icon

Ako zvládnuť vzťah počas ramadánu s moslimom?

1. mar 2025

Môj priateľ je moslim, sme spolu ešte iba pol roka. Dnes začal ramadan, prosím poraďte mi ako v pohode zvladnut toto obdobie. Bez dotykov, bozkov ked uz teraz mi to tak strašne chyba

Strana
z2
zuzulka558
1. mar 2025

@ahhola som to vymazala chcela som upraviť 🤣 mam takéto knižky prečítané keď som nemala deti, zaujali ma, niekedy treba silný žalúdok ak si to aj predstavuješ,, ale zamilovanej nepomôže prečítať povie si mne sa to nemôže stať

autor
1. mar 2025

@hopsas žiadam o rady k veci. Nepoznáš, nevies o ňom a jeho živote a rodine nič. Ale jasne, stačí ti čítať ze je moslim a máš hneď názor. Takýchto netolerantnych a obmedzených ľudí milujem. Pozri sa na slovenských mužov kolko chujov medzi nimi nájdeš. Ale jasne, moslim tak je to hneď terorista, tyran atd atd. Zi a nechaj žiť

rorino
1. mar 2025

Však o chvíľu začína kresťanskú post,tak vlastne budete robiť to isté😉😂

autor
1. mar 2025

@hopsas v prvom rade on žije skoro cely svoj zivot na Slovensku a do svojej domoviny nechodí keďže tu ma celú rodinu. Momentálne sa za neho nechystám vydávať, poznám ho síce roky ale ako pár sme spolu chvíľu.

natalka13
1. mar 2025

Ved radu mas. Bozkaj neobchytkavaj☝️

lenkakravcova
1. mar 2025

@hopsas ona nie je za neho ani len vydatá. A evidentne žijú niekde, kde je civilný sobáš oddelený od náboženského. Takže miešaš dve veci dokopy.

oli18
1. mar 2025

Ved ty nie si moslimka, ty ho bozkavaj. Ibaze on ti nebude bozk opatovat, nebude spolupracovat 😉

autor
1. mar 2025

@lenkakravcova zijeme na Slovensku, on tu zije skoro cely svoj zivot.

miskakyska
1. mar 2025

rady proti srsti = nevyziadané rady
..sa pozri akú si zadala otázku a odpovedz si sama... čo Ti už má človek na toto napísať,?
... ci guľa na krku,len na okrasu??

Strana
z2