icon

Ako zvládnuť zamilovanie sa do zadaného človeka?

2. jún 2024

Predstavte si situaciu, ste vydata/zenaty, mate deti, zamilujete sa, sialene do niekoho ineho, tiez zadaneho, tiez s detmi, a lutujete, ze ste toho cloveka nespoznali skor. Neplanovali ste to, predtym ste to odsudzovali, ale stalo sa to aj vam. Ste spolu niekolko rokov s dohodou, ze neznicite rodinu ani jedneho. Nechcete aby deti pendlovali z jednej domacnosti do druhej,nechcete im ublizit. Laska nevyprchava ani po rokoch, stale chcete byt spolu, uzivat si vsetko v ramci moznosti. Tak radte, co robit? Prezradit to neprichadza do uvahy,kym su tam deti. Rozist sa nechcete tiez so svojou laskou. Existuje nejaka moznost/postup ako to vyriesit k spokojnosti,aby ste nikomu neublizili?

Strana
z2
sissy27
2. jún 2024

Opytaj sa manzela, ten ti poradi najlepsie v tomto pripade.

autor
3. jún 2024

@sissy27 nechcem mu ublizit..

fido69
3. jún 2024

Mne tento príbeh pripomína romantickú komédiu Bernarda Sladea - Na budúci rok v rovnakom čase (Same Time, Next Year) z roku 1975. Bola vynikajúco sfimovaná Robertom Mulliganom. V hlaných úlohách Ellen Burstyn a Alan Alda.
Takže vlastne žijete hollywoodsky príbeh. 😉

diewcatqoo
3. jún 2024

Keby si mu nechcela ublizit, nespavas s inym.. ci?

domkakvet
3. jún 2024

To je tak aj z jeho strany, ci iba z tvojej, alebo si naivne myslis, ze aj z jeho?

sissy27
3. jún 2024

Co myslis tym - nechcem mu ublizit? Ked niekomu nechcem ublizit, tak netrtkam s inym 🤷‍♀️ simply af.
Co myslis, ze sa to nikdy nedozvie? A potom bude urcite stastny, ze s tebou zabil najlepsie roky svojho zivota, vychoval ti deti, staral sa o rodinu, a bohviecoho vsetkeho sa vzdal, lebo ma manzelku…
A ktovie, mozno uz roky on prasi inu ale “nechce ublizit manzelke” 😂

autor
3. jún 2024

@diewcatqoo ja som sa zamilovala, nepochopili ste podstatu príspevku..

pralinka25
3. jún 2024

to ze si sa zamilovala ti nedava pravo rozhodovat o niekom inom, vziat mu roky zivota. daj mu slobodu, nech si moze zivot zariadit podla seba a ty sa zariad tiez.

emma1985
3. jún 2024

Autorka, asi mi nedá sa neopýtať, ty sa poznáš len s ním, alebo poznáš aj jeho rodinu- ženu, deti Narážam len na to, či informácie o tom, že nie je šťastný máš len od neho, alebo situáciu v ich rodine poznáš aj ty. A čo sa týka tvojho manželstva, vieš aj definovať čo vnímaš ako problém, či len cítiš, že láska vyprchala? máte malé deti?

minimie
3. jún 2024

.. že mu nechceš ublížiť, šialene mu ubližuješ, a tým že mu klameš mu ubližuješ oveľa viac ako keby si mu to povedala priamo do očí. Lebo by aspoň mohol ísť ďalej. Ver tomu že bolesť z toho že musíš v sebe potlačiť lásku je pichnutie komárom oproti dýke v srdci keď ťa milovaný človek zradí ..

k47
4. jún 2024

No vsak polovica nevernikov si mysli, ze stretli lasku svojho zivota. To este nie je dovod cele roky podvadzat poza chrbat.
Bud si mala so svojim muzom neprekonatelne problemy a mala si sa rozviest, alebo nie a mala di vylucit svoju novu lasku zo zivota (ak ti zalezi na rodine). A v tom bode si pohorela na plnej ciare. To nema byt o tom, ze som verna len kym nestretnem lepsieho. To by tu ako vyzeralo...

k47
4. jún 2024

Neverim, ze nejake manzelstvo vie rozdychat par rokov nevery (mozem sa mylit). Takze tam je jedina rada rozviest sa cim skor. Ak si myslis, ze to proste budes tajit dalej - vies ake je trapne detom v puberte, ked sa mamka "ide prejst", a vsetci vedia, ze ide za frajerom, len to nikto nepovie nahlas? To nie je tak, ze kym ta nekonfrontuju, tak o tom nevedia.

