icon

Ako zvládnuť žiarlivosť pri randení cez sociálne siete?

2. okt 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať, čo robiť prípade ak som sa s chlapom zoznámila cez sociálne siete, randíme, chodíme von a zatiaľ všetko v poriadku ale stále vidím ako mu pribúdajú noví sledovatelia napr kazdý 3. Deň a v mojej hlave ide ze to sú nejake zeny o ktore bude mať záujem.. ja si vždy predstavujem, že ich balí tak isto ako balil mňa a deptá ma to, lebo sa bojím aby to nehral na viac strán.. ďakujem

anonym_fabed1
2. okt 2025

@anonym_autor pane bože daj si v prvom rade dokopy hlavu. Takto pokazíš aj to čo nechceš

anjelicek26
2. okt 2025

Randenie cez socialne siete znamena, ze si pisete?

anonym_4001bb
2. okt 2025

To isté som mala.. Taky istý scenár. Ako ma balil.. Balil časom aj ine na badoo takže sieistý zmysel ta neklame moja... Zialbohu.. To su baliči.. Tam na zoznamkach

anonym_d8f251
2. okt 2025

@anonym_autor ale ved jasne, ze tak bali aj ine. Co čakáš, ze si jediná na svete?

autor
2. okt 2025
@anjelicek26

Randenie cez socialne siete znamena, ze si pisete?

@anjelicek26 ze sme si pisali a teraz sa stretavame a chodime von, so psom alebo na kavu, najest sa

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_fa506a
2. okt 2025

Jo, stále hľadá ďalej, možno je to chronicky hľadač.....

a stare školy ti možno povedia že prehanas, čo vôbec nie je pravda, dnešný svet funguje úplne inak, veľa párov sa zoznámilo na soc. sieťach

krisbar
2. okt 2025

Tak si najdi taketo.co nema socialne siete alebo.co mu nepribudaju followerky. Ziarlivost je jedna hnusna vlastnost s ktorou on nema nic. Je to tvoj problem.

miselka257
3. okt 2025

čo máš 15 rokov? 😂 že sleduješ rast jeho sledovateľov 😀

anonym_7499e2
8. dec 2025

@anonym_autor kazdy to hra na viac stran. Jedina rada bud sama sebou a nedaj pocitit ze ta nieco trapi skus byt ta levica ktoru nedostane hned