icon

Aký je ideálny vekový rozdiel vo vzťahu?

Dnes o 14:23

Ahojte, mam 18r a zacal sa mi pacit muz, ktory ma 24. Je to velky vekovy rozdiel alebo je to za vas okej?

kavasmliekom
Dnes o 14:25

@anonym_autor je to ok

alison11
Dnes o 14:26

@anonym_autor To je ešte ok.Moji svokrovci majú 10ročný vek.rozdiel a veru sa veľa krát nezhodnú.Moji rodičia i brat zo ženou 5ročný a sú ok ja z mužom máme 4roky a tiež ok.Si myslím,že 6rokov je ešte ok.Závisí od teba či sa zhodneš z tým chlapcom v názoroch o spoločnej budúcnosti.

elz1920
Dnes o 14:26

Úplne ok, dokonca sa mi páči, že ho nazývaš mužom, nie chalanom.

veklipo
Dnes o 14:28

Môj muž je odo mňa o rok mladší a sme spolu 18r. Neexistuje ideálny vek ani ideálny partner. Existuje len láska, ktorá sa každý každý rok tak trochu zmení.

anonym_3895b6
Dnes o 14:32

@anonym_autor úplne ok

valria
Dnes o 14:45

@anonym_autor vekový rozdiel 6 rokov je predsa iný, ak je dotyčná ešte tínedžerka a iný, keď sú obaja trebárs tridsiatnici. Je to individuálne, ale v tomto prípade mi nepríde príliš ok. Ona je ešte stále len tretiačka na strednej...

anonym_f2549a
Dnes o 14:51
@valria

@anonym_autor vekový rozdiel 6 rokov je predsa iný, ak je dotyčná ešte tínedžerka a iný, keď sú obaja trebárs tridsiatnici. Je to individuálne, ale v tomto prípade mi nepríde príliš ok. Ona je ešte stále len tretiačka na strednej...

@valria moja dcéra má tiež 18 a je v maturitnom ročníku, jej partner bude mať tento rok 34, sú spolu 2,5r. Nikto nečaká že 18r baba bude do smrti s partnerom s ktorým sa dala dokopy v takomto veku. Existujú výnimky ale je ich minimum

amdornik
Dnes o 14:55
@veklipo

Môj muž je odo mňa o rok mladší a sme spolu 18r. Neexistuje ideálny vek ani ideálny partner. Existuje len láska, ktorá sa každý každý rok tak trochu zmení.

@veklipo u niektorých sa tak trošku stratí 😀

valria
Dnes o 14:57
@anonym_f2549a

@valria moja dcéra má tiež 18 a je v maturitnom ročníku, jej partner bude mať tento rok 34, sú spolu 2,5r. Nikto nečaká že 18r baba bude do smrti s partnerom s ktorým sa dala dokopy v takomto veku. Existujú výnimky ale je ich minimum

@anonym_f2549a tak toto trochu zaváňa pedofíliou a kupliarstvom. A s tvojím tichým súhlasom? Bravó!🙂

autor
Dnes o 15:06
@valria

@valria stvrtacka, o 2 mesiace mam 19

valria
Dnes o 15:24
@anonym_autor

@anonym_autor stále si teen;)

anonym_83f565
Dnes o 15:25
@valria

@anonym_f2549a tak toto trochu zaváňa pedofíliou a kupliarstvom. A s tvojím tichým súhlasom? Bravó!🙂

@valria ale prosim Ta, tiez by som nebola nadsena takymto rozdielom, ale pedofilia snad nie, ved 15-16 rocne dievca uz vyzera ako zena, nie dieta, je samozrejme ine, ked dospelak ide po 8-10 rocnych, osobne si myslim, ze pedofilovi by sa uz napriklad nasa 10 rocna ani nepacila, lebo uz ma ochlpenie ako zrela zena, hoci stale je to dieta. Len ci vnimas ten rozdiel...🤔. Nejaku uchylku ten pan asi ma, ale pedofilia ti nebude.

alison11
Dnes o 15:25
@valria

@valria pedofília je ak je neplnoletá osoba z dospelákom ktorí by mohol byť otcom alebo matkou.Tu slečna má nad 18rokov a mládenec je pracujúci alebo vysokoškolák čiže vie slečnu zabezpečiť a vekovo by jej rodičom byť nemohol,takže žiadne pedofiláctvo sa tu nedeje.ja som mala 17 a môj už manžel mal 19rokov a sme manželia už 18,5roka spolu 22rokov.

