Aký je váš názor na tohto muža?
Muž 36 rokov a pred 1,5 rokom prišiel o panictvo.
Na dnešnú dobu je to trochu zvláštne, pokiaľ sa nepozrieme hlbšie.
Chalan sympatický, mladý a plný energie, ale baby a intímne skúsenosti sa nedejú.
Neskôr samozrejme áno, boli baby, ktoré mali záujem
Situácia kedy mala dievka vypité viac ako by sa patrilo,chcelo sex,no on povedal, že nechce zneužiť to, že je opitá
Ďalšia žena ktorá bola fajn chodili spolu von trávili spolu čas,no chalan zaváhal a možno keby išiel do vzťahu tak to príde
Dostaval návrhy cez písanie sociálnych sieťach, ale nejako nikdy k stretnutiam neprišlo
Neskôr dokonca sa baba vnucovala,no chalan mal starosti, premýšľal nad úplne inými vecami ktoré ho trápili takže nemal záujem
Baba ale hrotila situáciu až tak, že sa pred ním vyzliekla, ale on povedal nie.....
Neskôr prišlo sklamanie či skôr oklamenie od ženy, ktorú mal naozaj veľmi rád......
Nakoniec to predsa prišlo v 35 rokoch
Aký máte názor na tohto muža??
Ďakujem
@anonym_3d9b76 😁 akože tvoja vec, len nemyslím, že to je zdravé. Ale to je môj názor.
@earlgrey preco nie? Mam pracu, konicky, kamaratov, vediem spokojny zivot. Nikomu neublizujem, myslim si ze mam lepsi zivot nez mnohe tu "stastne" vydate
@nnelaa uplne v pohode, urcite nebude dobry partner pre sexualnu masinu, ale pre zenu, co hlada pokojny vztah a je tiez tichsej povahy to moze byt fajn partner. Len on by si mal ujasnit, ci nahodou tam nie je nieco ako asexualita, homosexualita, lebo ak ano, tak radsej sa nezenit.
@earlgrey preco nie? Mam pracu, konicky, kamaratov, vediem spokojny zivot. Nikomu neublizujem, myslim si ze mam lepsi zivot nez mnohe tu "stastne" vydate
@anonym_3d9b76 To je síce všetko super. A som vážne rada, že si spokojný so svojím životom. Ale plné vajcia sú plné vajcia 🤣
Tak, keď má 36 rokov, už to nie je ani mladý a ani chalan. V takom veku už väčšina ľudí má veľké deti, ktoré chodia do školy. Samozrejme, môže sa mu pošťastiť a nájsť si aj oveľa mladšiu ženu, no také majú na výber, čiže musel by niečím zaujať, to už by nebola mladá láska, ale vyslovene vážny vzťah. Moja rada by bola, aby sa chalan poponáhľal a stanovil si priority, vyslovene hľadal partnerku, ktorá má záujem o vzťah a nestrácal čas známosťami kde aj tá druhá strana nehľadá vzťah.
@sukenik je tu milión tém, ako je dieťa v 40 úplne v pohode, super.Rodiť v 35 úpne normálne, bežné.. A teraz čítam , že väčšina 36 ročných už má mať velké deti v škole. To ma zaujalo
@anonym_3d9b76 To je síce všetko super. A som vážne rada, že si spokojný so svojím životom. Ale plné vajcia sú plné vajcia 🤣
@earlgrey Bud asexual alebo si nechce priznat, co (muzi, babky, deti, zvieratka ...) ho realne vzrusuje. Ak odmieta aj masturbaciu, tak potom co ? Spokojne perie poluciou znecistene pradlo ? Lebo inak mi to nevychadza ...
@earlgrey Bud asexual alebo si nechce priznat, co (muzi, babky, deti, zvieratka ...) ho realne vzrusuje. Ak odmieta aj masturbaciu, tak potom co ? Spokojne perie poluciou znecistene pradlo ? Lebo inak mi to nevychadza ...
@patrike Netuším, ale proste sex je normálna ľudská potreba, orgazmus je slasť pre telo, dušu človeka a ok, beriem, ak je niekto panic, alebo veľmi veriaci atď. ale aby som nemasturbovala, lebo mám iné koníčky, mám priateľov atď. 🤣 tak tam už bude niečo iné...normálny a zdravý človek, hlavne mladý (ale poznám aj starších po 50tke) to proste potrebuje a nech si hovorí kto chce, čo chce, proste problém tam je ak si ani nehoní a ani ženu nechce atď.
poznam chalanov panicov nad 35, ale preto, že ich nikto nechcel, nie preto, že ženy ich dobijajú a oni si postavili hlavu, že nie..a to nehovorim, keby sa vyzliekli, panictvo by zavesili na klinec razom ..podla mna je gay, len to hrá na nedobytného, myslim, že to je evidentné
Neviem, či daná situácia si vyžaduje až taký hlboký rozbor. Aj tak bohvie, ako to bolo skutočne. Viac by ma asi zaujímalo, ako sa prejavuje teraz.
