icon

Ako zvládnuť svokru a manželove bývalé?

25. nov 2024

Ahojte,
ako by ste reagovali, keby sa vaša svokra stretáva s rodičmi jeho bývalej manželky (pol roka v mladosti manželia bez deti, bez majetku... nerozvážnosť)
A píše si na mess+telefonuje s ďalšou jeho bývalou (ktorú teda nemala v obľube)
Manžel má bratov, ale s ich bývalými nekomunikuje a to ani s takou ktorú dlho ospevovala aká je super ....

Viem, že je dospelá a môže si robiť čo chce...ale čo ja viem.....neviem...tak sa pýtam vás....

Strana
z3
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
25. nov 2024

@1ryba prajem ti veľa lásky ...veľa veľa....
Keď jej máš v živote dosť , dokážeš ju šíriť...
Nemusíš potom bodať ako nôž...z tvojich príspevkov som mala pocit, že ide vyslovene zlosť...čo som napísala si pretočila len aby si mi mohla naložiť...aká som zlá...

Treba si však uvedomiť...., je to len diskusia na koníkovi, netreba to tak prežívať....normálne sa tu baby vyjadria, povedia čo si myslia a je to všetko okej....každá ide zo svojej skúsenosti, má svoj uhol pohľadu...a ja to rešpektujem...pýtala som sa, odpovedajú....tiež nevedia všetko, je to vytrhnuté z kontextu celkového života, takže vychádzajú len z toho čo prečítali...a je to v poriadku....každá na to už aj zabudla a rieši si svoj život ďalej...

Ale ty teda ideš extrémy....zbytočne to hrotis...mám pocit, že si vylievas svoju frustráciu....
Preto ti prajem lásku ❤️ pekný večer.pa

1ryba
Odpoveď bola odstránená
miadi
26. nov 2024

Chapem co ti vadi . Kludne nech sa svokra bavi s ex tvojho muza len nie o tebe a tvojej rodine . Tak by si jej to Asi mala povedat . Tak nejak celkovo ze ta hneva ze o tebe keca s inymi . Ze mas rada svoje sukromie a ze ked o tebe hovori druhym pocitujes to ako ohovaranie alebo zbytocne zasahovanie do tvojho sukromia. Ale nerataj stym ze to nieco zmeni. Zda sa ze toto robila cele tie roky len si o tom nevedela . Je nejaka osoba v tej vasej dedine ktoru svokra neznasa? Skus jej povedat ze ako by sa jej pacilo Keby si tej osobe kecala o nej a jej zivote ukazovala jej fotky atd .

mantilka
26. nov 2024

Je to čudné, ale ako si napísala nič s tým nespravis.
Možno ta jeho byvalka sa tvojej svokre hodí pre niečo. Môže niečo robiť alebo poznať nejakých ľudí.
Sú taký ľudia, ktorí využívajú konexie. Mozno má z toho nejaké výhody....alebo na truc.

netoppierka
28. nov 2024

Ona je dospelá, ale ty popravde nie

autor
28. nov 2024

@netoppierka nie popravde, ale podľa tvojho názoru 😂
A tipujem, že aj ty si svokra, ako ryba a tiež ťa nevesta nemusí lebo robíš rovnaké kraviny

netoppierka
11. dec 2024

Zatiaľ svokra nie som. 🤣🤣🤣🤣🤣💋 Ale svoju svokru mám veľmi rada 😉 každý máme svoje muchy. Ale aj svoje životy

Strana
z3