icon

Aký máte vzťah so svokrou?

22. júl 2024

Aky mate vztah so svokrou? Aj same bez muza s nou idete na kavu, alebo na navstevu s detmi?

barka1
22. júl 2024

@shootingstar1103 však samozrejme, nikde netvrdím, že je vždy zlá nevesta

mamina7070
22. júl 2024

ziadny vztah , nevideli sme sa uz vela rokov

subartic
22. júl 2024

výborný vzťah aj keď zo svokry sa transformovala na matku môjho muža, vzťah to nepoznačilo . Má 70 rokov, je aktívna, v živote som ju nepočula sa sťažovať na nikoho a na nič, vždy má niečo pre deti k sviatkom, na Vianoce alebo len tak . Nestará sa nikomu do života, voľný čas si vyplňuje svojimi aktivitami a priateľom . S vnúčatami trávi primerane času a aj si ich berie na prázdniny . , bicykluje s nimi , chodí na kúpalisko alebo na turistiku .Má skvelý humor . Mám ju veľmi rada.

kacena2022
22. júl 2024

Máme dobrý vzťah so svokrou,chystáme sa k nej na návštevu na pár dní s deťmi.Bez manžela,on bude v práci keďže nemáme spolu dovolenku.

jamimo
22. júl 2024

@barka1 nikde netvrdím, že zlo robia len svokry. Aj nevesty patria do elity národa, tak ako zaťovia, bratia, sestry, susedia... Moja (naša) skúsenosť je neprenosná, nezažiješ= nepochopíš 😉
PS: téma svokra je hot hot téma, len aby MK žil 😄

caroline_
23. júl 2024

nemame sa rady,spravala sa ku mne hnusne a nepozvali sme ju na svadbu,takze nemame nijaky vztah,s muzom sa o nej nebavime

mell27
24. júl 2024

@gramtlika ja mám práveže úplne inú skúsenosť, sama mám so svokrou lepší vzťah ako s mamou.

64jarka64
24. júl 2024

@andrea2323 ani moja nevesta so mnou nekomunikuje,nemáme na seba t.č,nepíšeme si,vsetko sa rieši cez syna

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
dadomon
24. júl 2024

ja som mama dvoch synov (7a10 r.)a uz teraz velmi rozmyslam, ako nebyt hrozna svokra a ako by som si priala, aby sa ten vztah s pripadnou nevestou nepokazil…. ale, my s muzom sa na deti neupiname, mame aj svoje spolocne hobby….tak snaaad.

Ta moja svokra je extremne komplikovama tym, ze nic nepovie narovinu, neozve sa, nezavola za vnucata, potom pred cudzim robi zo seba obet a ohovara vlastneho syna a mna….je paranoidna, zije v minulosti a vsetkycj dookola obvinuje.

Vlastne, nevychadza s nikym v rodine, ani v okoli. Velmi sme sa s muzom snazili, ale akonahle zacitila nejaky iny nazor, alebo ze si davame hranice (napr. sa par krat dovalila k nam domov bez ohlasenia, odomkla si dom, lebo ma kluce)…. tak sa vzdy oduje a 10 rokov nam vykrikuje tie iste veci, cele zle, sme vycerpani a hoci nas to velmi mrzi, ze je sama, opustena, moze si za to sama, neda sa s nou vydrzat.

luczach
24. júl 2024

Nie. Prvé roky vyzeralo,že je úprimná ale posledný rok sa vôbec nestýkame a je mi bez nej lepšie. Žijem pre seba, pre deti a muža a toxickí falošní ľudia ma absolútne nezaujímajú a je mi jedno,či to je svokra, švagriná alebo kamarátka. Keď vycítim, že ľudia robia zle, pchajú sa mi do života, nevedia sa ku mne správať, komunikovať, sú ku mne drzí a neúctivi,tak ich jednoducho škrtám zo života. Neriešim ich, lebo už na mne nepáchajú zlo. To sa mi žije skvele bez takýchto ľudí.

mimi3008
24. júl 2024

Na kavu nie, lebo ona nie je typna kavy, ani so svokrom nechce prist, ale hockedy idem s detmi k nim aj bez manzela, aj ona ku nam, ked nie je manzel doma. Tiez mam s nou lepsi vztah, nez so svojou mamou

lulu1812
24. júl 2024

S exsvokrou sa to pokazilo davnejsie....darmo syn je syn a je jedno aky je...ale so sucastnou super, chodim k nej aj sama s detmi, chodi ona k nam ked muz nieje doma aj postrazi deti ked treba. ☺️Ked to hlupo poviem, rozumiem si s nou viac ako s mamou

monika2012
24. júl 2024

Žiadny.

senta_sofia
24. júl 2024

Formalny, mimo sviatkov, ktore maju deti, sa nestretavame. Podotykam, ze kym sme s manzelom len chodili, rozumeli sme si, dokazali sme sa porozpravat, potom sme povedali, ze ideme stavat dom a brat sa a koniec. Preplo jej.

lucia245
24. júl 2024

Žiaden. Nevidela som ju ani ja, ani muž 5 rokov a nechybame si navzájom.

