icon

Aký je skutočný záujem mužov o ženy podľa veku?

20. nov 2025

vraj reálny pohlaď na slovensku podla veku...... ženy (20–50 rokov) z pohľadu vzťahového záujmu mužov

20 rokov

* Veľký záujem mužov, často je považovaná za atraktívnu, okolo nej je množstvo romantických možností.
* Skúša rôzne vzťahy, flirtuje, objavuje svoju sexualitu a osobnosť vo vzťahoch.

25 rokov

* Stále je veľmi žiadaná, muži o ňu prejavujú silný záujem, niektorí dokonca uvažujú o vážnom vzťahu.
* Začína si vyberať partnerov podľa dlhodobejšej perspektívy, nie vždy robí najlepšie rozhodnutia.

30 rokov

* Záujem mužov je stále značný, ale začína sa objavovať tendencia, že niektorí vážnejší partneri hľadajú mladšie ženy alebo „ľahšie dostupné“ možnosti.
* Môže sa stretnúť s partnerom, s ktorým plánuje rodinu, ale nie vždy je vzťah naplnený po emocionálnej alebo sexuálnej stránke.

35 rokov

* Má malé dieťa, vzťah s partnerom sa komplikuje – manžel alebo partner môže stratiť záujem, často kvôli sexuálnej nespokojnosti alebo zmene dynamiky vzťahu.
* Muži z okolia, ktorí by prejavovali záujem predtým, teraz často stratili motiváciu, pretože už vidia záväzky a životné okolnosti ako „prekážku“.
* Začína si uvedomovať, že jej atraktivita pre mužov klesá a že doterajšie rozhodnutia ovplyvňujú jej možnosti.

40 rokov

* Väčšina mužov, ktorí by mohli prejaviť vážny záujem, už o ňu nemá, alebo jej záujem berú len povrchne.
* Stále si myslí, že sa nemá kam ponáhľať, ale konkurenčná nevýhoda veku a životných okolností je citeľná.
* Preberá záujemcov, ktorí ju „preberajú“ a nie sú ideálnymi partnermi – emocionálne alebo sexuálne nespokojná.

45 rokov

* Záujem mužov je veľmi nízky; tí, ktorí prejavujú záujem, často majú vlastné problémy alebo nie sú vhodní pre vážny vzťah.
* Cíti silnú osamelosť a ľútosť nad tým, že predtým nezvolila partnerov podľa kvality a vážnosti, ale podľa momentálneho záujmu.

50 rokov

* Väčšina mužov, ktorí by mohli byť potenciálnymi partnermi, už stratila záujem.
* Uvedomuje si, že je stále sama, že prepadla životu a nezaznamenala lásku, ktorú by chcela.
* Ľutuje rozhodnutia vo veku 35–40 rokov, keď sa „nesnažila aktívne“ alebo preberala záujemcov len preto, že bola osamelá.

anonym_70d29a
20. nov 2025

Koho tieto 💩💩💩zaujimaju....

anonym_c93cf5
20. nov 2025

dobre od reality odtrthnute
a k čomu je toto ako dobré ?
to je tak individuálne neskutočne , kolko 25 r báb vyzera horšie ako tie 50
ja sama 25+ musim povedat vek aby sa stiahli 😂 že ako také zajačiky preboha nie ani na pohranie a botox ani plastiky nemám

anjelicek26
20. nov 2025

Tieto pausalne blbiny

minenkaa
20. nov 2025

@anonym_autor to že toto nepustí Al ok ale ,že to nejaký človek okopíruje a chce to púšťať ďalej je fakt riadne💩,

sevrin
20. nov 2025

To je nejaký blbý vtip táto téma, nie?

klotildabazarik
20. nov 2025

Podme vsetci nahlasit tuto koninu😂

rozculena
20. nov 2025

@anonym_autor a s čím potrebuješ poradiť,Jožka?

anonym_65770a
20. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor a s čím potrebuješ poradiť,Jožka?

@rozculena Potrebuje si odborne zdôvodniť, prečo je v každom veku sama. Určite to nie je jej sprostou otravnou povahou a duševnou poruchou.

anonym_2847ff
20. nov 2025

ja to zas tak nevidím žeby to bola až taká blbosť.
je to dosť pravdivé.
len máloktorí muž chce vo veku napr. 30 r rovesníčku a ak áno, o 10 r. svoje rozhodnutie prehodnotí.

anonym_8b6235
20. nov 2025

Mam 35 a som atraktívnejšia ako keď som mala 20. Tipujú mi max 24.

enmery
20. nov 2025

Fiki dorazil na MK, neverím.

lentakyterapeut
21. nov 2025

@anonym_autor kazdy druhy prispevok vymysel skopirovany z internetu. Naco?

rorino
21. nov 2025

@anonym_autor čo sú toto za drísty?AI potrebuje info bludy?