icon

Aký je váš názor na tohto muža?

nnelaa
Včera o 00:17

Muž 36 rokov a pred 1,5 rokom prišiel o panictvo.
Na dnešnú dobu je to trochu zvláštne, pokiaľ sa nepozrieme hlbšie.
Chalan sympatický, mladý a plný energie, ale baby a intímne skúsenosti sa nedejú.
Neskôr samozrejme áno, boli baby, ktoré mali záujem
Situácia kedy mala dievka vypité viac ako by sa patrilo,chcelo sex,no on povedal, že nechce zneužiť to, že je opitá
Ďalšia žena ktorá bola fajn chodili spolu von trávili spolu čas,no chalan zaváhal a možno keby išiel do vzťahu tak to príde
Dostaval návrhy cez písanie sociálnych sieťach, ale nejako nikdy k stretnutiam neprišlo
Neskôr dokonca sa baba vnucovala,no chalan mal starosti, premýšľal nad úplne inými vecami ktoré ho trápili takže nemal záujem
Baba ale hrotila situáciu až tak, že sa pred ním vyzliekla, ale on povedal nie.....
Neskôr prišlo sklamanie či skôr oklamenie od ženy, ktorú mal naozaj veľmi rád......
Nakoniec to predsa prišlo v 35 rokoch

Aký máte názor na tohto muža??
Ďakujem

Strana
z4
anonym_a95a8f
Včera o 00:44

Ako kamarat moze byt fajn. Môže byt dobry clovek. No na vzťah za mna nie. Podľa mna 36 rokov uz je vek kedy clovek ma svoju rodinu, deti. Pokial len teraz začal s tym ze s niekym chodí a skúša veci, tak rodinu asi nebude chciet. No pokial si nájde partnerku co tiez deti nechce alebo sa neponáhľa tak je to v poriadku. Každý to ma inak. No ja by som radšej skúsenejšieho. Nič to ale nemení na tom, ze to moze byt dobry clovek a kamarát😊

sukenik
Včera o 01:10

Tak, keď má 36 rokov, už to nie je ani mladý a ani chalan. V takom veku už väčšina ľudí má veľké deti, ktoré chodia do školy. Samozrejme, môže sa mu pošťastiť a nájsť si aj oveľa mladšiu ženu, no také majú na výber, čiže musel by niečím zaujať, to už by nebola mladá láska, ale vyslovene vážny vzťah. Moja rada by bola, aby sa chalan poponáhľal a stanovil si priority, vyslovene hľadal partnerku, ktorá má záujem o vzťah a nestrácal čas známosťami kde aj tá druhá strana nehľadá vzťah.

anonym_9d2e58
Včera o 01:23

To ti nerozprával on? Neverila by som všetkému, čo povie.

farebnypapagaj
Včera o 04:11

mozno je asexual.

venom19
Včera o 04:17

Ale nemusi hned byt taky chlap vadny alebo asexual. Poznam ludi, ktori mali takuto skusenost neskor a maju potom normalnr vztahy/rodiny. A nie nema bezny chlap alebo aj zena v 36 velke deti co chodia do skoly. Niekomu sa proste nezadari zbuchat rodinu v 20....

anonym_0a8f9c
Včera o 04:25

Nemala by som záujem o takéhoto muža a nepriťahoval by ma. Čo si o tom myslím? Že to nie je moja "šialka kávy."

anonym_5b0df1
Včera o 04:29

mne to pride velmi divne, tak dlho cakat, a tie vyhovorky, to ani nehovorim

moonlight1210
Včera o 04:37

Asi ho sex nebavi.

V partnerstve to moze byt potom ten problem, kde zena pise na konik, ze sa uz ide zblaznit z toho, ako sa musi doprosovat a on si hlada stale vyhovorky, alebo ju rovno odmieta. A ze navela-navela maju sex z donutenia raz za par mesiacov, z ktoreho ona odchadza neuspokojena.

