icon

Aký máte názor na manžela s problematickou komunikáciou?

17. júl 2025

co by ste si pomysleli o manzelovi, ktory nedokaze viest normalnu komunikaciu, akonahle sa mu nieco nepaci, zacne zvysovat hlas, az kricat, pouziva pri tom relativne "bezne" nadavky, ak manzelka namietne, ze to ci ono v ramci danej uz prakticky hadky vobec nepovedala (lebo nepovedala, povedal to on, on to pootocil a potom zvalil na nu), tak on na toto zareaguje este takym sposobom, ze ju obvini, ze si ona si vymysla a ze ano, takto to bolo a toto povedala. podotknem, ze ide o nieco, co povedal v danej hadke on mozno pred 1-2 minutami! a ked sa vyskytne z 10 tem (lebo manzel preskakuje z temy na temu, rychlo a prakticky bez navaznosti) možno jedna jedina, kedy si manzelka je vedoma, ze urobila chybu a v ramci tejto hadky sa mu slusne a uprimne ospravedlni, ze ano, urobila chybu, ze sa tak nemala vyjadrit a uprimne to lutuje, ale on to vytiahne v danej hadke trvajucej dalsich mozno 30 minut este 2x znova a opakovane a znova jej otlka tuto jedinu chybu o hlavu? (nejde o neveru, ani peniaze, ani rodinu, jednoducho uplna blbost, kedy sa ona mozno zle vyjadrila a na druhy den sa ospravedlnila, lebo v danom momente, ked to vyslovila, povazovala to za zart, az neskor pochopila, ze to mohlo vyzniet druhej strane neprijemne).
a stale, stale dokolecka dokola. stale nieco nove, co manzel za par desiatok sekund prekruti, hovori zvysenym hlasom, alebo krici, nadava, pricom sa uz neudrzi a povie jej, ze by mala niekedy drzat hubu radsej. a nie, nejde o nic take, kde by manzelka urobila alebo povedala nieco zle. manzelka ma stale pocit, ze sa dokolecka a neustale snazi o normalny sposob komunikacie. kym je manzel spokojny, ze dni plynu podla jeho predstav, je mily, pozorny, vtipny, akonahle mu nieco prejde hlavou, svojim prekrucanim vyvola taketo konflikty, ktore stupnuje, v ktorych nadava a nasledne, ked sa to aj tak nevyriesi, lebo on nie je ochotny normalne komunikovat, ale len vrieskat a zhadzovat vsetku vinu sveta na zenu, tak ju "potresta" tichom na 1, 2 alebo viac dni. co si pomyslite o takomto manzelovi?

Strana
z3
sova7
18. júl 2025

Autorka bola som v takýchto vzťahoch našťastie nie tak dlho takže úplne chápem tvoje pocity. Ale ak chces žit dožiť sa staroby neznicit si zdravie musis odísť. Vážne byť úplne sama je lepšie ako toto. Píšem ti vlastnu prežitu skúsenosť. Byt sam je nahovno ale oproti tomuto čo máš úplný raj. A ukončiť to bolo asi také ako odtrhnúť od podlahy prilepenu tenisku. Nešlo to ako keby ma furt niečo držalo a vracalo nazad a išlo to ťažko. Ale potom som raz urobila rázny krok a prestala som komunikovať úplne. Stále ma to láka mu napísať. Keď to na mňa príde idem sa prejsť čítam hulakam na dvore prechodim to. Inak som v tej sracke zas. Dala si tomu všetko. Už stačilo. Ostaneš si celá silnejšia múdra šikovná Ty. S ním nikdy nevyhras nedá ti za pravdu vždy budeš zlá ty. A tie roky si nestratila čo si do toho dala sa zmenilo na silu a múdrosť. Je čas ju použiť. Prehral a stratil on

sabi1223
18. júl 2025
@anonym_autor

@sabi1223 ako pisem, u rodicov to tak je. mama roky mlcala, trpela, bola ticho. tam bol okrem blbej povahy otca aj alkohol a nie v malej miere. paradoxne, mala som viac vztahov a partnerov inych, ako otec. tento tu sa mu dost podoba, akurat nepije ani zdaleka tak, ako otec. faktom je, ze ked vypije, je protivnejsi, cize su si dost podobni. neviem, preco prave tento ma takto uputal, ze som sa takto zamilovala

