Akú výšku muža by ženy tolerovali?
Pre ženy : aká je vaša výška a o koľko cca cm nizsieho by ste boli ochotný tolerovať muža.
@brona235 práveže ste veľmi pekný pár 👍🏻
@petracandle dakujeme. 😊
@1ryba napríklad ten ako keď je chlap len podobne vysoký ako žena je úplne antisexi 😃
Celkovo, ženy môžu byť vyberavé na výšku, že chcú LEN vysokých, ale beda keď chlap chce len štíhle, vtedy sú fuj povrchní 😃
@laffaeitt dámy, opakuje sa tu ze vam nizki muzi nepripadaju atraktivni.
A vy si pripadate atraktivne? Tiez mate kratke nohy, zadky az na zemi, hned pod prsiami zadok, kratky krk, detské ruky...paci sa vam, ked vam to niekto takto naserviruje?
Nepovažujem sa za povrchnu,ale s mojou vyškou 165cm nikdy nebol problém nájsť vyššieho a aj takého ,čo sa mi páči ..a áno nižšieho by som nechcela a rovnako akceptujem ak nejaký muž nechce ženu mojej váhy ..,ktorá je mimochodom normálna ..preto nás je na svete dosť pre každého rôznych tvarov a výšok ..
@petracandle je mi tych nizsich chlapov fakt luto...ona je trpaslicka ale musi mat minimalne modela nad 185, normalne cumim.
Ja som mala nižšieho partnera možno o 3cm, nosila som ešte aj podpätky, nevadilo mi to.. ako plus mal veľmi široké ramená ☺️
Ja mam 172cm a teda mala som aj 165cm aj 207cm vysokeho partnera, ale ani s jednym som nebola alebo sa nerozisla kvoli vyske. So vsetkych kriterii patri toto k najvacsim blbostiam. Mozeme to nechat na take to hmlisté "neiskri to", neni treba konkretne poukazovat na nieco s cim clovek ozaj nic nenarobi.
@babulkomale zas sa netvarme, že chlapi si nevyberaju podla vzhľadu. Niekomu sa páčia mali chlapi, niekomu vysokí, chlapom zas jednému chudé blondínky, druhému male čierne . Nech je každý s tým kto ho priťahuje, je nás na svete dosť.
@babulkomale presne 😃 stačí otvoriť fotky niektorých tu na fóre a človek nechápe, ako môžu mať také nároky 😃 hlavne, že si vezmú nímanda, ktorý im doma nepomáha, výplatu prehrá v automatoch, aaale je vysoký 😃😃 a to mám sama vysokého muža ale tento dvojaký meter ma tak vytáča
@1ryba ja si myslím, že označiť niekoho "antisexi" už je urážka a nie len vyjadrenie preferencie 😉
ja mám okolo 158 až 160 a najlepšie je mi pri cca 175 najviac 180.Mala som aj 185 , 188 či kolko to mal a to mi už vadilo ked som sa vyzula tak som mu bola po plecia🙂 inak nosím skoro stále štokle.Takže vtedy sa to ešte dalo
@lakebabe to je v poriadku, ale na vysokych ani blondinky tu nekyda nikto 🤷
@1ryba reč bola o inom, ale teší nás, ze si spokojná.
@1ryba mne minule pri podobnej debate kamarát povedal, že sa mu páčia len snede ciernovlase ceckate ženy , co sú cele potetovane a so mnou by si nikdy nezačal, lebo som úplne opak svetlá ako albín a blond vlasy . A co sa mam teraz na to uraziť, že diskriminuje ženy? Kazdy mame nejaký fyzicky typ , ktorý nás priťahuje. Zas príťažlivosť je extrémne dôležita vo vzťahu .
A už som počula veľa krát z úst mužov, ze sa im nejaká žena nepáči lebo je krpata alebo moc vysoká
Kamarátka co ma 183 cm s tým ma bohate skúsenosti ako veľa chlapov cuvlo na rande, keď ju videlo naživo, že je moc vysoka
@1ryba ja teraz absolútne nechápem, prečo by ma malo rozhodiť od jedu?? Veď nie si sériová vrahyňa aby ti niekto nedoprial spokojnosť. A aký to má súvis s danou témou?😃 ja som reagovala, že mi príde ako urážka označovať niekoho antisexi to je celé 😉
@1ryba a prečo malé nemajú zaujem o malých? Nebolo by to primeranejšie? Nehovorím že žena 155 cm o 140 cm muža, ale čo je pre ňu zlé na 170 cm mužovi keď je od nej aj tak o 15 cm vyšší?
Odo mňa aby bol o 15 cm vyšší by musel mať presne dva metre. Prečo jej to nestačí?
@1ryba och bože asi som ti stúpila na odtlak😃😃 nejak si neviem vysvetliť prečo si to stiahla na seba, iba žeby si nebola taká spokojná ako sa tváriš 😉
Ja som to napísala, lebo veľa je tu takých - viď rôzne témy ako sa chlap nestará, neplatí a je násilnik. Nikde som nepísala priamo nič na teba. Samozrejme, že je tu veľa spokojných žien. Ja som len vyjadrila názor, že podľa mňa je urážka o niekom písať, že je antisexi😃 a už odplávaj rybička
Každému sa páči/nepáči niečo iné. Poznám aj nízkych atraktívnych mužov, ale nemala som o takých záujem kvôli výške, jednoducho mi to nevyhovuje a je to úplne v poriadku, nie je to žiadna urážka, ved im nepoviem, že sú k****i. Aj mužom sa páčia rôzne ženy, každý z nás má nejaký typ. 100 ľudí, 100 chutí.
@1ryba ale čo je to "vysoký", keď už ten 170 cm muž je od 150 cm zeny vyšší o 20 cm?
Akože keď vie bojové športy, tak ju neochráni aj ten nižší? Ako často ťa musel ten tvoj brániť a pred kým? Pred bandou dobyvačných Tatárov?
Ja som si v živote nevyberala muža aby ma ochraňoval, vždy som sa vedela o seba postarať sama.
Aj v noci sa bojíš sama doma?

@liv1 presne 👍
U mna vyska nie je rozhodujuca, ale tenki chlapi ma nepritahuju. Musi byt dobre stavany.
Ja som zasadne na mladych, ale nesmu vyzerat ako deti, musia mat sirsie ramena a celkovo vzhlad chlapa. Len teda mladeho 😃