Ako zvýšiť svoje sebavedomie po rozchode?
21. aug 2025
Ženy poraďte mi, som zena ktorá nemá sebavedomie… vždy som ho mala pomenej ale od rozchodu s mojim priateľom ho už ani nemám. Cítim sa každý deň hnusná, trápim sa pre svoj výzor aj keď podľa všetkých nie som hnusná. No neviem ako samu seba vidieť krajšiu. Čo pomohlo vám ktoré také niečo podobne prežívali?
Cvicila som, chodila som po kozmetickach a kadernickach, na nakupy, nadobre jedlo a na dobre akcie. Sem tam som sa ozrala s kamoskami. Take tie prve blbiny, co robi hadam kazda

v prvom rade sa nedívaj na to čo ti na sebe vadí. Všimni si čo máš na sebe rada, vlasy? oči? musí byť niečo čo sa ti na sebe páči ale výzor je skôr druhoradá vec, sebavedomie je vec psychiky. Vypíš si na papier svoje dobré vlastnosti, čo si napr. spravila pre ex, či chodíš za rodinou, komu si pomohla atď. Keď to budeš mať na papieri možno si troška uvedomíš že si fajn osoba a nemusíš sa zo seba cítiť zle. Ľudia ti vravia že nie si hnusná takže to že sa tak vidíš je len tvoj obraz. Zmeň ho. Choď si kúpiť niečo pekné na seba sprav si vlasy, zacvič si, a pozri sa do zrkadla a opakuj si že si super. Usmej sa na seba. Nemusíš byť najkrajšia na svete ale pre niekoho určite si.