@anonym_autor ja som o tom vela citala ze paradoxne si vyberáme aj zlých partnerov podla vzoru rodiča pretože je to to co poznáme. No dobre je ze si to aspon uvedomuješ a mas šancu ďalšiu generáciu vychovávať inak ako si vyrastala ty 🙂 držím palce nech sa to podari

sova7
Autor odpoveď zmazal
sova7
18. júl 2025
anonym_015da6
18. júl 2025
@anonym_autor

@gribka1 v minulosti som to skusala prostrednictvom mailu alebo skratka ako spravu cez WA napriklad. bud precital, nereagoval, nastal 1-3 dni ticha (trestanie tichom?) alebo nastal opacny extrem, okamzite mi zavolal a znova sme sa dopracovali k tomu, ze obvinil zo vsetkeho mna, este aj z tejto novej hadky po telefone alebo videohovore obvinil mna. cize nikdy moja snaha k nicomu neviedla. on sa zjavne NECHCE uvedomit. a mne je to velmi luto. celeho toho vztahu a uz aj samej seba, lebo su to roky, kedy som verila. no zial, za dobrotu na zobrotu. a u mna to plati dvojnasobne.

@anonym_autor mam to doma to isté a len čakam,kedy dostanem odvahu to ukončiť, ešte mu povedať,ze cele roky viem o avantyre s kamoskou aj ked k sexu nedoslo,a adie,

autor
18. júl 2025
@mk22

@anonym_autor nerieš co bolo, že 10r si sa snažila, obetovala..
Rieš budúcnosť.
Sustred sa na to co ta čaká.
Že si môžeš vybrať co chceš.
Si nezávislá samostatná.. Nemáte spoločne deti, majetok, hypo.. Nič.

Zajtra môžeš žiť iný život.
Nemusíš čakať lebo nemáš prácu, peniaze ako x msminiek na Rd s 3 malými deťmi.
Chápeš, ty si na tom výborne.

Už len si rozmyslieť ako chceš ďalej žiť.

@anonym_015da6 ako dlho ste spolu?
@sabi1223
@sova7
@mk22 dakujem zeny. je az neuveritelne, ako mi idu mozgove zavity. keby ste vedeli, co som vsetko ja dokazala za posledne 2 roky aj v ramci svojho osobneho rastu, postupu, do toho rozne zdravotne problemy, napriek tomu bojujem a idem. a on, co tvrdi, ze ma miluje, namiesto toho, aby bol vdacny, ze narocne obdobie je prec a mozeme sa tesit navzajom jeden z druheho, tak odrazu je to este horsie ako bolo. ako keby tym, ze som nieco dokazala, nieco, co nedokaze on alebo ini ludia jemu blizki, akoby toto rozbehlo v nom este vacsi odstup odo mna a este viac hladania prilezitosti, kedy mi nieco chrstnut medzi oci. akoby ho fakt sralo to, ze ja prakticky na stare kolena som dokazala nieco, co naozaj nebolo jednoduche a stalo ma to vela sebazapierania a odriekania a volneho casu. kazdy naokolo ma obdivoval, ak to tak mozem povedat a drzal mi palce, slovne ma podporoval, len on, vyvoleny, mi teraz povie, ze posledne mesiace som nemala nanho vobec cas. zaujimave, ze on ma na mna cas vtedy, ked to vyhovuje jemu. a nikdy mu nepoviem nie. vzdy si ten cas najdem, lebo viem, ze cas straveny s blizkymi ti nikdy nikto nevrati a neda. ale opacne to neplati. no co uz. cim viac toho casu mi dava, tym viac mi je jasne, ze tento vztah je znacne poznaceny a je nedobry.

