Aký je ideálny počet partnerov pre 40-ročnú single ženu?
Ahojte, otázka na večer, aký bodycount je podľa vás v poriadku, pre single 40tničku?
Je zrejmé, že mala za sebou vzťahy, aj krátke, aj dlhšie. 5, 10, 20? Čo by bolo veľmi málo a čo už too much?
Veľmi málo 0, too much je podľa mňa aj >5.
@anonym_autor uplne akékoľvek číslo a uplne jedno akékoľvek pohlavie ,kto určuje čo je ok
Reálne to aj niekto počíta? Podľa mňa nič nie je too much ak ich nemá súčasne. Možno niekto ma vzťah po vztahu nevyjde jeden skúsi iný. Ale nepodvadza.
Kolko sa jej len zachce.
Ale pripadnemu buducemu stalemu partnerovi by mala priznat max 5.
Ludia su na to citlivi.
@anonym_autor akykolvek, pokial mala sex dobrovolne, s potesenim a ochranou. A absolutne nikoho do toho nic nie je.
@moonlight1210 asi jedinykrat s tebou nesuhlasim, ze priznat by mala len 5. Mala by dotycnemu povedat, ze je to absolutne nevhodna otazka a nie je dovod sa o tom bavit. Pretoze jedincom, ktori sa na taketo veci vypytuju, sa neda vyhoviet, vzdy to chcu vediet len preto, aby ju mohli sudit a robit z toho problem a vlastne ziadna odpoved nie je spravna.
Prečo používate anglické výrazy? To slovenčina nemá adekvátnu náhradu? Na Slovensku po slovensky predsa.
Kolko sa jej len zachce.
Ale pripadnemu buducemu stalemu partnerovi by mala priznat max 5.
Ludia su na to citlivi.
@moonlight1210 Alebo si najst normalneho chlapa,ktoreho ziadny bodycount nezaujima.
Prečo používate anglické výrazy? To slovenčina nemá adekvátnu náhradu? Na Slovensku po slovensky predsa.
@anonym_585937 veru na Slovensku po slovensky😊 každé slovo sa dá preložiť do našej reči alebo jeho náhrada.Tiež mi to príde smiešne ako sa to všade presadzuje.Ale ja to počujem v okolí hlavne od pubertiakov aby boli akože cool podla ich slovníka a zaujímaví.Ale tu to používajú aj dospelé ženy pri zmysloch 🤦♀️
.....a potom som tu ja, ktorá sa dnes dozvedela význam slova bodycount....
@anonym_3f7f96 úbohé
@anonym_autor nikdy som žiadnemu partnerovi nevesala na nos počet mojich sexuálnych partnerov. A keď sa ma opýta, poviem, že nie som panna 🫢
@anonym_585937 na Slovensku slobodne hlavne
@anonym_autor akykolvek, pokial mala sex dobrovolne, s potesenim a ochranou. A absolutne nikoho do toho nic nie je.
@moonlight1210 asi jedinykrat s tebou nesuhlasim, ze priznat by mala len 5. Mala by dotycnemu povedat, ze je to absolutne nevhodna otazka a nie je dovod sa o tom bavit. Pretoze jedincom, ktori sa na taketo veci vypytuju, sa neda vyhoviet, vzdy to chcu vediet len preto, aby ju mohli sudit a robit z toho problem a vlastne ziadna odpoved nie je spravna.
@anonym_3f7f96 toto je dobre odveci, žena môže byť skúsená aj vďaka len jednému mužovi, s ktorým ma viac ako misionára 🤷🏼♀️. Mimo to, tvoj sexuálny život je na bode mrazu, keď vieš aký ho má niekto tu na koňovi?
@anonym_autor
Ideál je jeden na celý život. Tomu sa hovorí životné šťastie.
Pre mňa osobne ak 40 rovná stará dievka, mala viac ako troch mužov, už to o niečom vypovedá. To isté aj u mužoch. Väčšinou to na tom človeku aj vnímať toľko sklamaní.
@anonym_585937 veru na Slovensku po slovensky😊 každé slovo sa dá preložiť do našej reči alebo jeho náhrada.Tiež mi to príde smiešne ako sa to všade presadzuje.Ale ja to počujem v okolí hlavne od pubertiakov aby boli akože cool podla ich slovníka a zaujímaví.Ale tu to používajú aj dospelé ženy pri zmysloch 🤦♀️
@liusa82 reálne si si na💩 do úst 🤣
@liusa82 a prečo máme niečo nútené prekladať? Dôvod?
@anonym_7898a1 asi nevieš riadne s pochopením čítať a narážaž na to slovičko cool veď tam píšem že v slovníku pubertiakov ako citovanie nie že to hovorim ja priamo.Ale na to treba asi extra iq u teba na pochopenie ako tak pozerám😄
@liusa82 dnešní pubertiaci nie sú cool ale majú rizz. Cool sme boli pred 10-15r 😂
@anonym_7898a1 asi nevieš riadne s pochopením čítať a narážaž na to slovičko cool veď tam píšem že v slovníku pubertiakov ako citovanie nie že to hovorim ja priamo.Ale na to treba asi extra iq u teba na pochopenie ako tak pozerám😄
@liusa82 keď si všímam tvoje vyjadrenia aj v ostatných diskusiách, tak by som na tvojom mieste o IQ pomlčala 🤫
@liusa82 dnešní pubertiaci nie sú cool ale majú rizz. Cool sme boli pred 10-15r 😂
@denkabemommy ja som také slová nepoužívala nikdy.Nechcela som sa odlišovať ani ako pubertiačka.Nemala som to za potreby.Vždy som rozprávala našou rečou normálne.
@anonym_585937 presne tak, každý normálny predsa používa slovo telopočet 🫠
@anonym_autor Naraz, ci postupne?
@liusa82 keď si všímam tvoje vyjadrenia aj v ostatných diskusiách, tak by som na tvojom mieste o IQ pomlčala 🤫
@anonym_7898a1 ja no to určite.Ja tu píšem raz za uhorský rok do diskusie .Takže asi ťažko a s anonymom sa nebavím.Lebo ktovie čo si za ťapu v normále pod svojim nickom a tuto za anonymom sa ideš posrať.Ja to aspoň napíšem po lopate ako si zaslužiš a neschovávam sa za trápne anonymné odpovede.Nebudem s tebou jednať v rukavičkách
@anonym_7898a1 ja no to určite.Ja tu píšem raz za uhorský rok do diskusie .Takže asi ťažko a s anonymom sa nebavím.Lebo ktovie čo si za ťapu v normále pod svojim nickom a tuto za anonymom sa ideš posrať.Ja to aspoň napíšem po lopate ako si zaslužiš a neschovávam sa za trápne anonymné odpovede.Nebudem s tebou jednať v rukavičkách
@liusa82 pod svojim nickom? To nevieš napísať po slovensky???!
@liusa82 pod svojim nickom? To nevieš napísať po slovensky???!
@bonboniera teba sa nikto nič nepýtal.Presne tak to je po mojom 😄😉
@bonboniera teba sa nikto nič nepýtal.Presne tak to je po mojom 😄😉
@liusa82 teba tiež nie ty IQ ;) pekne si sa zhovadila akurát tak

@anonym_autor