icon

Aký je ideálny počet partnerov pre 40-ročnú single ženu?

13. aug 2025

Ahojte, otázka na večer, aký bodycount je podľa vás v poriadku, pre single 40tničku?
Je zrejmé, že mala za sebou vzťahy, aj krátke, aj dlhšie. 5, 10, 20? Čo by bolo veľmi málo a čo už too much?

liusa82
13. aug 2025
@bonboniera

@liusa82 teba tiež nie ty IQ ;) pekne si sa zhovadila akurát tak

@bonboniera a myslíš že mňa trápi nejaký názor bonbonierky na mk? zhovadzujete sa tu každá jedna a pretekáte sa kto koho skôr pouráža

bonboniera
13. aug 2025
@liusa82

@bonboniera a myslíš že mňa trápi nejaký názor bonbonierky na mk? zhovadzujete sa tu každá jedna a pretekáte sa kto koho skôr pouráža

@liusa82 rovnako ako autorku trápi tvoj nazor na anglicke slovíčka … kks ty si fakt tupelo, už to nezachranis

enmery
13. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor
Ideál je jeden na celý život. Tomu sa hovorí životné šťastie.

Pre mňa osobne ak 40 rovná stará dievka, mala viac ako troch mužov, už to o niečom vypovedá. To isté aj u mužoch. Väčšinou to na tom človeku aj vnímať toľko sklamaní.

@zmrzlinka2021 Viac ako 3 mužov o niečom vypovedá?😁Daj mi čísla eurojackpotu. Neverím, že toto jedna žena napíše, keď vidí, v akých vzťahoch ľudia ostávajú zaseknutí a píšu tu zúfalo na MK.

liusa82
13. aug 2025
@bonboniera

@liusa82 rovnako ako autorku trápi tvoj nazor na anglicke slovíčka … kks ty si fakt tupelo, už to nezachranis

@bonboniera a to si predstav že som doktorka ty tupelo 😁 a tupelo hovor doma svojim deťom a mužovi.Akože vy si fakt myslite že mňa tu naserú dajaké cudzie osoby no to určite.Akurát sa na vás dobre zasmejem..človek niečo napíše v dobrej mienke a sliepky sa už zbehnú.Tak akú chcete odpoveď? aký požičaj taký vráť

anonym_7898a1
13. aug 2025
@liusa82

@anonym_7898a1 ja no to určite.Ja tu píšem raz za uhorský rok do diskusie .Takže asi ťažko a s anonymom sa nebavím.Lebo ktovie čo si za ťapu v normále pod svojim nickom a tuto za anonymom sa ideš posrať.Ja to aspoň napíšem po lopate ako si zaslužiš a neschovávam sa za trápne anonymné odpovede.Nebudem s tebou jednať v rukavičkách

@liusa82 no vidíš, stačí, že sem napíšeš raz za čas a aj tak to má grády 🤣 píšeš tu o IQ, odsudzuješ anglické výrazy a sama ich používaš 🤣 a ty ideš moralizovať

liusa82
13. aug 2025
@anonym_7898a1

@liusa82 no vidíš, stačí, že sem napíšeš raz za čas a aj tak to má grády 🤣 píšeš tu o IQ, odsudzuješ anglické výrazy a sama ich používaš 🤣 a ty ideš moralizovať

@anonym_7898a1 ty si ozaj nechápavá.Sama som napísala že citujem pubertiakov s tým slovíčkom.A vidíš aspoň som zapamätatelná.Tebe musím dobre ležať v žalúdku.Jáj ale máte radosť z tých anonymných odpovedí.To je pre vás zapáračky pod rúškom tajnosti 😁

enmery
13. aug 2025
@liusa82

@bonboniera a to si predstav že som doktorka ty tupelo 😁 a tupelo hovor doma svojim deťom a mužovi.Akože vy si fakt myslite že mňa tu naserú dajaké cudzie osoby no to určite.Akurát sa na vás dobre zasmejem..človek niečo napíše v dobrej mienke a sliepky sa už zbehnú.Tak akú chcete odpoveď? aký požičaj taký vráť