annkol
24. júl 2024

Žiaden, nestretavame sa ani nekontaktujeme. Pre mňa je to cudzia osoba s ktorou som sa stretla pár krát a to som s manželom už 6rokov, máme malého synčeka a vôbec sa nezaujíma ani nezaujímala

remaadja
24. júl 2024

@64jarka64 môžem sa spýtať? Aj nám povieš prečo ide všetko cez syna ?

lakebabe
24. júl 2024

Neutrálny , raz za týždeň , niekedy menej prídeme na kávu, na grilovacku a tam to končí. Na kávy a podobne veci ma dcéru s ktorou je skoro denne

dada13288
24. júl 2024

Neviem povedat, vrucne to nie je. Na svadbe, ktoru sme mali s manzelom po 10 rokoch mi povedala, ze jej mam hovorit mama. Po 13 rokoch mi aj so svokrom povedala, ze jej mam tykat. Ani jedno nerobim do teraz je teta alebo babka. Bohuzial. Necitim to tak.
Ano chyba je na mojej strane, ja si snou ani neviem predstavit byt osamote. Poviem to sproste je to jednoducha zena, ktora nema spravnu hygienu, s nazormi ako pubertiacka. Vsetko chce a nic pre to nerobi. Len nadava. V tazkych situaciach sa chova ozaj cudne, skratovo. Ja som zase vysokoskolacka (vedecky smer), ktora robi v zdravotnictve, cize ja len pridem do jej domacnosti a mam pocit, ze chcem ujst. Ak argumentujem nejakymi faktami som len na smiech. Velmi velky rozdiel ... So svokrom nam robia prepadovky, prerabaju plany, v kuse muzovi nieco tlcu do hlavy a potom je nervozny.
Ale i tak sa snazim byt kludna, deti ich maju velmi radi.

hajducarmen87
24. júl 2024

Svokru mám veľmi rada,za tých 10 rokov sa ku mne vždy veľmi dobre správala. Je mi rovnako blízka ako moja mama...🙃😀

veronkaveron
24. júl 2024

My mame so svokrou uzasny vztah. Povedala by som ze je to ako moja druha mama. Pomoze, pochvali, poradi.. aj si casto volavame, takze ja som spokojna 😊

haidi
24. júl 2024

Ja taký normálny rešpektujem ju ona mňa tiež až sem tam na malé výnimky.Keď mi dačo vadí rieši to skôr manžel s ňou.Na kávu nechodíme spolu .V podstate sa vidíme len u nich keď prídeme na návštevu.Niekedy , ale rozmýšľam, že náš vzťah by bol možno úplne iný keby nemala dcéru ,ale syna...
Mám totiž švagrinú s ktorou sa nebavíme moc vzťahy nula bodov ona mňa nemá rada už ako som sa spoznala s mužom.A ako sa hovorí dcéra je dcéra tak to aj je ja sa môžem aj na kolomaž rozliať aj tak budem len nevesta.

daniela2629
24. júl 2024

Žiaľ, absolútne žiadny...vždy sa ku mne správala pohŕdavo a dávala mi jasne najavo, že pre ňu nič neznamenám, ani nikdy nebudem znamenať..Predtým som ju pomaly na rukách nosila, len aby ma mala aspoň trošku rada, no nepomohlo to, tak som to vzdala..Aj s manželom
sme pochopili, že takéto vzťahy nemajú význam... Najsmutnejšie je, že jej je to jedno...😔

erikaka
24. júl 2024

So svojou svokrou nie sme nejako extra kamarátky, ale rešpektujeme sa navzájom, porozprávame sa, netvárime sa, že sa máme extra radi, ale v rámci slušnosti a dobrých rodinných vzťahov sa správame k sebe slušne. Nehádame sa, ale proste obe máme iné priority a iný životný štýl a iný pohľad na život. Nechodím tam nejako často, ale mnohokrát sa stretneme aj samé bez môjho manžela.
Sama som už svokra a preto viem, že vzájomný rešpekt a úcta je v takomto vzťahu veľmi dôležitá.

jeennyv
24. júl 2024

Mam v okoli aj taky pripad, ze sama svokra, ako mama neschvalovala pristup svojho syna, skoncil vztah, ale s byvalou nevestou a vnucikom ma super vztah a vsetko , to je o ludoch ci si sadnu…inak je to, tak sme v rodinnom vztahu no tak sa strpime

roja01
24. júl 2024

Ludia su rozni, aj svokry aj nevesty. Kazda zena, ktora ma deti a predovsetkym chlapca by mala mat so svokrou taky vztah, aky by si v buducnu zelala vztah s nevestou (zatom). Je to kolobeh zivota. A treba mat vseobecne rad ludi, iba tak bude svet lepsi.

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
mia781312
24. júl 2024

My perfektne 1200 km robí sprosté svoje 😂😂😂😂

elisebah91
24. júl 2024

Výborný, svokra mi je veľkým vzorom. Mala ťažký život je pokorná a veľa mi pomáha a ja jej. Áno chodíme aj samé s deťmi na návštevu k tete, babičke, spoločnej známej ...
Žijeme spolu v jednom dome.