mk22
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_015da6 ako dlho ste spolu?
@sabi1223
@sova7
@mk22 dakujem zeny. je az neuveritelne, ako mi idu mozgove zavity. keby ste vedeli, co som vsetko ja dokazala za posledne 2 roky aj v ramci svojho osobneho rastu, postupu, do toho rozne zdravotne problemy, napriek tomu bojujem a idem. a on, co tvrdi, ze ma miluje, namiesto toho, aby bol vdacny, ze narocne obdobie je prec a mozeme sa tesit navzajom jeden z druheho, tak odrazu je to este horsie ako bolo. ako keby tym, ze som nieco dokazala, nieco, co nedokaze on alebo ini ludia jemu blizki, akoby toto rozbehlo v nom este vacsi odstup odo mna a este viac hladania prilezitosti, kedy mi nieco chrstnut medzi oci. akoby ho fakt sralo to, ze ja prakticky na stare kolena som dokazala nieco, co naozaj nebolo jednoduche a stalo ma to vela sebazapierania a odriekania a volneho casu. kazdy naokolo ma obdivoval, ak to tak mozem povedat a drzal mi palce, slovne ma podporoval, len on, vyvoleny, mi teraz povie, ze posledne mesiace som nemala nanho vobec cas. zaujimave, ze on ma na mna cas vtedy, ked to vyhovuje jemu. a nikdy mu nepoviem nie. vzdy si ten cas najdem, lebo viem, ze cas straveny s blizkymi ti nikdy nikto nevrati a neda. ale opacne to neplati. no co uz. cim viac toho casu mi dava, tym viac mi je jasne, ze tento vztah je znacne poznaceny a je nedobry.

@anonym_autor bývanie je spoločné?

autor
18. júl 2025
@mk22

@anonym_autor bývanie je spoločné?

@mk22 nie. my mame kazdy svoje. spoznali sme sa v pokrocilom veku, takze obaja mame byvanie. preto pisem, ze vzdy je kam ist a ostat sam.

mk22
18. júl 2025
@anonym_autor

@mk22 nie. my mame kazdy svoje. spoznali sme sa v pokrocilom veku, takze obaja mame byvanie. preto pisem, ze vzdy je kam ist a ostat sam.

@anonym_autor o problém menej.
Nemusíš riešiť v podstate nič.

To kszdy býva u seba, vo svojom, a trávite čas, dni u jedného v byte?
Z písania si jedna intelig žena, máš na viac, nezahod si krásny život kvôli jednému chujovi. Venovala, si mu 10rokov, vzshy končia aj po 20,30 rokoch. Život ide ďalej.
Nič nekončí, čaká ťa lepšie a krajšie.

autor
18. júl 2025
@mk22

@anonym_autor o problém menej.
Nemusíš riešiť v podstate nič.

To kszdy býva u seba, vo svojom, a trávite čas, dni u jedného v byte?
Z písania si jedna intelig žena, máš na viac, nezahod si krásny život kvôli jednému chujovi. Venovala, si mu 10rokov, vzshy končia aj po 20,30 rokoch. Život ide ďalej.
Nič nekončí, čaká ťa lepšie a krajšie.

@mk22 ano, v podstate je to tak. a v poslednom case travime cas viac-menej uz kazdy sam u seba. fakt ti dakujem za oporu a prijemne slova, aj teraz som sama, ale ze uplne, aj dieta je mimo a on to vie, ale nema zaujem. opat mi to pripada, akoby po vcerajsku "trestal tichom". hoci uz sa necitim potrestana, ako mozno pred nejakymi 3-7 rokmi. citim sa, ze mi je to fuk. ale v kutiku duse mi to je stale luto a stale "nariekam" v duchu nad stratenymi rokmi a mojou slabostou s tym tresnut hned teraz. uz pred rokom to bolo velmi nahnute, dala som sancu, bolo vidiet, ze bol za nu aj vdacny. dlho vsak to jeho prijemne spravanie netrvalo. vela som utlmila ja svojim pristupom, ale zo 2 epizody sa odohrali, z toho 1 vcera. a teda pod pojmom epizoda si predstav hotovy cirkus, navaly vycitiek, krik, nervy, sproste slova. a len preto, lebo som obhajila nieco, co on u inych vidi v pohode, ale ked sa to tykalo mna, bolo to zle a nedobre. rovnaka situacia, ja v pozicii ubohej zeny (v jeho ociach), ina v pozicii milovanej zeny v naruci milujuceho chlapa (slo o vec z minulosti). skratka, nema vobec, ale vobec rovnaky meter, nema rovnake videnie prakticky totoznej situacie, situaciu skruti tak, aby ma mohol ponizit. a ak sa mu to nedari, lebo sa obranim, tak do toho prida veci, ktore som nikdy nevyriekla a so zurivostou po mne krici, ze on toto nepotrebuje pocuvat, co mu tam hovorim (pritom som nic take nepovedala, co on tvrdil). no a takto to je prakticky od zaciatku vztahu. ale ako som uvadzala, na zaciatku som si bola sama sebou v mnohom neista, mala som narocne obdobie a tak som doslova az uverila tomu, co hovori a neverila som sama sebe. on dokazal tie hadky viest priam excelentne. presne, ako uvadza literatura. ze som pochybovala a vlastnom rozume a verila, ze som tie veci vyriekla, ktore mi on "dal do ust". priserne, ze?

