icon

Aký je muž v znamení Baran?

kristina14
9. júl 2024

Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀

Strana
z6
candii
12. júl 2024

@magic08 poznám jedného leva a ten okrem seba nemiloval hádam ešte nikoho 😁

magic08
12. júl 2024

@candii ved vravim, maju velmi vysoke ego. Nie je nikto nad nimi 🙂

candii
12. júl 2024

@magic08 haha to je pravda 😁 hlavne radi a veľa rozprávajú len o sebe .. mám jedného kamaráta ako on takto je super, je s ním sranda na párty a takto je super parťák ale keď si s ním idem sadnúť na kávu tak o ničom inom nepočúvam len o ňom 😁

konikmodry111
12. júl 2024

Wow no idem sa asi rozviesť a dieťa dať na adopciu 🤦🏼‍♀️ manžel je blizenec a syn lev. A poviem vam že lepších chlapov by som doma nemohla mat. To čo ste tu popísali na nich absolútne neplatí

magic08
12. júl 2024

@candii je to tak, oni su radi stredobodom pozornosti, vždy len o sebe budu

candii
12. júl 2024

@konikmodry111 ale my sme nič nepísali na tvojho manžela a syna. Čo sa týka znamení tam to nie je len znamení. Tam závisí veľa faktorov napríklad aj ascendent. Ja som ryba a tiež na mňa neplatí čo sa píše o nich. Ale ascendent mám v blížencoch a to už na mňa viac pasuje.

kristina14
autor
21. máj 2025
@egonsk

@kristina14 hadanky su len forma komunikacie 😄 ... bud ma naladu na podnose vsetko naservirovat, alebo ti da moznost sa realizovat hadanim, pricom rovnake info sa dozvies 😋 ... su totiz hravi typ muza a toto je forma hry. Ak su v nalade, proste je to bezne...

@egonsk no tak po roku ma zas ten chlap odchytil na tej istej akcií... Ale že hneď ako som sa postavila tancovať s kamoškami bol pri mne 🙈. Minulý rok som to ukončila a nechcela sa viac s ním stretnúť a tento rok sme spolu z akcie odchádzali, rovno ku mne. Opitý bol jak delo 😂, žiadne kecy okolo ale myslím že viac to chce ponechať na tej sex. rovine lebo zas moc nekomunikuje a neviem nič viac o ňom ako minulý rok 🙈. Ale myslel si že sa mu podarilo ma dostať do postele, no tentoraz to bolo inak. Tentoraz som to bola ja lebo som chcela vedieť či je taký sebec a či mu ide len o to. 🤭 No stále si myslím že nemá problém so ženami a že možno aj podvádza nejakú tam svoju...

Strana
z6