icon

Aký je váš názor na tohto muža?

nnelaa
Včera o 00:17

Muž 36 rokov a pred 1,5 rokom prišiel o panictvo.
Na dnešnú dobu je to trochu zvláštne, pokiaľ sa nepozrieme hlbšie.
Chalan sympatický, mladý a plný energie, ale baby a intímne skúsenosti sa nedejú.
Neskôr samozrejme áno, boli baby, ktoré mali záujem
Situácia kedy mala dievka vypité viac ako by sa patrilo,chcelo sex,no on povedal, že nechce zneužiť to, že je opitá
Ďalšia žena ktorá bola fajn chodili spolu von trávili spolu čas,no chalan zaváhal a možno keby išiel do vzťahu tak to príde
Dostaval návrhy cez písanie sociálnych sieťach, ale nejako nikdy k stretnutiam neprišlo
Neskôr dokonca sa baba vnucovala,no chalan mal starosti, premýšľal nad úplne inými vecami ktoré ho trápili takže nemal záujem
Baba ale hrotila situáciu až tak, že sa pred ním vyzliekla, ale on povedal nie.....
Neskôr prišlo sklamanie či skôr oklamenie od ženy, ktorú mal naozaj veľmi rád......
Nakoniec to predsa prišlo v 35 rokoch

Aký máte názor na tohto muža??
Ďakujem

anonym_2d6a98
Včera o 16:50

@nnelaa a zaujima Ta na nom aj nieco ine ako jeho sexualne skusenosti a zazitky?
Netusim ako si ma normalny clovek vytvorit normalny nazor o niekom na zaklade toho co si tu popisala.
Jedine, co z toho viem usudit, ze tento sa nenecha ovplyvnovat svojimi sexualnymi pudmi a "neskoci" na zenu len preto, ze ona sa mu podsuva. Co moze byt do dlhodobeho vztahu (a zakladania rodiny) fajn.
Pokial ma teraz uz minimalne 1 a pol roka staly vztah (so sexom), tak nie je co riesit, ci?

patrike
Včera o 16:59
@anonym_910fa8

@nnelaa A? Prečo to riešiš? Ja som od neho staršia a som panna. Vzťahy som mala a aj nápadníkov, ktorým však šlo len o sex. Nerozumiem, prečo toto niekoho cudzieho trápi? Každý by sa mal starať o seba a nie o iných. Každý vo svojom živote nemusí skúšať každého aj po sexuálnej stránke, ale niektorí ľudia chcú žiť sexuálne len s tým jedným, s ktorým zažijú skutočnú lásku. A nie som veriaca, ani frigidná, ani asexuál.

@anonym_910fa8 To vies ako, ze nie si frigidna, ked si panna ?

patrike
Včera o 17:02
@anonym_2d6a98

@nnelaa a zaujima Ta na nom aj nieco ine ako jeho sexualne skusenosti a zazitky?
Netusim ako si ma normalny clovek vytvorit normalny nazor o niekom na zaklade toho co si tu popisala.
Jedine, co z toho viem usudit, ze tento sa nenecha ovplyvnovat svojimi sexualnymi pudmi a "neskoci" na zenu len preto, ze ona sa mu podsuva. Co moze byt do dlhodobeho vztahu (a zakladania rodiny) fajn.
Pokial ma teraz uz minimalne 1 a pol roka staly vztah (so sexom), tak nie je co riesit, ci?

@anonym_2d6a98 Citujem : "neskoci" na zenu len preto, ze ona sa mu podsuva. Co moze byt do dlhodobeho vztahu (a zakladania rodiny) fajn.

Nie, to nebude fajn. Jedine pre taku, ktora berie sex len ako nastroj na splodenie deti, pretrpi to a potom uz nebude chciet - co by ineho chlapa stvalo, tento bude spokojny.
Vsimni si tu paralenu diskusiu "co dat muzovi na zvysenie libida".

anonym_910fa8
Včera o 18:14
@patrike

@anonym_910fa8 To vies ako, ze nie si frigidna, ked si panna ?