sova7
18. júl 2025

On ťa nemiluje. Sú to iba reči. Vsimaj si len jeho správanie. A sprava sa ako človek ktorý ťa neznáša závidí ti chce ťa zničiť zlomiť na svoju úroveň. Pri psychopatoch treba ignotjvat čo hovori a sledovať co robí. Väčšinou je medzi tým velka priepasť. Hovorí milujem ťa robí všetko preto aby ťa ničil lamal vlastnil vysaval. Toto nie je láska toto je toxický tanec ktorý spolu tancujete

mk22
18. júl 2025
@anonym_autor

@mk22 ano, v podstate je to tak. a v poslednom case travime cas viac-menej uz kazdy sam u seba. fakt ti dakujem za oporu a prijemne slova, aj teraz som sama, ale ze uplne, aj dieta je mimo a on to vie, ale nema zaujem. opat mi to pripada, akoby po vcerajsku "trestal tichom". hoci uz sa necitim potrestana, ako mozno pred nejakymi 3-7 rokmi. citim sa, ze mi je to fuk. ale v kutiku duse mi to je stale luto a stale "nariekam" v duchu nad stratenymi rokmi a mojou slabostou s tym tresnut hned teraz. uz pred rokom to bolo velmi nahnute, dala som sancu, bolo vidiet, ze bol za nu aj vdacny. dlho vsak to jeho prijemne spravanie netrvalo. vela som utlmila ja svojim pristupom, ale zo 2 epizody sa odohrali, z toho 1 vcera. a teda pod pojmom epizoda si predstav hotovy cirkus, navaly vycitiek, krik, nervy, sproste slova. a len preto, lebo som obhajila nieco, co on u inych vidi v pohode, ale ked sa to tykalo mna, bolo to zle a nedobre. rovnaka situacia, ja v pozicii ubohej zeny (v jeho ociach), ina v pozicii milovanej zeny v naruci milujuceho chlapa (slo o vec z minulosti). skratka, nema vobec, ale vobec rovnaky meter, nema rovnake videnie prakticky totoznej situacie, situaciu skruti tak, aby ma mohol ponizit. a ak sa mu to nedari, lebo sa obranim, tak do toho prida veci, ktore som nikdy nevyriekla a so zurivostou po mne krici, ze on toto nepotrebuje pocuvat, co mu tam hovorim (pritom som nic take nepovedala, co on tvrdil). no a takto to je prakticky od zaciatku vztahu. ale ako som uvadzala, na zaciatku som si bola sama sebou v mnohom neista, mala som narocne obdobie a tak som doslova az uverila tomu, co hovori a neverila som sama sebe. on dokazal tie hadky viest priam excelentne. presne, ako uvadza literatura. ze som pochybovala a vlastnom rozume a verila, ze som tie veci vyriekla, ktore mi on "dal do ust". priserne, ze?

@anonym_autor strašne zle sa to číta.
Nedovoľ mu v tom pokračovať. To nie je vzťah. Nie je to posledný žijúci chlap na zemi.
Je ich milión, ďaleko lepších, ver mi.
Vôbec nemusíš nič z toho znášať. Nič vás nespája.
To nie je láska, ináč by si dnes nesedela sama, smutná. Je mu je jedno, ako sa cítiš, ako ti je.

Ostala by som u seba. Nevolala, nepísala, bola sama. Nereagovala.
Skus kamošky, nájdi si niečo čo to zamestná hlavu. Skus nemyslieť, nelutovat ten cas.
Každý človek prichádza do nášho života, aby nám niečo dal, a nie, nemusí zostať.

Hlavu hore. Držím palce.
Najhoršie bo vzťahu je trestanie tichom.. Vzdialenosť medzi 2 ľuďmi sa zväčšuje, udobrenie je ťažšie a ťažšie.
A prepáč 50r chlap a ofuvat hubu, trestať ticho. Posli chuja do prdele!!!

mk22
18. júl 2025

Odkiaľ si?
Ak okolie TN, pôjdeme spolu na kávu, mohitko🙂👌🙋‍♀️

autor
18. júl 2025
@mk22

@anonym_autor strašne zle sa to číta.
Nedovoľ mu v tom pokračovať. To nie je vzťah. Nie je to posledný žijúci chlap na zemi.
Je ich milión, ďaleko lepších, ver mi.
Vôbec nemusíš nič z toho znášať. Nič vás nespája.
To nie je láska, ináč by si dnes nesedela sama, smutná. Je mu je jedno, ako sa cítiš, ako ti je.

