icon

Aký máte názor na dospelých milovníkov hororov?

4. nov 2024

Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí radi a často pozerajú horory? Ale nie také tie strašidelné, ale riadne krváky, kde sa len seká hlava nehlava. A vyžívajú sa v tom. Nebavíme sa o žiadnych pubertiakoch, ale o dospelých ľuďoch nad 30 r.

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
lavender273
5. nov 2024

Zeny mate moj obdiv ze viete pozerat horory. Moja tolerancia je nulova. Sopranovci bolo pre mna ma maximum co som tolerovala 🤣

Co sa tyka toho chlapa, no mne by pustil horor na rande tak uz ma neuvidi.

renca206
5. nov 2024

@jesenzima kukaj.to

A čo sa týka hororov, milujem ich a v podstate nič iné ani nepozerám. Ale tiež nie všetky napríklad scifi horor ma vážne nebaví a medzi moje topky je saw, collector, terrifier... a kopu ďalších... už som videla naozaj kopec hororov a necítim sa byť divná alebo že by som bola iná. Ani nemám žiadne predstavy že niekoho škrtím, zabíjam. Je to proste len žaner ktorý má nenudí.

blackcat8885
5. nov 2024

Milujeme s mužom akékoľvek horory krvaky aj psycho. Čítam slovenské krimi, thrillery a počúvam kriminálne spisy. Nemyslím ze som divná, nesníva sa mi o tom, som úplne normálna žena a mama.

jovka
5. nov 2024

Ja mam rada horory ako skor také neprvoplanove nie zrovna tie sekanice sekerou ale nemyslim si nič, takisto nie o ľuďoch co kukaju romantické blbosti pre mna , sak to mas ako s jedlom ,nie každému chuti to iste..preco by som mala riešit , co je to za cloveka , ze mu chuti pečienka, keďže ja by som ju do ust nevzala..K R A V I N A :D

maciatkolulu
5. nov 2024

@eleanor2510 to ako vážne? Nejaká štúdia? A od koľko rokov? Reku,či už v predškolskom veku treba začať,či stačí v nižšom školskom? Pandémiu som zvládala bravúrne a horor nemusím. Kde lietajú ruky,kde sa znásilňujú,kde sa muci. To mi príde vážne choré,dobrovoľne cumiet na takéto. A je mi fuk,či sa to robí decku,žene,zverine. Je to pre mňa proste choré. A nie,keď je nehoda,odvraciam tvár. A je mi zle z tých,čo cumia ako psychopati a bahnia si v nešťastí. Možno je to nejaký prízemný pud. Nezvládnutý ešte,predpokladám. Ale teda predpokladám,kebyže tam leží v krvi ich dieťa,brať,manžel,rodič. Asi by si už v tom tak nehrochnili.
Takže za mňa na rande púšťať žene horor-nie.... Dobra krimi,thriller,nepoviem,ale kde v pivnici niekde postupne trhá nechty,zuby, nejaka zamaskovana kreatura a pomaly vraždí a do detailov natočené,mi príde naozaj choré

jovka
5. nov 2024

@eleanor2510 zaujímavé,inak ja som fakt pandémiu prežila uplne v pohode, a to som bola sama v tom case, slobodna bez rodiny doma, behavala som , mala som top formu a ešte som sa spoznala s frajerom vtedy , tak toto tvrdenie mozem potvrdiť:D

silvike
5. nov 2024

@eleanor2510 🙄🙈

heln
5. nov 2024

ze nechapem, ako to dokazu pozerat a co ich na tom bavi. ale kazdy sme nejaky.

vev82
5. nov 2024

Som dokonalá 😂mam rada totalne slasher horory ale najviac milujem ducharske 😍

eleanor2510
5. nov 2024

@maciatkolulu https://vedanadosah.cvtisr.sk/ludia/psychologia...