@patrike Nebudem cudzím ľuďom vysvetľovať svoj súkromný život. Staraj sa, prosím, o seba, nie o mňa. Je až úsmevné, ako sa tu niektoré zlietli riešiť život niekoho cudzieho. Mám pocit, že niektorých viac zaujímajú životy iných ako ten vlastný. Možno je to z nudy, možno z obyčajnej potreby súdiť druhých, alebo možno aj zo závisti. Obzvlášť autorka tejto diskusie, ktorá si kvôli tomuto príspevku založila nový účet. Skôr to pôsobí, akoby chcela rozprúdiť hádku. Mňa životy cudzích ľudí netrápia. Nepotrebujem riešiť, kto ako žije, ani zbierať klebety. Každý nech si žije podľa seba. Rešpektujem, že ľudia môžu mať odlišné hodnoty, rozhodnutia aj životné cesty, a očakávam rovnaký rešpekt aj voči sebe.

earlgrey
Včera o 18:31
@anonym_910fa8

@patrike Nebudem cudzím ľuďom vysvetľovať svoj súkromný život. Staraj sa, prosím, o seba, nie o mňa. Je až úsmevné, ako sa tu niektoré zlietli riešiť život niekoho cudzieho. Mám pocit, že niektorých viac zaujímajú životy iných ako ten vlastný. Možno je to z nudy, možno z obyčajnej potreby súdiť druhých, alebo možno aj zo závisti. Obzvlášť autorka tejto diskusie, ktorá si kvôli tomuto príspevku založila nový účet. Skôr to pôsobí, akoby chcela rozprúdiť hádku. Mňa životy cudzích ľudí netrápia. Nepotrebujem riešiť, kto ako žije, ani zbierať klebety. Každý nech si žije podľa seba. Rešpektujem, že ľudia môžu mať odlišné hodnoty, rozhodnutia aj životné cesty, a očakávam rovnaký rešpekt aj voči sebe.

@anonym_910fa8 A čo ak autorka sa zoznamuje s tým mužom a príde jej divné, že nesexoval tak sa prišla opýtať, čo si o tom myslia iní? čo ak to rieši preto, lebo sama nevie, či do vzťahu s takým mužom ísť alebo nie atď.? prečo máš pocit, že autorka rieši len tak nejakú cudziu osobu? nejako sa ťa dotkla táto téma.

anonym_2d6a98
Včera o 18:48
@patrike

@anonym_2d6a98 Citujem : "neskoci" na zenu len preto, ze ona sa mu podsuva. Co moze byt do dlhodobeho vztahu (a zakladania rodiny) fajn.

Nie, to nebude fajn. Jedine pre taku, ktora berie sex len ako nastroj na splodenie deti, pretrpi to a potom uz nebude chciet - co by ineho chlapa stvalo, tento bude spokojny.
Vsimni si tu paralenu diskusiu "co dat muzovi na zvysenie libida".

@patrike nie, bude to fajn aj pre napr. taku, co jej partner chodieva na sluz. cesty a tam sa mu bude podsuvat nejaka kolegyna. Aj pre akukovek inu, ktorej partner (manzel) bude mat "radodajne" kolegyne, kamaratky, ci zname.
Ci za Teba je ok prilezitostny sex s kdekym len preto ze druha strana chce? Cize aj Tvoja partnerka moze mat prilezitostny sex s kdekym staci, ze sa pred nou vyzlecie donaha?

anonym_910fa8
Včera o 18:49
@earlgrey

@anonym_910fa8 A čo ak autorka sa zoznamuje s tým mužom a príde jej divné, že nesexoval tak sa prišla opýtať, čo si o tom myslia iní? čo ak to rieši preto, lebo sama nevie, či do vzťahu s takým mužom ísť alebo nie atď.? prečo máš pocit, že autorka rieši len tak nejakú cudziu osobu? nejako sa ťa dotkla táto téma.

@earlgrey Treba pozorne čítať, komu a na akú otázku som odpovedala. Ak autorka diskusie pochybuje o tom, či je muž „normálny“ len preto, že bol panicom do vyššieho veku, a potrebuje si kvôli tomu overovať názory cudzích ľudí, potom by sa s takým človekom radšej ani nemala zoznamovať. Ako som už napísala, každý z nás vyznáva iné hodnoty a má inú životnú cestu. Ak majú byť ľudia odsudzovaní len preto, že žijú inak, tak to nepovažujem za správne. Mne by napríklad mohlo pripadať zvláštne, keby žena spala s každým, koho v živote stretne. Napriek tomu by som ju za to nekritizovala ani neodsudzovala. Pekný večer.

patrike
Včera o 18:51
@anonym_2d6a98

@patrike nie, bude to fajn aj pre napr. taku, co jej partner chodieva na sluz. cesty a tam sa mu bude podsuvat nejaka kolegyna. Aj pre akukovek inu, ktorej partner (manzel) bude mat "radodajne" kolegyne, kamaratky, ci zname.
Ci za Teba je ok prilezitostny sex s kdekym len preto ze druha strana chce? Cize aj Tvoja partnerka moze mat prilezitostny sex s kdekym staci, ze sa pred nou vyzlecie donaha?