Ostala by som u seba. Nevolala, nepísala, bola sama. Nereagovala.
Skus kamošky, nájdi si niečo čo to zamestná hlavu. Skus nemyslieť, nelutovat ten cas.
Každý človek prichádza do nášho života, aby nám niečo dal, a nie, nemusí zostať.

Hlavu hore. Držím palce.
Najhoršie bo vzťahu je trestanie tichom.. Vzdialenosť medzi 2 ľuďmi sa zväčšuje, udobrenie je ťažšie a ťažšie.
A prepáč 50r chlap a ofuvat hubu, trestať ticho. Posli chuja do prdele!!!

@mk22 dakujem velmi pekne. pravdu povediac, ked toto uz definitivne jedneho dna ukoncim (a nevidim to v rokoch, ale mesiacoch), tak mi budu chlapi asi uplne ukradnuti. ak sa najde nejaky kamos, partak, niekto na chvilkovy pokec alebo na pohar vina, ok. ale nie, dakujem. uz nechcem a nebudem budovat vztah. toto bolo poucenie do smrti. ked niekomu veris neskutocne do spiku kosti. a ano, on ti je verny, on sa neflaka po krcmach, nechodi na kavicky apod. ALE da ta dolu zakazdym, kedy sa da, pricom 99% toho povazuje za srandu a teba za cloveka bez zmyslu pre humor. ale este toto vsetko sa da. ale tie cirkusy, ktore parkrat do roka boli a boli naozaj velmi skarede a neprijemne, tych mam uz plne trubky. a nie, nie som z TN 😀 keby ano, iste by som skocila na stretko a trosku sa vyventilovala. ale dakujem za navrh.
co sa tyka odreagovania, akoze, ja nemam problem zaplnit si volne chvile niecim, co ma bavi, aby mi ubiehal cas atd., ale chapes, stale mi je tazko. az priuzko kdesi vnutri, rozumies asi, co tym myslim. no..... je to veru tazke.

mk22
18. júl 2025
@anonym_autor

@mk22 dakujem velmi pekne. pravdu povediac, ked toto uz definitivne jedneho dna ukoncim (a nevidim to v rokoch, ale mesiacoch), tak mi budu chlapi asi uplne ukradnuti. ak sa najde nejaky kamos, partak, niekto na chvilkovy pokec alebo na pohar vina, ok. ale nie, dakujem. uz nechcem a nebudem budovat vztah. toto bolo poucenie do smrti. ked niekomu veris neskutocne do spiku kosti. a ano, on ti je verny, on sa neflaka po krcmach, nechodi na kavicky apod. ALE da ta dolu zakazdym, kedy sa da, pricom 99% toho povazuje za srandu a teba za cloveka bez zmyslu pre humor. ale este toto vsetko sa da. ale tie cirkusy, ktore parkrat do roka boli a boli naozaj velmi skarede a neprijemne, tych mam uz plne trubky. a nie, nie som z TN 😀 keby ano, iste by som skocila na stretko a trosku sa vyventilovala. ale dakujem za navrh.
co sa tyka odreagovania, akoze, ja nemam problem zaplnit si volne chvile niecim, co ma bavi, aby mi ubiehal cas atd., ale chapes, stale mi je tazko. az priuzko kdesi vnutri, rozumies asi, co tym myslim. no..... je to veru tazke.

@anonym_autor to prejde, to chce čas. To je prirodzené, smútok a sklamanie.
Ale časom sa to cele otočí, ešte budeš na seba nahnevaná, na čo si vôbec čakala a držala, sa ho.

Zatni zuby, daj seba na 1.miesto. Vyššie som písala, takáto nepohoda, stres, sú spúšťačom rôznych zdr problémov.

autor
18. júl 2025
@mk22

@anonym_autor to prejde, to chce čas. To je prirodzené, smútok a sklamanie.
Ale časom sa to cele otočí, ešte budeš na seba nahnevaná, na čo si vôbec čakala a držala, sa ho.

Zatni zuby, daj seba na 1.miesto. Vyššie som písala, takáto nepohoda, stres, sú spúšťačom rôznych zdr problémov.

