Aký je váš názor na kyticu pre kolegyňu?
Ahojte baby.
Zaujima ma veľmi vás názor,vaše myšlienky.
Ak váš kokega/kolegyna, ktorú nepoznáte ale pracujete už nejaký čas v rovnakej firme.
Ak vidíte že má veľkú kyticu, pri odchode domov ( v tomto prípade žena) čo si pomyslíte ( čo vám napadne ) ako prvé ?
Dúfam že som to napísala zrozumiteľne čo od vás chcem. 😂😂
Zatiaľ ďakujem a pekný večer
Normálna otázka,lebo aj keď niekedy niekto mení prácu,tak sa s ním kolegovia peknée rozlúčia
Haha sa možno zľakol 😁
Tiez mi to pride ako uplne normalna otazka 🤷
Že si mala sviatok a máš peknú kyticu, urobila ti radosť a možno ťa prekvapila😁
...že má sviatok....meniny, narodeniny....
Že jej ju niekto dal a viac by som sa nezamýšľala ;D
Akože fakt nic by mi nenapadlo, len ze pekna kytica pripadne aj žena 😂 Takí co si hneď myslia ze milenec a podobne, pripadne žena za volantom veľkého SUV- isto za ockove prachy alebo zlatokopka 🙈😁 Ja mam veľké auto a nie som ani jedno 😂 No Tsk takí su obmedzení blbci s predsudkami 🙂
Veď si pošli sama sebe kyticu do práce,nech ti závidia............
Bud mala sviatok, alebo ide na oslavu.
"... ty odchádzaš..." 😁😁😁
By som mu odpovedala "snívaj dalej"
Tak asi je zvyknuty, ze kytice sa vo vasej praci rozdavaju ked sa s niekym kolektiv luci, mozno sa tam narodeniny (alebo pri akej prilezitosti si tu kyticu dostala?) doteraz takto neriesili alebo proste on to tak vnima 🤷🏻♀️ podla mna to zbytocne riesis (overthink by som pouzila, keby sa tu na mk mohli pouzivat anglicke vyrazy 😂 sk ekvivalent mi nenapada), proste chlapska logika, my nevieme ako ste tam na tom, takze za takouto otazkou nevidíme nic ine, aspon ja nie
@tykat no povedala by som že niečo malé medzi nami je.😂😂
Možno aj preto mi jeho otázka padla trochu inak ako vám baby 😁😀
@anavixy ešte nikoho som si s kyticou v práci nevšimla.Tak neviem no.
Dostala som ju k výročiu. Dnes je 5r čo som v práci, tak sefstvo mi donieslo.
Nič si nepomyslím. Moja kolegyňa často chodí domov z práce s kyticou. Vybehne si z práce do kvetinárstva a kúpi kvety buď niekomu k sviatku, alebo na cintorín, alebo len tak, sebe domov. Čiže ak uvidím niekoho s kvetmi, to ešte neznamená, že ich dostal.
Jaaaaj tak mozno sa uprimne zlakol ze uz ta nebude mat prilezitost pozvat na rande. 😊
U nás sa dava kytica keď niekto nastúpi, a keď má niekto jubileum...také okruhlejsie.
Oo tak to je velmi mile!
Nič že dostal kvety.... A dotyčný/a vie hádam zaco
Autorka, veď píšeš, že sa takmer nepoznáte a teraz, že niečo medzi vami je?
@petracandle niečo malé som napísala.
Pohľady, úsmevy..... Okrem mena nevieme o druhom nič.
Prečo ženy hľadajú problémy tam kde nie sú?🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aký problém hľadám 🤦♀️😃 veď som sa len opýtala lebo nechápala som. To isté by som ja mohla napísať l tebe, že hľadáš signály a znamenia tam kde nie sú 😃
@petracandle ale sú 😂😂
Tak už snáď chápeš 😁😀
A ako zareagoval?
Tak ak naozaj sú, tak ti želám aby sa po tomto chlapec rozhýbal a konečne ťa pozval na rande
@som_realistka už som to písala, prvé čo mu napadlo je, že odchádzam.
Najskôr prešiel okolo mňa , všimol si kyticu, divné sa zatvaril a vrátil sa späť s touto otázkou 😁

@minenkak prišlo mi to zvláštne 😁