anonym_83f565
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@anonym_autor ten rozdiel mi u Vas pride uplne v poriadku. On pracuje alebo studuje? Ono teraz este mozu u Vas byt rozdiely, ak hlavne Ty pojdes na VS, po atvojej VS sa tie rozdiely stratia. Mne sa tiez casto pacili starsi muzi, paradoxne, mam mladsieho partnera, sice len o 2 roky, alr ked sme mali 17 a 19, tak som bola ta zla co ho "zvadza na zle chodnicky" 🤣. Manzelov kamarat ma dokonca zenu o 5, ci 6 rokov starsiu. Ona uz davno skoncena VS, kym on este maturoval. A klape im to stale.

autor
Dnes o 15:33
@anonym_83f565

@anonym_autor ten rozdiel mi u Vas pride uplne v poriadku. On pracuje alebo studuje? Ono teraz este mozu u Vas byt rozdiely, ak hlavne Ty pojdes na VS, po atvojej VS sa tie rozdiely stratia. Mne sa tiez casto pacili starsi muzi, paradoxne, mam mladsieho partnera, sice len o 2 roky, alr ked sme mali 17 a 19, tak som bola ta zla co ho "zvadza na zle chodnicky" 🤣. Manzelov kamarat ma dokonca zenu o 5, ci 6 rokov starsiu. Ona uz davno skoncena VS, kym on este maturoval. A klape im to stale.

@anonym_83f565 pracuje, je zachranar.. ved to nas aj najviac na sebe zaujalo, ze ja chcem ist na medicinu, cize mame kopec spolocnych tem, rozumieme si.. zatial je to len take cerstve, nepozname sa dlho, len ma zaujimalo, ci je to podla ostatnych moc alebo nie😅

anonym_f2549a
Dnes o 15:36
@valria

@valria tak potom môj manžel je tiež pedofil. Za mňa žijem v šťastnom manželstve 22rokov

valria
Dnes o 15:39
@alison11

@valria pedofília je ak je neplnoletá osoba z dospelákom ktorí by mohol byť otcom alebo matkou.Tu slečna má nad 18rokov a mládenec je pracujúci alebo vysokoškolák čiže vie slečnu zabezpečiť a vekovo by jej rodičom byť nemohol,takže žiadne pedofiláctvo sa tu nedeje.ja som mala 17 a môj už manžel mal 19rokov a sme manželia už 18,5roka spolu 22rokov.

@alison11 Reagujem na príspevok, kde, keď si spolu začali, slečna mala 15 a pol a chlap 31 a pol čiže teoreticky jej otcom mohol byť;)

midka
Dnes o 15:57
@anonym_f2549a

@anonym_f2549a fúha.....tak s týmto by som ako mama fakt nebola v pohode. , veď to mala 15,5 keď začala randiť s viac ako 31 ročným chlapom

alison11
Dnes o 16:10
@valria

@alison11 Reagujem na príspevok, kde, keď si spolu začali, slečna mala 15 a pol a chlap 31 a pol čiže teoreticky jej otcom mohol byť;)

@valria To je iný príspevok tu k tejto téme-otázke som písala tu je len 6ročný rozdiel.

anonym_1e346a
Dnes o 16:20

@anonym_autor moji rodicia mali presne tolko ked sa brali 😁 su spolu 35 rokov

ivicatolic
Dnes o 16:39

@anonym_autor je to malý vekový rozdiel musí byť oveľa väčší.... aby skôr natiahol brka a bola si vo vate

anonym_fb56a4
Dnes o 17:01
@valria

@valria mala som 18r keď som maturoval a môj partner už mal 2 roky vlastné bývanie a pracoval. Mal 26r.

klotildabazarik
Dnes o 18:15

@anonym_autor za mna to moze fungovat, sak vravi sa ze chlapi dospievaju az v 43😂, niektori nikdy🙄

anonym_a3cd5c
Dnes o 18:27

Toto rieši dospelá kočka? Keď preskočí iskra, vek sa nerieši. Môj prípad. Najprv sme sa zaľúbili a potom sme si povedali vek.

domkakvet
Dnes o 19:32

@anonym_autor je to ok.

anonym_ecc35f
Dnes o 19:52

@anonym_autor záleží ako si rozumiete. Medzi nami je rozdiel 12 rokov s tým, že manželka je staršia.

tinka3435
Dnes o 20:32

Je to v poriadku.A z mojej skúsenosti je jedno koľko má rokov záleží na tom ako je mentálne vyspelí

lentakyterapeut
Dnes o 20:42

@anonym_autor dolezite je ako sa sprava a ci si ty s jeho spravanim ok. Aj keby to bolo 10 rokov ale rozumiete si...