@anonym_2d6a98 To je len prekrutenie toho, co som napisal, v snahe zhodit moj nazor. Debata bola u muzovi, ktory v tom case sex nemal, ponuku odmietol a celkovo ho to nebavi. Co je uplne ina vec ako partnerska vernost. Verny alebo neverny moze byt muz, ktory ma doma sexu plno, to je o charaktere.

patrike
Včera o 18:54
@earlgrey

@earlgrey Take temy za vzdy akosi zahadne dotknu super vyrovnanych osob bez sexu, ci uz v polohe "som panna / panic" alebo "ja uz si dam s muzmi pokoj, furt by len sex chceli", citim sa tak uzasne sama. Freud by tu mal materialu na dve dizertacky.

patrike
Včera o 18:59
@anonym_910fa8

@anonym_910fa8 Pre mna to je cvicenie z matematickej logiky :
povedat "nie som frigidna a som panna" je to iste ako povedat "nikdy som nejedla jahody, ale nechutia mi".
Jedine ak by si mala nejaku kreativnu definiciu panenstva alebo to zuzujes na celistvu blanu.

anonym_5b713d
Včera o 19:09

Má maleho vtaka alebo nejakú úchylku.

patrike
Včera o 19:10
@anonym_5b713d

Má maleho vtaka alebo nejakú úchylku.

@anonym_5b713d To dava zmysel. Najma ten mikropenis.

earlgrey
Včera o 19:37
@patrike

@earlgrey Take temy za vzdy akosi zahadne dotknu super vyrovnanych osob bez sexu, ci uz v polohe "som panna / panic" alebo "ja uz si dam s muzmi pokoj, furt by len sex chceli", citim sa tak uzasne sama. Freud by tu mal materialu na dve dizertacky.

@patrike Veď vidím, že skoro v každej téme sa nájde osoba, ktorá sa tu zadušuje z názorov iných ľudí. Veď každý si môže svoj názor vyjadriť. Len darmo tu budú písať, že je to normálne, no nie je. Starý cap alebo stará žena, ktorá v 35-36 rokoch ešte nemala sex a zobudila sa pred 40tkou. Veď normálni zdraví ľudia v tom veku už majú rodiny, deti atď.

zuzana76
Včera o 20:13

Ale preco by mali byt nenormalni? Ja mam niekolko kamosiek, ktore nikoho nemali, nechcu, nemaju potrebu, pracuju, ziju si svoj zivot, nevydavaju sa, cestuju a dokonca nemaju ani 6 maciek doma ako ja vydata 🤣. Uplne normalne funguju a kto nevie, tak by si myslel, ze su vydate a maju deti. Uplne normalne baby.

zuzana76
Včera o 20:15

A este su aj vzdelane, dve ucitelky a jedna lekarka.

zuzana76
Včera o 20:20

A je to zvlastne, ale vacsina mojich dlhodobych priatelstiev trvajucich uz vyse 20 rokov, su slobodne zeny, su tam aj vydate, aj rozvedene, ale viac tych slobodnych.

anonym_b1d562
Včera o 20:26

Ja by som mu dala sancu. Mozno ma blok v sexualnej oblasti, ale to je mozno aj dobre. Aspon najdes v tejto dobe muza, ktory nebude kurevnik. A uz podla toho, ako velmi si naruziva Ty a ci Ti bude stacit jeho vykon (ak ho do tej postele dostanes :D). mozete vytvorit aj pekny parik.

patrike
Včera o 20:31
@earlgrey

@patrike Veď vidím, že skoro v každej téme sa nájde osoba, ktorá sa tu zadušuje z názorov iných ľudí. Veď každý si môže svoj názor vyjadriť. Len darmo tu budú písať, že je to normálne, no nie je. Starý cap alebo stará žena, ktorá v 35-36 rokoch ešte nemala sex a zobudila sa pred 40tkou. Veď normálni zdraví ľudia v tom veku už majú rodiny, deti atď.

@earlgrey Tak radikalne by som to nebral, kazdy to ma inak, niekto moze mat nejake socialne fobie, tak len doma honi alebo sa hra s vibratorom, ale nemat zaujem o sex vobec a hlasat to ako nejaku cistotu hodnu obdivu, to uz normalne nie je.

patrike
Včera o 20:34
@anonym_b1d562

Ja by som mu dala sancu. Mozno ma blok v sexualnej oblasti, ale to je mozno aj dobre. Aspon najdes v tejto dobe muza, ktory nebude kurevnik. A uz podla toho, ako velmi si naruziva Ty a ci Ti bude stacit jeho vykon (ak ho do tej postele dostanes :D). mozete vytvorit aj pekny parik.

