icon

Ako zvládnuť svadbu po hádke so snúbencom?

6. jún 2025

Ahojte, zajtra máme mať svadbu a so snúbencom sme sa veľmi pohádali. Veľká šanca na udobrenie nie je, bola to naozaj škaredá hádka. Ako zvládnuť takto zajtrajší deň? :((

Strana
z4
lienka.7
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k 😃😃😃 urcite nemám urazené ego 😃 ale aby som sa musela pretvarovať na vlastnej svadbe, že je všetko ok, tak to by som sa veľmi zamyslela. Takže si myslím, že toto urcite nebude dlhotrvajúce šťastne manželstvo.

@beata_k nechápem, čo sa do
@aurora33 navazas. Napísala iba pravdu. Pokial sa nepohadali pre nejakú banalitu, tak je to na zamyslenie. A este k tomu deň pred svadbou.

beata_k
9. jún 2025
@lienka.7

@beata_k nechápem, čo sa do
@aurora33 navazas. Napísala iba pravdu. Pokial sa nepohadali pre nejakú banalitu, tak je to na zamyslenie. A este k tomu deň pred svadbou.

@lienka.7 Dalsia, ktora pozna pravdu pravducu cez diskusne forum? Akoze fakt zeny? Toto pisat autorke 48 hodin po svadbe, ze sa aj tak rozvedie? Vy v sebe nemate uz stipku slusnosti?

lienka.7
9. jún 2025
@beata_k

@lienka.7 Dalsia, ktora pozna pravdu pravducu cez diskusne forum? Akoze fakt zeny? Toto pisat autorke 48 hodin po svadbe, ze sa aj tak rozvedie? Vy v sebe nemate uz stipku slusnosti?

@beata_k slušnosti? Co s tým má slušnosť? Jaj, ci keď už je svadba dohodnuta/zaplatená, tak sa stoj co stoj musím vydať, hoci 24 hod.predtym ma ten človek absolútne sklame? Nejaký signál, že haló, nemusi to byť ôk nič? A ešte mam hrať divadielko aké je všetko super? Trosku pokrytectvo nič?

aurora33
9. jún 2025
@lienka.7

@beata_k slušnosti? Co s tým má slušnosť? Jaj, ci keď už je svadba dohodnuta/zaplatená, tak sa stoj co stoj musím vydať, hoci 24 hod.predtym ma ten človek absolútne sklame? Nejaký signál, že haló, nemusi to byť ôk nič? A ešte mam hrať divadielko aké je všetko super? Trosku pokrytectvo nič?

@lienka.7 ahoj lienočka ☺️ nerieš Beatu, pre ňu je pretvárka viac ako zdravý rozum.

beata_k
9. jún 2025
@lienka.7

@lienka.7 Este raz a pomaly. Pisat zene, ktora sa pred 48 vydala, ze sa aj tak ROZVEDIE je vrchol ubohosti.

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@lienka.7 ahoj lienočka ☺️ nerieš Beatu, pre ňu je pretvárka viac ako zdravý rozum.

@aurora33 A ty s nimi zijes, ze sa vies vyjadrit?

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@aurora33 A ty s nimi zijes, ze sa vies vyjadrit?

@beata_k čitam, čo tu píše autorka. Stačí?

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k čitam, čo tu píše autorka. Stačí?

@aurora33 A ja reagujem na pispevok, ze sa aj tak rozvedie ked je vydata 2 dni. Ze toto pisat je ubohe. Comu nerozumies?

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@aurora33 A ja reagujem na pispevok, ze sa aj tak rozvedie ked je vydata 2 dni. Ze toto pisat je ubohe. Comu nerozumies?

@beata_k na ten príspevok reagovalo 10 žien. To teraz ideš každej vypisovať tak ako mne?

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k na ten príspevok reagovalo 10 žien. To teraz ideš každej vypisovať tak ako mne?

@aurora33 Dnes 14:37. Kto komu vypisuje?

aurora33
9. jún 2025
@beata_k

@aurora33 Dnes 14:37. Kto komu vypisuje?

@beata_k nepochopila si, ok. Pekný večer prajem.

beata_k
9. jún 2025
@aurora33

@beata_k nepochopila si, ok. Pekný večer prajem.

@aurora33 Hej hej aj tebe pekny vecer

any_soj
10. jún 2025
@beata_k

@aurora33 Hej hej aj tebe pekny vecer

@beata_k ja len že s tebou súhlasím. Tiež som radila nebrať si ho. Ale keď napísala, že sa vzali, povedala som si, že to už nejdem riešiť.

Strana
z4