Ze sa citi nechcena, vadna, neatraktivna, uvazuje nad milencom, ale na druhej strane je to vyborny partner v ostatnych veciach a pripadne aj dobry otec, ak maju deti.
A vie, ze neveru by jej neodpustil.

Tak potom nevie, kam z konopi s tymto problemom.

hiddenobject
Včera o 04:44

Mozne dovody;
1.veriaci
2.silne citovo zalozeny- bez obojstrannej lasky a chemie to nedokaze
3.homosexual
4.Asexual
5.strach, komplexy

anonym_bdaca6
Včera o 05:23

napadlo ma homosexuál.

lacibo
Včera o 05:30
@hiddenobject

Mozne dovody;
1.veriaci
2.silne citovo zalozeny- bez obojstrannej lasky a chemie to nedokaze
3.homosexual
4.Asexual
5.strach, komplexy

@hiddenobject krasne si to zhrnula.. uz len zistit čo z toho je pravda - niektore body nie su prekazkou na vztah a manzelstvo a niektore ho vylučuju

marianarem
Včera o 05:46

@nnelaa Nijaky...Nazor by som si vytvorila, keby som ho stretla nazivo. Ak by som si s nim rozumela, bolo by mi sumafuk, kedy zacal.

anonym_a15e34
Včera o 05:52

Mala som vztah s takym bol to mordor a motanica, sam nevedel co chce, dlho mu trvalo sa dokopat k niecomu nakoniec ma po 2 rokoch opustil ze sam nevie ci ma miluje, ze raz tak potom inak citi a ze radsej chce byt sam..
Riesila som to aj so psychologickou a povedala, ze su muzi co proste davaju malo do vztahu lebo im to pride nedolezite ale ze taki su vacsinou sami. Kratkobodo ze dokazu vyvinut nejaku aktivitu ale dlhodobo proste nedavaju takmer nic..Minuly rok mi pisal cez tinder tiez podobny typ zhruba 36r IT a po polroku pisania nic neprichadzalo tak sa ho pytam ze teda aspon stretko a on ze ved kto by ho chcel a tak reku ved spolu piseme dlho ze teda by som ho rada spoznala ( a to pisal vylucne prvy on mne ja som to nehnala) a on ze rande od neho nemam cakat on potrebuje extremne dlhy cas pokial sa k tomu dokope. Tak som to nechala tak ale bol slusny, mily, dobru pracu mal

anonym_b2c881
Včera o 06:11

@nnelaa panic je na nic

minenkaa
Včera o 06:13

Že,dristy

anonym_7cd49b
Včera o 06:25

@nnelaa poznam taky typ.nemal stastie na zeny,on by aj chcel,ale proste vzdy si vybral nejako nespravnu,ktora ho chcela skor za kamosa a roky isli..a pritom dobry chalan,pracovity,pre partnerku by sa rozdal,len je uz zbytocne zaskatulkovany,podobne ako pisu zeny vyssie a je to skoda..to ze niekto nemal partnerku,nemusi byt problem ani tak na jeho strane..ak je tak sympatia treba tomu dat sancu a nenechat sa odradit ze nemal vela vztahov predtym

muchotrafka298
Včera o 06:31

36 rocny muz nie je mlady chalan. A to co on povie moze byt pravda a nemusi, takze by som to brala s rezervou.

sissy27
Včera o 06:32

@nnelaa mna by odradilo uz to, ze tak podrobne vysvetluje a ospravedlnuje svoju sexualnu minulost. Ja nechcem pocuvat o exkach, fnukanie ako co nevyslo, ako je chudacik nechceny atd. A nemam pochopenie ani pre ludi, ktori sa na to vypytuju.
A ano, je to nezvycajne, ze zdravy a aspon priemerne atraktivny chlap mal len jednu partnerku a aj to dobre ze nie nasilu a hadam to aj lutuje. Urcite tam je nejaky problem so sexualitou a ak si zena, pre ktoru je sex vo vztahu dolezity, tak s tymto budes len stracat cas.