Ked zena povie, ze je v 35 r panna, tak ju pochvalia, ze je to v tejto dobe vynimocne sa nespustit s hocikym a ze caka na praveho.
@anonym_f293a9 pochvália? Kto?
Aj u ženy je to presne rovnako divné..
@anonym_3d9b76 na to, aký si šťastný, znieš tak ublížene..
Ale áno, sú aj sexuální ľudia a môžu byť úplne spokojní, vyrovnaní a šťastní..
@nnelaa uprimne? Jeho vec! A teba co do toho, ze tak neskoro a ze to mas potrebu rozoberat? Ze ked tak neskoro, tak je iny? Divny? To, ze ty si mala skoro prvy sex, neznamena, ze aj on musel. Si zober, ze ty by si bola na jeho mieste a on sa tuna pyta a zisťuje, ci ty si normalna ked tak neskoro. Nie vsetci su ako cez kopirák a správajú sa rovnako.
@nnelaa uprimne? Jeho vec! A teba co do toho, ze tak neskoro a ze to mas potrebu rozoberat? Ze ked tak neskoro, tak je iny? Divny? To, ze ty si mala skoro prvy sex, neznamena, ze aj on musel. Si zober, ze ty by si bola na jeho mieste a on sa tuna pyta a zisťuje, ci ty si normalna ked tak neskoro. Nie vsetci su ako cez kopirák a správajú sa rovnako.
@anonym_d595ac Je to dosť divné a nečudujem aa autorke, že sa na to pýta. Nie je normálne, že taký starý cap stratil panenstvo v 34 rokoch.
Môj bol podobný, prvy sex v 35, takže ked sme sa spoznali v podstate neskúsený, keďže mal len jednu predo mnou, aj to preto, že ho donútila ísť k odborníkovi. Sme spolu už cez 7rokov, v podstate potreboval len trochu viac pochopenia v intimnej oblasti. Lebo dovtedy s každým jedným pokusom o vzťah a zlyhaním, mal stále väčší blok.
Môj bol podobný, prvy sex v 35, takže ked sme sa spoznali v podstate neskúsený, keďže mal len jednu predo mnou, aj to preto, že ho donútila ísť k odborníkovi. Sme spolu už cez 7rokov, v podstate potreboval len trochu viac pochopenia v intimnej oblasti. Lebo dovtedy s každým jedným pokusom o vzťah a zlyhaním, mal stále väčší blok.
@anonym_cc207d a pri tebe nezlyháva?
Nechapem, preco by panny a panici mali byt divní, nemusia zit vsetci ludia sexualnym zivotom, nemusia mat potrebu a je to uplne v poriadku. A je uplne v poriadku, ked niekto stretne niekoho az v 35 a az potom chce, ak sa skor nezalubil, niektori to dokazu az v serioznom a dlhsie trvajucom vztahu.
@nnelaa A? Prečo to riešiš? Ja som od neho staršia a som panna. Vzťahy som mala a aj nápadníkov, ktorým však šlo len o sex. Nerozumiem, prečo toto niekoho cudzieho trápi? Každý by sa mal starať o seba a nie o iných. Každý vo svojom živote nemusí skúšať každého aj po sexuálnej stránke, ale niektorí ľudia chcú žiť sexuálne len s tým jedným, s ktorým zažijú skutočnú lásku. A nie som veriaca, ani frigidná, ani asexuál.
@anonym_cc207d a pri tebe nezlyháva?