k47
4. jún 2024

Aj to, ze lutujes, ze si ho nestretla skor... Znamena to, ze lutujes, ze tvoje sucasne deti su na svete? Take aske su? Lebo ony by nezili, keby ze nie si so svojim manzelom. Len maju ti smolu, ze si sa nezachovala moralne a ony si to jednym ci druhym sposobom odnesu. Ak ti na nich zalezi, skus NAOZAJ urobit to, co je pre ne najlepsie.

anonym_02de4d
18. nov 2025

Mne sa presne toto stalo, manzel niekolko rokov tahal paralelny vztah. My deti, ona deti, ona sa casom rozviedla... Toto je tak chore, zvratene. Ta bolest v srdci, potom uplne prazdno.. A nakoniec nikto z nas nie je stastny. Kolkym ludom to ublizilo, nielen mne, muzovi, milenke, ale aj ako to vezmu nase deti, ked odideme od seba a sme pre ne vsetkym, stari rodicia su nestastni a prezivaju to rovnako bolestivo... Ako toto vobec dokazete robit? To nemate chrbtove kosti? Zatial co ten vas muz, ci zena, sa doma staraju o deti, domacnost, alebo su v praci, tak vy si uzivate inde a roky? Toto je naozaj uplne dno.

anonym_f7b359
18. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27 nechcem mu ublizit..

@anonym_autor tak prečo ho klameš? Aj tak sa skôr či neskôr na to pride. Ale aj tak si myslím, že keby k tomu došlo, že to cele praskne, ten tvoj milenec nebude mať gule rozvádzať sa 😛

ellie333
18. nov 2025

Toto je uplne moralne dno a este to nazyvas laskou. Nemas sajnu co laska je a tie keci, ze nikomu nechces ublizit? No na grc

anonym_1f881b
18. nov 2025

Fuj. a ze laska, ktora nevyprchava. ta laska by vas presla, keby ste riesili kazdodenne starosti a problemy. neriesite nic, zijete mimo beznu realitu, len sex a nic ine a nazyvas to laskou. laska je byt s niekym nielen v dobrom ale aj zlom, riesit problemy. nechapem ako jedna matka deti dokaze niekolko rokov oberat svoje deti o spolocne straveny cas na ukor milenca. fuj. divim sa ze sa vies pozriet do zrkadla.

anonym_1f881b
18. nov 2025
@anonym_02de4d

Mne sa presne toto stalo, manzel niekolko rokov tahal paralelny vztah. My deti, ona deti, ona sa casom rozviedla... Toto je tak chore, zvratene. Ta bolest v srdci, potom uplne prazdno.. A nakoniec nikto z nas nie je stastny. Kolkym ludom to ublizilo, nielen mne, muzovi, milenke, ale aj ako to vezmu nase deti, ked odideme od seba a sme pre ne vsetkym, stari rodicia su nestastni a prezivaju to rovnako bolestivo... Ako toto vobec dokazete robit? To nemate chrbtove kosti? Zatial co ten vas muz, ci zena, sa doma staraju o deti, domacnost, alebo su v praci, tak vy si uzivate inde a roky? Toto je naozaj uplne dno.

@anonym_02de4d to mi je velmi luto, musi to byt strasna bolest a sklamanie. ak ti to nevadi ze sa pytam ako dlho to trvalo a ako si na to prisla? aspon to lutuje a mrzi ho to?

anonym_02de4d
18. nov 2025
@anonym_1f881b

@anonym_02de4d to mi je velmi luto, musi to byt strasna bolest a sklamanie. ak ti to nevadi ze sa pytam ako dlho to trvalo a ako si na to prisla? aspon to lutuje a mrzi ho to?

@anonym_1f881b povedal mozno 2x,ze ho to mrzi, ale len tak povedal. Uprimna lutost vyzera inak. Nieco cez tri roky to trvalo s prestavkami. Nasla som par sprav a potom som si veci zistila priamo od nej. Muz zatlkal

belaanabela
19. nov 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo ja som sa zamilovala, nepochopili ste podstatu príspevku..

@anonym_autor užívate si klasicku milostnú romancu - na tajnáša a nič okrem seba a svojich potrieb neriešite A to je celé
Ale ked to praskne, tak to uz je iná Ale uz nie rozprávka ale realita
Riešit rozvod, decka, víkendy,varenie,starostlivost =skratka život ~ a ani neviete ako a zamilovanost je v 🍓🔶️🤫

Strana
z2