@mk22 dakujem

anonym_f78c0d
18. júl 2025

Mam vo svojom okoli cloveka (nie manzela 🙂 ) ktory je tvojmu partnerovi velmi podobny. Ma povahu sebca, egoistu, nema rovnaký meter na kazdeho. Ak s nim nekomunikujem, je klud, navsima si ma, dokonca mam pocit akoby ma ignoroval. Chodi tam, kde ho pocuvaju, kde je stredobodom pozornosti ...proste kde si zvysuje svoje ego. Akonahle zacneme nieco spolu dolezite rozoberat alebo riesit a mame protichodny nazor, tak zvysuje hlas az tak ze zo zaciatku som sa cítila vinna, ponizena a len tak tak mi netiekli slzy. Ak dostane chut sa bavit, tak sa bavi normalne, ale zvacsa je to komunikacia kde on hovori, vytahuje veci z minulosti (casto sa opakuju tie iste momenty, zazitky) a preferuje svoje "ja". Vie človeka uraziť, ponizit ale nie ospravedlnit sa...to by bolo pod jeho úroveň a zhodil by svoje ego. Je toho viac, ale niektore črty správania ma ako asperger.

sova7
18. júl 2025
@anonym_f78c0d

Mam vo svojom okoli cloveka (nie manzela 🙂 ) ktory je tvojmu partnerovi velmi podobny. Ma povahu sebca, egoistu, nema rovnaký meter na kazdeho. Ak s nim nekomunikujem, je klud, navsima si ma, dokonca mam pocit akoby ma ignoroval. Chodi tam, kde ho pocuvaju, kde je stredobodom pozornosti ...proste kde si zvysuje svoje ego. Akonahle zacneme nieco spolu dolezite rozoberat alebo riesit a mame protichodny nazor, tak zvysuje hlas az tak ze zo zaciatku som sa cítila vinna, ponizena a len tak tak mi netiekli slzy. Ak dostane chut sa bavit, tak sa bavi normalne, ale zvacsa je to komunikacia kde on hovori, vytahuje veci z minulosti (casto sa opakuju tie iste momenty, zazitky) a preferuje svoje "ja". Vie človeka uraziť, ponizit ale nie ospravedlnit sa...to by bolo pod jeho úroveň a zhodil by svoje ego. Je toho viac, ale niektore črty správania ma ako asperger.

@anonym_f78c0d skôr je tam porucha osobnosti

autor
18. júl 2025
@anonym_f78c0d

@anonym_f78c0d netusim, ci ti je bratom alebo ako ti je blizky. moj manzel totiz pri vsetkych ostatnych ludoch vie vystupovat na vysokej urovni. je aj vtipny, ale nie na ukor tych ludi, ludia ho povazuju podla mojho nazoru za mimoriadne inteligentneho (vlastne aj ja mam tuto mienku o nom), priatelskeho, atd. a to aj v situacii, ak sa nezhodnu. ba dokonca, ak ide o nejaku kontra temu, napriklad politika a on sa s niekym bavi a maju uplne opacne nazory, manzel je praveze ten, ktory sa stiahne a nerobi na verejnosti cirkus. na verejnosti je uplne iny, nez ked dostane sajbu pri mne. asi fakt za vsetko mozem ja ☹

sova7
18. júl 2025

Autorka toto je u psychopatov bezne. Môj otec bol taký istý doma nás skoro pozabijal hulakal ako drbnuty ale ked bol v spoločnosti bol to chlap že by si ho brala hneď. Veselý vtipný spoločenský nikto nám neveril len ľudia co ho počuli ziapat. To je účel. Všetko je to jeho manipulatívna hra. On ťa v skutočnosti nenávidí za to kým si aká si a on je len taký chudáčik. Dobre vie že ťa má omotanu on sa s tebou hra vie že keď sa budeš chcieť odstrihnúť ľudia čo ho nepoznajú ako ho poznáš ty budú na jeho strane a ty ostaneš bez pomoci a podpory. Ešte ti povedia to fakt chces opustiť takého super chlapa? Áno chcem a mozte s ním žiť vy. Ak uveris že za všetko môžeš ty tak ta dostal. Fakt to s ním skonči zničí ťa.

viera012345
24. júl 2025

@anonym_autor ... narýchlo by mi stačilo aj pár slov, lenže sú nepublikovatelne

Strana
z3