icon

Ako zvládnuť trápne situácie pri konverzácii?

31. dec 2024

:D bozeeee vzdy ked sa mi niekto prihovori tak trepem dve na tri , potom odchadzam taka zahanbena ze co som zas povedala, ja mam celkovo taku freestyle povahu a ked ma niekto zaskoci a prihovori sa mi tak strasne taram a zle vyslovujem slova , pritom sa casto s ludmi rozpravam a nemam problem pokecat o roznych temach, ale ked sa mi prihovori niekto na koho nie som zvyknuta alebo oni na mna tak som ako taky randon trapos

salamistka
31. dec 2024

Toto sa mi stáva, keď sa rozprávam s klientmi po maďarsky, zrazu neviem čo sa ako povie a mám hrozný prízvuk 😀 a pritom je to moja materinská reč.

oli18
31. dec 2024

Mne sa to stava tiez, ja tomu hovorim, ze mi ide rychlejsie jazyk, ako hlava 😄

janinah
31. dec 2024

Myslím,že toto sa dá naučiť kontrolovat,mne sú takí ľudia nesympaticki.

miadi
31. dec 2024

Mne to pride celkom mile. Mne sa pacia svojski ludia aspon su originalni a nie frazoviti. Vobec sa nad tym netrap pust to z hlavy . Ludia toho natrepu celkovo . Podstatne su činy nie reći.

dadis
31. dec 2024

Ja mam rada spontannost a takychto ludi, ktori su tak trochu nesvoji mam rada. Mne sa to tiez obcas stava. Nebyvam osobou, co dominuje v rozhovore, skor zvyknem pocuvat a reagovat. Avsak ak som z niekoho nesvoja a on v rozhovore trochu zaostava, ocakava sa, ze prevezmem kontrolu nad diskusiou a on sa "nerozbehne", tak to dam aj za neho a rovnako trepem dve na tri 😅

maddie1711
31. dec 2024

Tiež som ten typ človeka. A úprimne je mi to jedno 😂. Nemám rada strojenost, frazovitosz a vážnosť ľudí napríklad pri obyčajných small talkoch. Mam taký pocit že ľudia zabudaju byt sami sebou.

ankare
31. dec 2024

Aj ja si niekedy hovorím, že mlčanie je zlato. 😅

miskajerry
31. dec 2024

ja keď som v strese, tak sa smejem, srandujem, takže ťa úplne chápem

bielasovicka
31. dec 2024

Autorka, ja som tiež niekedy taka istá. Ale radšej budem taka, ako keby som sa mala pretvarovať a robiť sa ze som niečo viac ako ostatní.