@anonym_b1d562 To je chybna uvaha, vyslovenou satyriazou alebo nymfomaniou trpi minimum ludi a byt kurevnik nema suvis s libidom.
Ano, asexual bude verny, akurat ani doma nic nebude ... co nie je prave zelany stav a dokonca aj cirkev to berie ako dovod anulacie.

anonym_910fa8
Včera o 20:50
@earlgrey

@earlgrey Ty máš patent na rozum, že ideš rozhodovať o tom, čo je normálne a čo nie? Mám skôr pocit, že máš potrebu hodnotiť životy iných namiesto toho, aby si rešpektovala, že každý má nastavené hranice a hodnoty inak. Ak sa niekto rozhodne počkať so sexom, je to jeho vec, rovnako ako je vecou niekoho iného rozhodnúť sa opačne. Rovnako nie každý chce mať deti a nie každý túži po rovnakom type života. Netreba z toho robiť meradlo normálnosti. Môj aktuálny partner je odo mňa mladší a moje rozhodnutie rešpektuje. Je ochotný počkať, pretože chápe moje hodnoty a váži si ich. Aspoň sa nemusí obávať, že by niečo chytil, a vie, že som si vážila samu seba a nespala s každým. Namiesto toho, aby si posudzovala životy iných, skús sa viac sústrediť na svoj vlastný a na to, čo robí šťastnou teba. 😉

patrike
Včera o 20:56
@anonym_910fa8

@earlgrey Ty máš patent na rozum, že ideš rozhodovať o tom, čo je normálne a čo nie? Mám skôr pocit, že máš potrebu hodnotiť životy iných namiesto toho, aby si rešpektovala, že každý má nastavené hranice a hodnoty inak. Ak sa niekto rozhodne počkať so sexom, je to jeho vec, rovnako ako je vecou niekoho iného rozhodnúť sa opačne. Rovnako nie každý chce mať deti a nie každý túži po rovnakom type života. Netreba z toho robiť meradlo normálnosti. Môj aktuálny partner je odo mňa mladší a moje rozhodnutie rešpektuje. Je ochotný počkať, pretože chápe moje hodnoty a váži si ich. Aspoň sa nemusí obávať, že by niečo chytil, a vie, že som si vážila samu seba a nespala s každým. Namiesto toho, aby si posudzovala životy iných, skús sa viac sústrediť na svoj vlastný a na to, čo robí šťastnou teba. 😉

@anonym_910fa8 Definicia :
Slovo normálny znamená bežný, obvyklý alebo zodpovedajúci určitej norme. Označuje stav, jav alebo správanie, ktoré sa nevymyká z priemeru. V praxi to znamená, že niečo je zdravé a všetko funguje tak, ako má, bez akýchkoľvek výnimočných či zvláštnych odchýlok.

Normalne je napriklad, ked decko zacne chodit okolo jedneho roka. Normalne je dostat menzes okolo 11 roku. Nejake odchylky plus minus rok / mesiac su ok, medicina nie exaktna veda. Normalne je zacat so sexom s druhou osobou v puberte.

V pripade sexualneho zivota na Slovensku urcite nie normalne byt pannou v 35 rokoch. Respektujem tvoje rozhodnutie, tvoje hodnoty, ale normalne to nie je.

heidi4
Včera o 20:58
@anonym_9d2e58

To ti nerozprával on? Neverila by som všetkému, čo povie.

@anonym_9d2e58 podla mna to pise on

patrike
Včera o 21:00
@heidi4

@anonym_9d2e58 podla mna to pise on

@heidi4 Podla mna tiez, v horsom pripade sa spoveda slecne, s ktorou sa teraz stretava a pise to ona.

patrike
Včera o 21:06
@zuzana76

Ale preco by mali byt nenormalni? Ja mam niekolko kamosiek, ktore nikoho nemali, nechcu, nemaju potrebu, pracuju, ziju si svoj zivot, nevydavaju sa, cestuju a dokonca nemaju ani 6 maciek doma ako ja vydata 🤣. Uplne normalne funguju a kto nevie, tak by si myslel, ze su vydate a maju deti. Uplne normalne baby.

