usetri cas 😀

autor
17. júl 2024

@nyusika no keď ho zaujíma kto mu to vidí....Aši áno

viestta
17. júl 2024

@karolinakr mamicka si vychovala idealneho partnera. To mne by blikali kontrolky, aj ked myslim, ze chlap ma vediet zehlit a obcas statocne pretrpiet aj romanticky film

tetapetra
17. júl 2024

Môj otec 🤪ale ten nie je na FB. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Po 45 mal zvyseny tlak, všetci o tom vedeli. V 55 moceove kamene,všetci vedeli, aj keď vycikal stále o tom hovoril. Po 60 mal zvyseny cukor, už mal cukrovku, všetci vedeli 🤣. Samozrejme zvýšený cukor, neznamená cukrovku,ale nebol by zaujímavý. Mama na prášky,lebo človek sa hanbí. Ale už ho aspoň zhodí pred ostatnými,lebo to sa fakt nedá

mojemenonikto
17. júl 2024

Nebude on tak trochu inak orientovaný, len o tom nevie? Lebo to by mi potom sedelo. Ešte povedz, že vo voľnom čase robí kaderníka a je to jasné 😀

jeltica
17. júl 2024

@mojemenonikto Zohan 😀 Ale nie fakt toto iste presne aj mne napadlo o tej orientacii 🙈

rozculena
17. júl 2024

takýto muž ozaj existuje? Nie je náhodou teplý?

sticker
autor
17. júl 2024

@mojemenonikto opatruje babu v z Rakúsku

autor
17. júl 2024

Fakt ľudia ja som tolerantná, ale čo on robí je podľa mňa choré. Miluje drámu. Píše mi: dcéra vošla po tme do kúpeľne naraz buch spadol jej dávkovač na mydlo a rozbil sa. Ja ná ňu Danka neboj sa zlatko,ocko je tu všetko je v poriadku, nemusíš sa báť...ach aj také sa stávajú veci. Veď sa mohla porezat...(ma 13)..predychavala som 20 min.

mojemenonikto
17. júl 2024

Ešte pokračuj prosím 😀 Nakopírujem ti sem link na diel Zámeny manželiek s Osmanom Laffitom, nech môžeš porovnať?

karolinakr
17. júl 2024

@viestta v pohode, ja sa snažim rodovo nestereotypizovat ludi, muž baleťak, žena karatistka..realne som si predstavila chlapa, ako plače pri romantickom filme a potom ide žehlit a napadol ma manžel Jaruš zo Slunce, seno a par facek

karolinakr
17. júl 2024

@mojemenonikto nahodou spievajúci kaderník nie je zlé

karolinakr
17. júl 2024

@mojemenonikto vieš, ktory to bol? taky priteplený trochu, len už meno neviem

mojemenonikto
17. júl 2024
karolinakr
17. júl 2024

@mojemenonikto 👍 dobrý si

mojemenonikto
17. júl 2024

@karolinakr Veď aj ty 😉

tinqua
17. júl 2024

Moj ty boh, nie som moc na gender stereotypy, ale tento môže úplne v pohode zahodiť gule, lebo ich vôbec nepotrebuje.

autor
17. júl 2024

@karolinakr presne taký je

karolinakr
17. júl 2024
ariannazara
17. júl 2024

Aha hahaha normálne som sa zasmiala jak si toto napísala o tej porezanej nohe lebo ja mam 4 stehov 😂 a ani neviem ze dačo na nohe mam

cinamood_
17. júl 2024

Inak takto vtipne sa charakterizuju znamenia rak 🤣🤣🤣 a vacsina sa v tom najde. Ale neviem no, vsak znie to otravne ale zas dotycny aspon nikomu neublizuje. Ked tu citam niektore prispevky o kktoch kt. biju, podvadzaju svoje zeny a do toho chlastaju, tak toto mi pride take zanedbatelne. Neviem aky nazor chces pocut? Kazdy sme nejaky, ak ti to moc vadi rozid sa snim, nech si najde k sebe nejaku racicu, a spolocne si fukaju zranenia 😃

Strana
z2