Ako zvládnuť Silvestra osamote?
Tieto Vianoce vôbec nemám vianočnú náladu. Cítim sa ako na nútenej dovolenke, radšej by som bola v práci, ale nedá sa. Posledné 4 roky som bývala už od 26./27. u priateľa, až do Nového roku. Silvester pre mňa znamená čas s ním, ale v lete sa so mnou rozišiel. Absolútne nemám náladu na nejaký Silvester. A neviem, kam sa "odpratať" budúci týždeň. Asi budem sama zavretá na byte.
@dharmasanata ano zaklad je milovat a vazit si sam seba
@kikusenka1 myslíš, že by autorka chcela tráviť čas s niekým iným, keď prahne po bývalom ? 😅
@petamich 4 roky sme boli spolu. Teraz som "nasáčkovaná" už od nedele u rodičov. Ale další týždeň sa mi tu nechce byť. Keď som sama, utápam sa v sebaľútosti. Ale zas sa niekam sama pozvať mi príde vtieravé 🤷🏻♀️ ani kamarátov nemám veľa. Som taký introvert, ktorý nemá rád samotu.
@dharmasanata
@balerina2025 to je pekná myšlienka, to by som sa asi mala naučiť
@dharmasanata hej, veď to. Preto rozmýšľam, že budem na Silvestra sama a nie niekde u rodiny. Ibaže má čaká ešte týždeň voľno a neviem, kde byť, aby som nekazila náladu aj ostatným.
@milos81 nikdy nevieš....😂
Príde mi že nikto nepochopil že by si to s tebou vlastne ani nikto vymeniť nechcel ... Si zronena vnútri a veľmi smutná lebo ti chýba ex ... Kto by už len chcel mať všetok čas pre seba ale vo vnútri byť sám a smutný ? Vážte si že máte okolo seba možno chaos času malo a na seba času minimum. Autorka - hociako by som ti šla vysvetľovať že čas zahojí všetky rany , žiaľ , musíš si ten čas prežiť. Není všetkým dňom koniec a život ťa ešte určite len čaká. Hlavu hore , je to len Silvester a Nový rok .
@kikusenka1 @milos81 môžem sa pridať? 🙏🤣
@majus2323 ďakujem za pochopenie ❤️ už skoro polroka počúvam, že to prejde, ale cítim sa stále rovnako. Možno s rozdielom, že už si poplačem len raz za týždeň a nie každý deň.
@lindus_esterka
@kikusenka1
@milos81
Mne sa ale páči ako ste sa tu vy traja našli 😂
@ina2405 my tiež, zachraňujeme všetky naše tvory, lebo nevedia kde sa podieť . Vlčiak, mačičky, všetko vystrasene
Autorka, si vitanaa 🫶😁
@lindus_esterka isteže, pridaj sa 😉
@kikusenka1 po tých rokoch si vravím, že by som určite spoločnosť prijal...
@autorka ty tuším stále dúfaš, že sa stane zázrak a tvoj bývalý vymení novú známosť za teba ? Ak je niekto sám a nechce byť, ako sa môžeš vtierať ? 🤦
@milos81 nemá novú známosť, to viem isto, preto stále tá nádej 🤷🏻♀️
Ja ta uplne chapem (mozno prezivam cosi podobne, ale psssst), ale milos ma pravdu, preco sa pchat niekam, kde ta nechcu? Tiez som si povedala ze radsej si sama pozriem film s pohárom vina a nadzgam sa chlebickami nez aby som bola pre dakoho z núdze cnosť - ste rozideni pol roka, ak si mu nechybala doteraz, tak na silvestra sa ozve, len ak by mu padli ine plany
@autorka je to tvoja voľba, tiež som čakal pár rokov, bola to blbosť, ak ťa má niekto rád, ozve sa sám, príde, napíše, urobí čokoľvek aby bol s tebou, na druhej strane, ak nič necíti a len ťa používal, je to pre neho uzavreté v deň rozchodu, načo venovať čas niekomu, kto ten svoj nechce venovať tebe ?
@lindus_esterka za toho polroka sme sa videli asi 6x, len raz inicioval stretnutie on, sám mi napísal prvý len 3x, inak som vlastne "doliezala".
Asi viacerí poznáte ten pocit, keď si s niekým naplánujete celý život, postavíte všetko na jednej osobe a potom sa vám živote zosype ako domček z karát. A celú budúcnosť musíte stavať nanovo. Asi šťastie, že sme nemali nič spoločné, žiadne majetky ani deti, a že som ešte mladá 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Len to na mňa vždy dolieha keď som sama... Obzvlášť teraz cez sviatky.
@lindus_esterka aký film ? 🤔
@milos81 nemyslím, že ma využíval. Často sa skloňovala aj svadba, boli sme spolu 4 roky, aj preto sa ťažko zmieruje s tým, že prišiel rozchod. Ale dôvody nie sú podstatné, to tu rozoberať nechcem. Nejaké boli, a ja by som bola ochotná spraviť za tým čiaru a začať nanovo. A nešlo o podvádzanie, nemusíte tu nikto špekulovať o ničom 🙂
Rozmýšľam, že možno nakoniec pôjdem "o dům dál", k niekomu z rodiny, kde som nebola dlho na návšteve 🤔🤷🏻♀️
Autorka, jasne ze poznáme ten pocit, konkretne my sme uz mali vybrate aj meno pre dieta 🙃 ze nemate spolocne deti a majetky je super, nic ti aspoň nebráni zacat s cistym stitom 🤞
@milos81 mozno pelisky, tieto sviatky som ich zatial videla len 4x 🤣 prijmam odporucania 😉
@lindus_esterka ja by som ti odporučila filmy, ale nemôžem nad nimi premýšľať, lebo pozeranie vianočných filmov bola jedna zo spoločných aktivít s ex 😅🤷🏻♀️
@lindus_esterka aby som pravdu povedal, ten film som ešte nevidel 😅 nemám veľmi predstavu čo by som pozeral, pred 2 rokmi som bol v Tatrách na otočku, nechcel som byť doma sám, možno keby vyšlo počasie, hmm, len idem v ten deň do práce, tak to Tatry nebudú...
@milos81 ehm, asi nie 😅 ale tieto Vianoce skôr nie, ešte som telku nezapla 😅 i keď, dnes mi to už napadlo, že aspoň program pozriem 😀
@ivik4 ja to mám úplne rovnako, neznášam Silvestra a najhoršie na tom je ze sa tomu ani nedá vyhnúť, lebo vzdy sa nájde niekto kto ta donúti zúčastniť sa toho. Či už rodičia, kamosi alebo partner !!!
Moje najkrajšie Silvestre boli ten ked som ho raz prespala a ten pred pár rokmi ked sme boli obidvaja chorí, nikam sme nešli a nikto sa netrepal k nám.
Ale dokedy sa budeš utápať je len na tebe.Viacmenej skoro každý má za sebou rozchod z dlhšieho,či kratšieho vzťahu,každý to prežíva inak.Za mŕtvym sa "smúti" rok,ževraj.Tak pol roka po rozchode už by aj stačilo.Viem,že sa mi to ľahko píše,ale keď ti toto obdobie prejde,dáš mi za pravdu😏Venuj sa sebe,rozmaznavaj sa,dopraj si na čo si zmyslíš,žiješ len raz,tak to nemrhaj myslením na minulosť.Ked budeš chcieť das to 😏