@zuzana76 Pretoze je nenormalne (pozri definiciu v slovniku) nemat nejaku formu vztahu. Az prevazia tie osamele zeny, tak bude normalom osamelost 🙂 opat z definicie.
Ono tie, ktore najviac hlasaju, ako nic nechcu a ako im je fajn, su akurat nadmerne narocne a nik nevyhovuje rozsiahlemu supisu ich poziadaviek,

zuzana76
Včera o 21:10
@patrike

@zuzana76 Pretoze je nenormalne (pozri definiciu v slovniku) nemat nejaku formu vztahu. Az prevazia tie osamele zeny, tak bude normalom osamelost 🙂 opat z definicie.
Ono tie, ktore najviac hlasaju, ako nic nechcu a ako im je fajn, su akurat nadmerne narocne a nik nevyhovuje rozsiahlemu supisu ich poziadaviek,

@patrike tak tie moje kamosky jednoducho nemaju zaujem, bud su hanblive, alebo ziju pre svoju pracu. Chlapa nikdy nechceli, lesby nie su, nechceli ani zeny, jednoducho partnerstvo nie je pre ne. Ani deti a ani chlap. Nemaju ziadne naroky, kedze si nikdy nikoho nehladali.

zuzana76
Včera o 21:16
@patrike

@anonym_910fa8 Definicia :
Slovo normálny znamená bežný, obvyklý alebo zodpovedajúci určitej norme. Označuje stav, jav alebo správanie, ktoré sa nevymyká z priemeru. V praxi to znamená, že niečo je zdravé a všetko funguje tak, ako má, bez akýchkoľvek výnimočných či zvláštnych odchýlok.

Normalne je napriklad, ked decko zacne chodit okolo jedneho roka. Normalne je dostat menzes okolo 11 roku. Nejake odchylky plus minus rok / mesiac su ok, medicina nie exaktna veda. Normalne je zacat so sexom s druhou osobou v puberte.

V pripade sexualneho zivota na Slovensku urcite nie normalne byt pannou v 35 rokoch. Respektujem tvoje rozhodnutie, tvoje hodnoty, ale normalne to nie je.

@patrike podla tvojho opisu nie som normalna ani ja, ja napr nepovazujem za normalne zacat so sexom v puberte t.j. Medzi 15-18 rokmi, ale az v skorej dospelosti - teda od 18. Pred 18 to povazujem za predcasny sexualny zivot.

anonym_2d6a98
Včera o 21:30
@patrike

@anonym_2d6a98 To je len prekrutenie toho, co som napisal, v snahe zhodit moj nazor. Debata bola u muzovi, ktory v tom case sex nemal, ponuku odmietol a celkovo ho to nebavi. Co je uplne ina vec ako partnerska vernost. Verny alebo neverny moze byt muz, ktory ma doma sexu plno, to je o charaktere.

@patrike ano, v tom mas pravdu, toto je presne o charaktere daneho muza. Nezneuzije situaciu, ked zenska opita, "neskoci" na zensku aj ked sa pred nim vyzlecie, ked je raz rozhodnuty, ze ju nechce, tak ju nechce. Bez ohladu na to, ci ma alebo nema partnerku. Taky, co nema partnerku a "skoci" na zensku lebo sa mu podsuvala bude mat skor sklony "skocit" na radodajku aj ked bude vo vztahu. A tento z popisu autorky vyzera ze charakter ma.
A pokial ma uz 1 a pol roka vztah, tak nie je co riesit...ale autorka sa uz neozyva....

patrike
Včera o 21:32
@zuzana76

@patrike podla tvojho opisu nie som normalna ani ja, ja napr nepovazujem za normalne zacat so sexom v puberte t.j. Medzi 15-18 rokmi, ale az v skorej dospelosti - teda od 18. Pred 18 to povazujem za predcasny sexualny zivot.

@zuzana76 To hormonom nevysvetlis a zakon tiez nema problem.

kabyko
Včera o 21:39
@patrike

@zuzana76 To hormonom nevysvetlis a zakon tiez nema problem.

anonym_2d6a98
Včera o 21:40
@patrike

@patrike "Debata bola u muzovi, ktory v tom case sex nemal, ponuku odmietol a celkovo ho to nebavi." Prosim Ta z coho si usudil, ze daneho muza nebavi sex? Autorka to tak nenapisala (ak ano, tak to najdi) a to ze odmietol konkretnu zensku neznamena automaticky ze by ho to s inou nebavilo. Len tuto nechcel, asi vedel preco. Ci co, muz ktoreho bavi sex musi "skocit" na kazdu ktora je ochotna? Nemoze si vyberat?
Kolki muzi sex nemaju (lebo nie je s kym) ale urcite nepatria do kategorie, ze by ich to nebavilo.