Kde hovorim, ze treba horory pozerat v skolke? autorka sa pytala, co si myslime o takych ludoch, tvoja reakcia vyznela, ako keby boli vsetci nenormalni, co pozeraju horory. Ja osobne vyvrazdovacie horory nemusim, hlavne preto, ze su vsetky podla rovnakej sablony, radsej mam bud ducharske, alebo take, kde to ma nejaky hlbší pribeh a treba sa nad tym zamysliet. A predstav si, v realnom zivote som este nikoho nestiahla z koze ani nic podobne. Napriklad mne pripadaju primitivne programy typu Farma, Ruza pre nevestu a podobne, ale nemyslim si, ze ludia, ktori to sleduju, su primitivni. Proste maju nejaky dovod, preco to sleduju, napriklad ti, co sleduju horory, mozu mat proste nedostatok takych podnetov, ktore im zdvihnu adrenalin, tak si to kompenzuju. Ti, co pozeraju Farmu, mozu mat tolko rozlietaných myslienok, ze proste potrebuju vypnut a toto im pomaha. Netreba nikoho odsudzovat za to, co pozera/cita/pocuva, s realnym spravanim to nemusi mat absolutne nic spoločné

annamarin
5. nov 2024

@maciatkolulu V tomto máš pravdu, ze ak by to bol milovaný alebo niekto blízky, tak to berie clovek inak. Ja napríklad horory krvaky v pohode pozeram, aj naživo som videla už mŕtvoly ľudí alebo kolaps okoloidúceho a síce bolo to zvláštne.. Človek si tak uvedomí viac, že aj jeho život raz skončí. Ale nemala som nejaké extra emocie. Mala som pocit, že som bezcitná, keď mi smrť alebo zranenie v telke aj naživo až tak nepohne citmi. Až raz sa stalo, že sa zranil niekto, na kom mi velmi záleží a jak som videla prúd krvi... No najprv som sa snažila zachraňovať, adrenalín prúdil. Jak už som vedela, že je okej tak prišlo mi na vracanie, potom sa ma zmocnil taký zlý pocit, že som odpadla. Este dalsie dni som bola na tom aj fyzickými príznakmi zle... Podľa mna v ľudskej hlave sa to nejak popiera, že niečo také sa deje. Neberie to jak realitu. Ale ked sa to stane blízkemu, tak odrazu to je pocitovo reálna situácia bohužiaľ. Nadalej inak horory dokážem pozerať.

fantaghiro21
5. nov 2024

nic si nemyslim.
Analyzujem len to, co budem pozerat a na co mam chut. Dalej nerovijam svoje myslienky....

silvike
5. nov 2024

Tak ja neviem, hovori sa : "Povedz mi co citas a ja Ti poviem aky si ". Ja si myslim, ze sa to da povedat aj o filmoch. Podla mna aj to, aky zaner filmu clovek vyhladava a sleduje, tak to vypoveda aj trosku o nom, aky je. Ale mne tiez nepride v poriadku sledovat taketo filmy. Vsetko sa to vryva do podvedomia, vsetky tie hnusne strasne sceny a naco vlastne ? Naco si taketo desive veci pchat dobrovolne do hlavy? Nevidim v tom velmi zmysel.

deedaa
5. nov 2024

Nečítam ostatné komentáre. Ale cítim sa fajn aj ja aj manžel. Fičíme na hororoch, krvákoch a dokumentoch o masových vrahoch 😆

yosi
5. nov 2024

Ty máš ale problémy... Horor je normálny žáner. Niektoré hororové filmy sú dnes už klasikou. Furt lepšie ako turecké telenovely (to podľa mňa nie je normálne)

bobaas
5. nov 2024

Dúfam, že to isté, čo si myslia milovníci hororov o mne - milovníčke paródií a komédií...že NIČ 🤷🏼‍♀️

konikmodry111
5. nov 2024

To sudis ludi podla toho co pozeraju? No s bohom zdravy rozum 🙈 najdi si radsej niekoho kto ti pusti turecku telenovelu 🙈

isabella15
5. nov 2024

ja som ako pubertacka milovala horory .... ale ako som sa stala matkou som sa stala moc precitlivenou... kedysi som tuzila byt aj patologom, kriminalistom... teraz by som nezniesla pohlad ani na autonehodu ci operaciu

majarumm
5. nov 2024

to čo je za otázku toto 😂 inak všetko v poriadku? 😀

jumama
6. nov 2024

Mozno si sa mala aj opacne spytat - ze nech ti ludia, co pozeraju horory tak uprimne povedia, co pri tom citia, ako sa k tomu dostali, ci uprednostnuju len ten zaner, alebo aj ine si pozru.... to by aj mna zaujimalo 🙂 Ciastocne tu niektori povedali, ale vacsinou kvoli sposobu polozeniu otazky zaujali obranny postoj.