@anonym_b4cbc1 náš prvý sex, v podstate nebol, lebo napriek vzrušeniu, sa dnu nedostal lebo "zmäkol", ako bola som v šoku, lebo som to nikdy predtym zo žiadnym nezažila. Ale tak nerobila som z toho vedu a ďalší krát to už bolo lepšie ale trvalo to krátko, ale úprimne chcelo to trpezlivost.,žiadne výčitky. A v podstate vždy keď sme skúšali novú polohu, tak to nie vždy dopadlo dobre, alebo pri polohe kde je žena hore (v podstate to nie je ani moja najobľúbenejšia poloha) ale tak je dosť poloh kde to funguje dokonale a hlavne vždy si dá záležať, aby som bola spokojná. Podľa motta, ako si naučíš, tak máš. A je mi jasne, že zrejme pre veľa žien to bol red flag a tým pádom sa vzťah nerozvinul
@anonym_b4cbc1 náš prvý sex, v podstate nebol, lebo napriek vzrušeniu, sa dnu nedostal lebo "zmäkol", ako bola som v šoku, lebo som to nikdy predtym zo žiadnym nezažila. Ale tak nerobila som z toho vedu a ďalší krát to už bolo lepšie ale trvalo to krátko, ale úprimne chcelo to trpezlivost.,žiadne výčitky. A v podstate vždy keď sme skúšali novú polohu, tak to nie vždy dopadlo dobre, alebo pri polohe kde je žena hore (v podstate to nie je ani moja najobľúbenejšia poloha) ale tak je dosť poloh kde to funguje dokonale a hlavne vždy si dá záležať, aby som bola spokojná. Podľa motta, ako si naučíš, tak máš. A je mi jasne, že zrejme pre veľa žien to bol red flag a tým pádom sa vzťah nerozvinul
@anonym_cc207d Pokiaľ to tebe vyhovuje, v poriadku. Ale tak je tam určite problém. Lebo zdravý chlap nemá problém s erekciou. A sama si písala, že ho to dávalo psychicky dole, čiže išlo o psychiku a tá zohráva veľkú úlohu aj v intímnom živote. Je super, že si trpezlivá a že sa pri tebe cíti dobre a že si vyhovujete. Ja by som to vzdala po prvom neúspešnom sexe, ale to som ja. Každý má prioritu intímnosti na inom mieste a u mňa je na prvom mieste, čiže ja by som toho muža odmietla tiež a možno prispela k jeho psychickej nerovnováhe. Hoci nie úmyselne, ale ja viem, aký muž mi vyhovuje a aký nie.
Moj bratranec nemal do 30tky tiez ziadnu frajerku, potom sa s nim nieco porobilo, po 30tke zrazu ozil a teraz je s nim opacny ''problem'' - strieda jednu za druhou 😀
@anonym_cc207d Obdivujem tvoju trpezlivosť.
@anonym_cc207d Pokiaľ to tebe vyhovuje, v poriadku. Ale tak je tam určite problém. Lebo zdravý chlap nemá problém s erekciou. A sama si písala, že ho to dávalo psychicky dole, čiže išlo o psychiku a tá zohráva veľkú úlohu aj v intímnom živote. Je super, že si trpezlivá a že sa pri tebe cíti dobre a že si vyhovujete. Ja by som to vzdala po prvom neúspešnom sexe, ale to som ja. Každý má prioritu intímnosti na inom mieste a u mňa je na prvom mieste, čiže ja by som toho muža odmietla tiež a možno prispela k jeho psychickej nerovnováhe. Hoci nie úmyselne, ale ja viem, aký muž mi vyhovuje a aký nie.
@earlgrey tak teraz po rokoch problem nemá. Ako tiež som uz po prvom raze zvažovala či dať šancu alebo nedať. V mojom prípade sa oplatilo. Sex je dôležitý, ale u mňa nie na prvom rebríčku, čo sa vzťahu týka. Mala som vzťah, kde bol sex dokonalý, ale čo z toho keď zvyšok bol na nič časom.
@earlgrey tak teraz po rokoch problem nemá. Ako tiež som uz po prvom raze zvažovala či dať šancu alebo nedať. V mojom prípade sa oplatilo. Sex je dôležitý, ale u mňa nie na prvom rebríčku, čo sa vzťahu týka. Mala som vzťah, kde bol sex dokonalý, ale čo z toho keď zvyšok bol na nič časom.
@anonym_cc207d S týmto súhlasím. Tiež by som s "debilom" nebola len kvôli sexu 😁
@anonym_d595ac Je to dosť divné a nečudujem aa autorke, že sa na to pýta. Nie je normálne, že taký starý cap stratil panenstvo v 34 rokoch.
@anonym_b4cbc1 taen starý cap ako si ho nazvala, si zrejme vazil sam seba. Ak by to bola zena na jeho mieste, tak by pred nou vacsina zien dala klobuk dole, ale ak je to chlap tak je zrazu divny, vadny...
@anonym_b4cbc1 taen starý cap ako si ho nazvala, si zrejme vazil sam seba. Ak by to bola zena na jeho mieste, tak by pred nou vacsina zien dala klobuk dole, ale ak je to chlap tak je zrazu divny, vadny...
@anonym_d595ac Nie. Aj kebyže to je žena, tak by som sa divila.

@earlgrey nie a nepozeram ani pecko 😀
@anonym_3d9b76 😁 akože tvoja vec, len nemyslím, že to je zdravé. Ale to je môj názor.