icon

Ako zvládnuť život s bordelárskym partnerom?

1. okt 2025

máte doma aj vy bordelárov a celý vzťah riešite len kde čo nechal, ako by mohol niečo doma urobiť, nech si uprace milion svojich vecí, nech si uprace auto atď? lubim ho, ale toto ma nejako prestáva baviť. keď aj príde zmena, tak iba na chvíľu.. dá sa to vôbec nejako zmeniť?

Strana
z3
marca12
6. okt 2025
@margotka17

@anonym_autor moja známa tak svojho muža nevedela prinútiť upratať po sebe, tak mal ponožky v spálni na zemi, 2 x mu povedala uprac to a na tretí krát vzala nožnice a postrihala ich. Potom v kúpeľni slipy postrihala a od tohto dňa dával špinavé do koša v kúpeľni a oblečenie do skrine 🫣🫣🫣😉

@margotka17 Moja znama sa raz tak nastvala,ze vsetok bordel vyhadzala von a zapalila. Ci to pomohlo,neviem.

margotka17
6. okt 2025
@marca12

@margotka17 Moja znama sa raz tak nastvala,ze vsetok bordel vyhadzala von a zapalila. Ci to pomohlo,neviem.

@marca12 🫣🫣🫣 to muselo byť tiež veselo 😆

mariasef71
6. okt 2025

Nič nezmeníš,len čo upracem, už je tam sto veci.Už je to únavné,preto radšej nevolám návštevy ani nemám kamarátky.

evkatk
6. okt 2025

Zrejme sama si si si na poriadok nepotrpela a zvyknutá si bola na neporiadok, ktorý ti nevadil. Inak by si takého, akého opisuješ nezobrala a netrpela. Mne by iba raz nechal taký neporiadok a okamžite by som ho z bytu vyhodila. Mať rád je jedna vec, ale to neznamená, že budem žiť v neporiadku. Poriadok v domácnosti musel byť stále dokonalý a sterilný napriek 3 deťom. Určite by som sa s takým mužom rozišla a neznížila sa žiť v neporiadku. To radšej rozvod.

Strana
z3