Ja napriklad horory nemam rada, ale take odlahcene Kosti som pozerala rada, tiez niektore tie sceny su prilis, ale zaujimal ma na tom prave jej postup, dovodenie, a aj vzdy je tam ina dejova linka - vztahova - rozvijali sa tam vztahy roznnych tych osob, to pri tom cloveka drzi.

paulita
6. nov 2024

@minenkak Veď romantické filmy sú o peknom správaní, láske. Krajšie je vidieť zabíjanie ľudí? Chcela by si to zažiť? Toto nikdy nepochopím...

pralinka25
6. nov 2024

@paulita no ale vacsina romantakov vobec nie je realnych a potom maju zeny nerealisticke ocakavania. Navyse v mnohych su tie superromanticke vztahy v skutocnosti toxicke. Mnohe tie hrdinske prejavy lasky su toxicke. V mnohych su rozne nechutne intrigy atd. Nie ani romantaky nie su o jednorozcoch ale to je na dlhsi rozbor.

minenkak
6. nov 2024

@paulita a tá tupá nereálna romantika je ako OK?

minenkak
6. nov 2024

@paulita a veď filmy sú zábava a nie reálny život a nie nechcela by som nič zažiť z hororu, ale ani nič z romantických filmov ,veď tie romantiky sú absolútne choré a nereálne a ženy čo si myslia,že je to pekné majú zbytočne nereálne predstavy aj v reálnom živote a zbytočne im to komplikuje tu reálnu romantiku a tu skutočnú lásku a pozornosť

paulita
6. nov 2024

@minenkak prečo nereálna? Ja mám to šťastie...

minenkak
6. nov 2024

@paulita ako ty žiješ ako v tých romantických filmoch,no ak si spokojná tak ži tak

pralinka25
6. nov 2024

@paulita pretty woman bol romanticky film a tiez by si tak zit asi nechcela ci? 😃

66simonka66
6. nov 2024

Horory milujem, doslova zbožňujem, romantické nepozerám vôbec, komédie minimálne, nikedy pozriem, ale nemusím ich, horory sú moja TOPKa, po večeroch aj sama, keďže muž to nemá rád, v kine s maminou alebo kamoškami, potom mám rada aj trilery alebo scifi, môžu byť aj akčné, ale proste horory sú pre mňa žáner číslo 1.
Len tak na odreagovanie, večer pri čajíku, keď deti a muž spia, normálne je to pre mňa relax, nikdy som si kvôli tomu ako psychopatka neprišla, proste ma taký žáner baví, mám rada napätie a strach, či je to pri hororoch, strašidelných escape hrách,veľkej výške,... Už teraz si plánujem npr. návštevu Praguage fear house, ja som veľmi na takéto veci, bojím sa, ale mám to rada.
Nikdy som nikomu neublížila, ani nemala myšlienky na takéto veci, samozrejme niekedy po dopozeraní ,,ducharin,, mám strach, že keď zhasím svetlo tak rýchlo ujdem do postele, ale to k tomu patrí. Pri pozeraní krvákov to beriem ako takú pohodičku, beriem to tak, že to nie je skutočné, niekedy odvrátim zrak, ale inak fajn, beriem to ako niečo nereálne.
Priznám sa ale, že pri seriály Dahmer, ktorý bol podľa skutočnej udalosti mi bolo zle, nepríjemné a necítila som sa konfortne a pritom tam krv nestriekala, len som si už uvedomila, že sa to stalo.
Takže človek čo pozerá horory je podľa mňa úplne v poriadku, pozerá to pre to, že ho to baví a uvedomuje si pri tom to, že to nie je skutočné, že je to film.
Psychopati môžu pozerať horor, komédiu, čokoľvek a sú psycho, ale normálneho človeka horor na psychopata nezmení, to je môj názor.

66simonka66
6. nov 2024

A len dodám, že som mala napätie rada asi od mala, pamätám, že moja najobľúbenejšia rozpravka bola scooby doo 😃 moje deti sa napríklad boja a nechcú pozerať ani scoobyho.