@liusa82 Titul nehovorí nič o inteligencii ani správaní. Iné "tupelá" so mnou študovali medicínu. Ale aj tak si myslím, že si buď autistka alebo niečo máš a tak nie je pekne sa odbavovať na Tebe.Ži si svoj život, si doktorka, si niečo viac a my sme nič. Máš pravdu😉

anonym_7898a1
13. aug 2025
@liusa82

@liusa82 tupelo hovor deťom a mužovi doma - ty si mňa nazvala "tapou"
Vodu kážeš, víno piješ 🤣
Btw. Nick, cool... A ty moralizuješ, pani doktorka🤣

liusa82
13. aug 2025
@enmery

@liusa82 Titul nehovorí nič o inteligencii ani správaní. Iné "tupelá" so mnou študovali medicínu. Ale aj tak si myslím, že si buď autistka alebo niečo máš a tak nie je pekne sa odbavovať na Tebe.Ži si svoj život, si doktorka, si niečo viac a my sme nič. Máš pravdu😉

@enmery jasné.Teba som raz zotrela a odvtedy si proti mne v každej diskusii.Pamätám na tú hádku doteraz.Dovtedy si somnou súhlasila a lajkovala prispevky kde sa dalo.A odvtedy uťalo😁 ale neboj žilky mi to netrhá

anonym_7898a1
13. aug 2025
@liusa82

@enmery jasné.Teba som raz zotrela a odvtedy si proti mne v každej diskusii.Pamätám na tú hádku doteraz.Dovtedy si somnou súhlasila a lajkovala prispevky kde sa dalo.A odvtedy uťalo😁 ale neboj žilky mi to netrhá

@liusa82 ale veď ty sem prispeješ raz za uhorský rok, pani doktorka 🤫

liusa82
13. aug 2025
@anonym_7898a1

@liusa82 tupelo hovor deťom a mužovi doma - ty si mňa nazvala "tapou"
Vodu kážeš, víno piješ 🤣
Btw. Nick, cool... A ty moralizuješ, pani doktorka🤣

@anonym_7898a1 ťapa je ešte pekné slovo.Takže klídek.To som ťa nazvala ešte ozaj pekne 😉 vzhladom na to ako si ma urazila ty aj s tým tvojim emotikonom

bonboniera
13. aug 2025
@anonym_7898a1

@liusa82 ale veď ty sem prispeješ raz za uhorský rok, pani doktorka 🤫

@anonym_7898a1 lebo si vždy urobí hanbu na uhorský rok 😅 a to stačili dva príspevky, wow. Tak blbá ze človek rozmýšľa či neni troll lebo je to rovnaká úroveň 🥲

la_dolce_vita
13. aug 2025

Nepodstatny udaj..

anonym_7898a1
13. aug 2025
@liusa82

@anonym_7898a1 ťapa je ešte pekné slovo.Takže klídek.To som ťa nazvala ešte ozaj pekne 😉 vzhladom na to ako si ma urazila ty aj s tým tvojim emotikonom

@liusa82 ak dospelú ženu dokáže uraziť emotikon, potom fakt odovzdaj diplom (ak nejaký máš 🤫) a prosím, už nikdy nepíš nič o IQ.

liusa82
13. aug 2025
@bonboniera

@anonym_7898a1 lebo si vždy urobí hanbu na uhorský rok 😅 a to stačili dva príspevky, wow. Tak blbá ze človek rozmýšľa či neni troll lebo je to rovnaká úroveň 🥲

@bonboniera ja si robim hanbu v diskusiách a napíš teda cituj mi tu z akých diskusíí ktoré su to? ako fakt z akých diskusií? lebo ja sem fakt málo píšem.Ja neviem.Asi niekomu ležím v žaludku asi preto že som na mk a nechcem deti.To áno to je o mne známe.Ale že by som tu robila nejaké hovadiny alebo urážala to teda nie.O tom neviem.Maximálne dneska som napísala čo si ozaj myslím .Na to sú tu iné ženské čo urážajú a píšu ozaj somariny a odveci

liusa82
13. aug 2025
@anonym_7898a1

@liusa82 ak dospelú ženu dokáže uraziť emotikon, potom fakt odovzdaj diplom (ak nejaký máš 🤫) a prosím, už nikdy nepíš nič o IQ.

