icon

Akú výšku muža by ženy tolerovali?

laffaeitt
21. aug 2024

Pre ženy : aká je vaša výška a o koľko cca cm nizsieho by ste boli ochotný tolerovať muža.

babulkomale
21. aug 2024

@liv1 presne 👍
U mna vyska nie je rozhodujuca, ale tenki chlapi ma nepritahuju. Musi byt dobre stavany.
Ja som zasadne na mladych, ale nesmu vyzerat ako deti, musia mat sirsie ramena a celkovo vzhlad chlapa. Len teda mladeho 😃

1ryba
Autor odpoveď zmazal
petracandle
21. aug 2024

@brona235 práveže ste veľmi pekný pár 👍🏻

brona235
21. aug 2024

@petracandle dakujeme. 😊

petracandle
21. aug 2024

@1ryba napríklad ten ako keď je chlap len podobne vysoký ako žena je úplne antisexi 😃
Celkovo, ženy môžu byť vyberavé na výšku, že chcú LEN vysokých, ale beda keď chlap chce len štíhle, vtedy sú fuj povrchní 😃

babulkomale
21. aug 2024

@laffaeitt dámy, opakuje sa tu ze vam nizki muzi nepripadaju atraktivni.
A vy si pripadate atraktivne? Tiez mate kratke nohy, zadky az na zemi, hned pod prsiami zadok, kratky krk, detské ruky...paci sa vam, ked vam to niekto takto naserviruje?

bejbypd
21. aug 2024

Nepovažujem sa za povrchnu,ale s mojou vyškou 165cm nikdy nebol problém nájsť vyššieho a aj takého ,čo sa mi páči ..a áno nižšieho by som nechcela a rovnako akceptujem ak nejaký muž nechce ženu mojej váhy ..,ktorá je mimochodom normálna ..preto nás je na svete dosť pre každého rôznych tvarov a výšok ..

babulkomale
21. aug 2024

@petracandle je mi tych nizsich chlapov fakt luto...ona je trpaslicka ale musi mat minimalne modela nad 185, normalne cumim.

1ryba
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
21. aug 2024

Ja som mala nižšieho partnera možno o 3cm, nosila som ešte aj podpätky, nevadilo mi to.. ako plus mal veľmi široké ramená ☺️

tinqua
21. aug 2024

Ja mam 172cm a teda mala som aj 165cm aj 207cm vysokeho partnera, ale ani s jednym som nebola alebo sa nerozisla kvoli vyske. So vsetkych kriterii patri toto k najvacsim blbostiam. Mozeme to nechat na take to hmlisté "neiskri to", neni treba konkretne poukazovat na nieco s cim clovek ozaj nic nenarobi.

lakebabe
21. aug 2024

@babulkomale zas sa netvarme, že chlapi si nevyberaju podla vzhľadu. Niekomu sa páčia mali chlapi, niekomu vysokí, chlapom zas jednému chudé blondínky, druhému male čierne . Nech je každý s tým kto ho priťahuje, je nás na svete dosť.

petracandle
21. aug 2024

@babulkomale presne 😃 stačí otvoriť fotky niektorých tu na fóre a človek nechápe, ako môžu mať také nároky 😃 hlavne, že si vezmú nímanda, ktorý im doma nepomáha, výplatu prehrá v automatoch, aaale je vysoký 😃😃 a to mám sama vysokého muža ale tento dvojaký meter ma tak vytáča

1ryba
Autor odpoveď zmazal
fairyy
21. aug 2024

@laffaeitt ja mam 180cm, manzel 178cm... ale mne by nevadilo ani 170cm ...vzdy som.chcela vysokeho 2m a viac, ale nikdy som s takym nechodila 😀

petracandle
21. aug 2024

@1ryba ja si myslím, že označiť niekoho "antisexi" už je urážka a nie len vyjadrenie preferencie 😉

liusa82
21. aug 2024

ja mám okolo 158 až 160 a najlepšie je mi pri cca 175 najviac 180.Mala som aj 185 , 188 či kolko to mal a to mi už vadilo ked som sa vyzula tak som mu bola po plecia🙂 inak nosím skoro stále štokle.Takže vtedy sa to ešte dalo

1ryba
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
21. aug 2024

@lakebabe to je v poriadku, ale na vysokych ani blondinky tu nekyda nikto 🤷

babulkomale
21. aug 2024

@1ryba reč bola o inom, ale teší nás, ze si spokojná.

1ryba
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
21. aug 2024

@1ryba mne minule pri podobnej debate kamarát povedal, že sa mu páčia len snede ciernovlase ceckate ženy , co sú cele potetovane a so mnou by si nikdy nezačal, lebo som úplne opak svetlá ako albín a blond vlasy . A co sa mam teraz na to uraziť, že diskriminuje ženy? Kazdy mame nejaký fyzicky typ , ktorý nás priťahuje. Zas príťažlivosť je extrémne dôležita vo vzťahu .
A už som počula veľa krát z úst mužov, ze sa im nejaká žena nepáči lebo je krpata alebo moc vysoká
Kamarátka co ma 183 cm s tým ma bohate skúsenosti ako veľa chlapov cuvlo na rande, keď ju videlo naživo, že je moc vysoka

petracandle
21. aug 2024

@1ryba ja teraz absolútne nechápem, prečo by ma malo rozhodiť od jedu?? Veď nie si sériová vrahyňa aby ti niekto nedoprial spokojnosť. A aký to má súvis s danou témou?😃 ja som reagovala, že mi príde ako urážka označovať niekoho antisexi to je celé 😉

1ryba
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
21. aug 2024

@1ryba a prečo malé nemajú zaujem o malých? Nebolo by to primeranejšie? Nehovorím že žena 155 cm o 140 cm muža, ale čo je pre ňu zlé na 170 cm mužovi keď je od nej aj tak o 15 cm vyšší?
Odo mňa aby bol o 15 cm vyšší by musel mať presne dva metre. Prečo jej to nestačí?

petracandle
21. aug 2024

@1ryba och bože asi som ti stúpila na odtlak😃😃 nejak si neviem vysvetliť prečo si to stiahla na seba, iba žeby si nebola taká spokojná ako sa tváriš 😉
Ja som to napísala, lebo veľa je tu takých - viď rôzne témy ako sa chlap nestará, neplatí a je násilnik. Nikde som nepísala priamo nič na teba. Samozrejme, že je tu veľa spokojných žien. Ja som len vyjadrila názor, že podľa mňa je urážka o niekom písať, že je antisexi😃 a už odplávaj rybička

1ryba
Autor odpoveď zmazal
1ryba
Autor odpoveď zmazal
zara1996
21. aug 2024

Každému sa páči/nepáči niečo iné. Poznám aj nízkych atraktívnych mužov, ale nemala som o takých záujem kvôli výške, jednoducho mi to nevyhovuje a je to úplne v poriadku, nie je to žiadna urážka, ved im nepoviem, že sú k****i. Aj mužom sa páčia rôzne ženy, každý z nás má nejaký typ. 100 ľudí, 100 chutí.

babulkomale
21. aug 2024

@1ryba ale čo je to "vysoký", keď už ten 170 cm muž je od 150 cm zeny vyšší o 20 cm?
Akože keď vie bojové športy, tak ju neochráni aj ten nižší? Ako často ťa musel ten tvoj brániť a pred kým? Pred bandou dobyvačných Tatárov?
Ja som si v živote nevyberala muža aby ma ochraňoval, vždy som sa vedela o seba postarať sama.
Aj v noci sa bojíš sama doma?