icon

Ako zvýšiť svoju atraktivitu u žien?

29. dec 2024

Ako byť viac atraktívny u žien, aj keď ideme občas von tak povedia ze maximálne kamarát budem, ako sa povýšiť vyššie

ssimusska
•
29. dec 2024

Neveim no, začni chodiť do fitka, robiť nejaký šport, starať sa o seba, začni sa lepšie obliekať 😄 koľko máš vôbec rokov

autor
•
29. dec 2024
deti95060810
•
29. dec 2024

to čo píše pani vyššie, plus humor, smiech....

ibatanecnica
•
29. dec 2024

Ked nie je chcemia zbytocne sa budes snazit. Nieco tam proste musi byt.

luxus10
•
29. dec 2024

daj aj foto postavy a ucesu, ako chodis von, zatri si na foto tvar...hned ti povieme...😍aky si vysoky? ake mas auto? mas svoje byvanie?

thereisabear
•
29. dec 2024

Ešte dobrého barbera by som pridala.

ssimusska
•
29. dec 2024

@autor tak to máš super vek. Skús byť viac sebavedomý, tomu dosť pomôže aj to fitko.

autor
•
29. dec 2024

@deti95060810 tak ja moc neviem vtipy rozprávať, aj keď vidím na nete a poviem tak to pôsobí skôr rozpačito

autor
•
29. dec 2024

@luxus10 nemám svoje bývanie som v podnájme v ba

deti95060810
•
29. dec 2024

23 ? tak to máš ešte všetko pred sebou... za pár rokov budeš sebavedomí až až ...

bolarazjedna
•
29. dec 2024

Hlavne pracovať na sebe, aby si bol sam sebou spokojný. Ak budeš mat zdravé sebavedomie, budeš vyrovnaný sa sebou a cítiť sa dobre vo svojej koži, tak to budeš zo seba vyžarovať a to bude na tebe atraktívne. Môžeš sa obliekať ako chceš, mat účes aký chceš, ak to nebudeš autentický ty, ale budeš sa chcieť iba vyhovieť "požiadavkám dnešných zien", a vo vnútri sa budeš stále cítiť ako nedostatočne dobrý pre ženy..... tak úspech nebudeš mať.

buberova
•
29. dec 2024

Otázka je či to hovoria kvôli vzhľadu alebo kvôli tomu neviditeľnému

olimuc
•
29. dec 2024

Mozno “lovis” v nespravnych vodach … tak ako by si ludia nemali brat hypo nad svoje pomery, aj ty by si mal prisposobit vyber sebe … aky si ty tip tak nejake podobne dievca …

ruzasipova
•
29. dec 2024

Kamarat toto riesi asi poslednych 10 rokov. A ze jedina vec, ktora pomohla, bolo sa vyrysovat vo fitku. Ze mladym zenam nezalezalo na jeho osobe, ze ma byt, auto, samostatnost. Proste az s prichodom svalov a minima tukov sa zacal pacit.

petracandle
•
29. dec 2024

@ruzasipova smutné, ale je to tak

zic
•
29. dec 2024

@ruzasipova tak ale na "zaujatie" cudzieho cloveka mas prakticky len jeden pokus (kym zisti, ze si super vo vnutri)... a na to je nutne zaujat (telom, peniazmi, humorom, ucesom...) ... niecim...

hellwant
•
29. dec 2024

@zic Presne prvotne je vzdy to na vonok, potom prichadzaju tie dalsie veci.

dankanka
•
29. dec 2024

Je to o vyžarovani..zrejme nepôsobis dosť záhadne :D

zic
•
29. dec 2024

Toto je dost dobry rozhovor... myslim, ze rady tam sa daju vyuzit:

marcellka32
•
29. dec 2024

Ešte príde tá pravá, a bude jej jedno, že nemáš vyrysované telo, bude sa jej páčiť tvoja duša;) buď sám sebou a užívaj život

laura164
•
31. dec 2024

Fitko, barber, zuby, pekne oblečenie to je asi ten zaklad na zaujatie človeka, potom už samotná konverzácia

milos81
•
1. jan 2025

@marcellka32 😂😂😂 to je čosi ako víla z rozprávky, tiež sa tam o nich hovorí, no v realite ich nikto nevidel

marcellka32
•
1. jan 2025

@milos81 lenže taká je pravda, existujú ženy, ktoré nehľadia len na výzor muža, ale očarí ich aj mužove správanie

milos81
•
1. jan 2025

@marcellka32 nie, realita je taka, ze muz moze mat aj svaly, aj znackove handry, aj vlastne byvanie, nove auto a dobry prijem, ale ak ma dobre srdce, posobi ako dobrak, zeny sa mu budu oblukom vyhybat...

buberova
•
1. jan 2025

@milos81 ty tak trepeš až to bolí.

anonym_6d5a34
•
9. nov 2025

Je to len c tvojej hlave. Stretavam chlapov co su mentalne trosky. Lutuju sa vsetko vidia cierne a takeho ma akoze nejaka zena chciet? Musis ty sam vyzarovat stastie pohodu pokoj. Byt vesely usmiaty a to ti dvihne sance

anonym_6d5a34
•
9. nov 2025
@anonym_autor

@deti95060810 tak ja moc neviem vtipy rozprávať, aj keď vidím na nete a poviem tak to pôsobí skôr rozpačito

@anonym_autor vtipy hovoria luzri 😂 musis byt vtipny bez vtipov z internetu