@anonym_7898a1 jasné už utekám.Na tvoj rozkaz 😁

miadi
13. aug 2025

Velmi malo by bolo 0 ., pre puritanov aj nad 3 je moc 😂a pre normalneho cloveka bez predsudkov je to cislo irelevantne. ( s vynimkou=) take ze 1000 za 24h ako babena z OF to uz je trosku moc .

anonym_a55fec
13. aug 2025

@anonym_autor
Každý to má inak. Za mňa max 3. Preferujem dlhodobé vzťahy, nie sex na jednu noc. Čiže sex v manželstve. A 2 rozvody by už boli dosť. Dve takéto chybné výbery sú dosť na môj vkus.

betulinka1
13. aug 2025

@anonym_autor pre mna by bolo vela ci je to muz alebo zena nad 50 a viac. Minule sme sa akurat bavili s kamoskou, ze co by sa nam zdalo nad normu. Sme 45+ obe v manželstvách. Ale tato doba je ina ako ked my sme boli mlade a slobodne. Teraz je to vsetko take rychlejsie.

kristiii
14. aug 2025
@liusa82

@anonym_7898a1 jasné už utekám.Na tvoj rozkaz 😁

@anonym_autor mne príde malo 0 a príliš asi tak nad 10. 5 ako tu niekto písal, mi príde ešte úplne ok, človek začne väčšinou niekedy v puberte, tie prvé lásky málokedy vyjdú, potom nejaká tá pravá láska. Potom občas človek zistí, že až taká pravá nebola a skúša odznovu. Ale také že 50, tak to už fuu, to už mne osobne príde, že človek sa nechá prekotiť barskym. Ale to je len môj osobný názor, osudy sú rôzne.
@liusa82 tiež nerozumiem, načo toto riešiš v diskusii úplne o inom. Prečo si nezalozis vlastnú na túto tému ale spamuješ? Ach, prepáč, vlastne zapĺňaš to tu odveci príspevkami či ako to mám napísať po slovensky.

aurelia2000
14. aug 2025
@liusa82

@bonboniera ja si robim hanbu v diskusiách a napíš teda cituj mi tu z akých diskusíí ktoré su to? ako fakt z akých diskusií? lebo ja sem fakt málo píšem.Ja neviem.Asi niekomu ležím v žaludku asi preto že som na mk a nechcem deti.To áno to je o mne známe.Ale že by som tu robila nejaké hovadiny alebo urážala to teda nie.O tom neviem.Maximálne dneska som napísala čo si ozaj myslím .Na to sú tu iné ženské čo urážajú a píšu ozaj somariny a odveci

@liusa82 Kašli na to, rozmohla sa tu kultúra vulgárnych anonymov. Neoplatí sa s nimi debatovať, lebo len stupňujú svoje primitivizmy.

anonym_4b1870
14. aug 2025

Na to podľa mňa nie je jednoznačná odpoveď. Pre každého je to iné číslo. Niekto má viac ako 10 partnerov a je s tým v pohode. Ja mám už 14 rokov jedného a dúfam že prvého aj posledného. Pre mňa je aj 3 veľa. :- )

beataxxx
14. aug 2025

Bodycount je super vyraz, ktory som doteraz nepocula, ale zaradujem do suboru 🙂🙂🙂 na diskusiach na MK je priam zakonite, ze su tu ludia, ktori hned idu od temy a napriklad tuto zmenili na jazykove okienko…za pocet partnerov by som urcitenikoho neodsudzovala aj keby bol nad 20 a viac, niekedy to trva, kym najdete toho praveho a dnes aj tak malo vztahov vydrzi cely zivot, niekto najde hned, niekto hlada roky a aj tak nenajde…..

zmrzlinka2021
14. aug 2025
@liusa82

@liusa82 slovo lajkovať určite nie je slovenske

sonula
14. aug 2025

@anonym_autor nic take ako spravny bodycount neexistuje. Maj taky aby si ty bola spoko, je jedno s kym.

karolinakr
14. aug 2025
@bonboniera

@liusa82 teba tiež nie ty IQ ;) pekne si sa zhovadila akurát tak

.

enmery
14. aug 2025
@liusa82

@liusa82 Zotrela? Myslíš tu, kde si vysmiavala z toho, že človek má nejaké sny a túžby?😄Ach ddievča.Tebe by nepomohlo fakt ani 10 titulov.

zuzacka16
14. aug 2025
@eviq

.....a potom som tu ja, ktorá sa dnes dozvedela význam slova bodycount....

@eviq konečne aj ja, stále to počujem od mladších ročníkov, asi som už stará no, mám 39 😂 zachvíľu sa nebudú vedieť vyjadrovať, len tie ich anglické frázy, feelujem to, je to cool, bodycount, atď..ach 😂

karolinakr
14. aug 2025
@mameha7

@anonym_autor

karolinakr
14. aug 2025
@enmery

@liusa82 Zotrela? Myslíš tu, kde si vysmiavala z toho, že človek má nejaké sny a túžby?😄Ach ddievča.Tebe by nepomohlo fakt ani 10 titulov.

@enmery ešte aj ty? od teba pd poslednej by som to čakala