anonym_f293a9
Včera o 06:43

Ked zena povie, ze je v 35 r panna, tak ju pochvalia, ze je to v tejto dobe vynimocne sa nespustit s hocikym a ze caka na praveho.

patrike
Včera o 06:56

To pises sam o sebe a pouzivas priehladny trik s "kamaratom" ? Inak totiz neviem, preco by si mal detailny prehlad o ponukach na sex, ktore dostaval "kamarat".
K otazke : je rozdiel, ci sa pred tebou vyzlecie nejaka prisera, ktora sa ti nepaci alebo zena vseobecne povazovana za atraktivnu. Ak odmietas aj druhu moznost, tak mas nejaky problem s vlastnou sexualitou. Aky, to vies len sam.

anonym_e55a89
Včera o 06:57

Divny - to je jedine co mi pri popise toho muza napadlo, navyse pride mi to tak, ze pises sam o sebe neviem odkial by si mal take informacie takze ak to tak je to len poznacuje, ze si divny. Nepoznam nikoho, kto by takto o sebe pisal v 3osobe.

anonym_5b0df1
Včera o 07:26

mne este napadlo, ci tam nie je moznost, ze je pedofil, ktory vie, ze naplnenie jeho tuzby je trestne, tak sa ovladal a cakal, a teraz to jednoducho skusil so zenou

anonym_3d9b76
Včera o 08:41

Ja som 33 rocny panic, priatelku som nemal ani som sa o to nikdy nesnazil. Nie som gay ani pedofil vy chore mozgy 😀 Proste ma randenie, vztahy a sex nikdy nezaujimali. Aj o mna par zien proaktivne prejavilo zaujem, ale nikdy som to neopatoval. Akoze dokazem ocenit krasu a pritazlivost zeny, ale tam to konci. Neviem ci je to asexualita, u cvokara som s tym nikdy nebol, nemam pocit ze by som to nutne potreboval riesit, som spokojny so svojom zivot.

earlgrey
Včera o 08:45
@anonym_3d9b76

Ja som 33 rocny panic, priatelku som nemal ani som sa o to nikdy nesnazil. Nie som gay ani pedofil vy chore mozgy 😀 Proste ma randenie, vztahy a sex nikdy nezaujimali. Aj o mna par zien proaktivne prejavilo zaujem, ale nikdy som to neopatoval. Akoze dokazem ocenit krasu a pritazlivost zeny, ale tam to konci. Neviem ci je to asexualita, u cvokara som s tym nikdy nebol, nemam pocit ze by som to nutne potreboval riesit, som spokojny so svojom zivot.

@anonym_3d9b76 aspoň si honíš?

danica2711
Včera o 08:49

@nnelaa ...že kecá jak baron Prášil, tam musí byť iný problém, nič z toho, čo ti nakecal, normálnemu chlapovi nezabráni mať sex

anonym_64031b
Včera o 08:49
@anonym_3d9b76

@anonym_3d9b76 Je to asexualita. Je fajn to takto pomenovat, lebo je to vybocenie od normalu. Nejednu zenu by si po vztahovej stranke vytrapil. Kazdy vsak ma pravo si zit podla svojej predstavy, a to ako zijes, je uplne v poriadku.

anonym_918ac0
Autor odpoveď zmazal
grimnir
Včera o 08:58

Že nechce zneužiť opitú ženu? Čo sa to s tými chlapmi porobilo?

anonym_3d9b76
Včera o 09:06
@earlgrey

@anonym_3d9b76 aspoň si honíš?

@earlgrey nie a nepozeram ani pecko 😀

domkakvet
Včera o 09:08

@nnelaa nechce zneuzit opitu zenu, neskoci hned po holej zene, ja neviem co riesis, vsimaj si na nom ine veci.

Strana
z4