Aký typ páru ste vizuálne so svojou polovičkou?
Toto bolo na jednej zoznamke a sa mi to pacilo. V ktorom cisle sa spoznavate Vy s Vasim partnerom?

On je 6, ja som 7. Ani náhodou tam nemáš vsetky možné kombinacie.
Asi 6, alebo 2, nieco medzi
1
3 😉
@anonym_autor muž je 6 ale vypuklejšie brucho, výškovo sme tak 7 a ja mám postavu zhruba 5 😆
Ale noooo, baby, ved dajte anonymne, nech urobime statistiku 😆. Ja 6, mm trochu pribral 😄
@anonym_autor s mužom ako 1 ,s milencom ako 6 🤣
vyskovo sme podla mna 1... ja mam postavu 5 a on ma postavu ako 6tka
Asi najskor 6, ale ja mam aj velke prsia. 😀
Ja som 5, ale moj muz ani jeden z ponuky 🙂
nemám takú možnosť tu.Ja som krpatá a chudá a polovička je tiež chudá ale vysoká.Zas ale ked si dám štekle tak potom by to bolo aj na tu 2 😁 zase v 6 je ten chlap pevnejší ako v 2 a to už nesedí
@liusa82 my sme tak isto, takze tiez sim si moc nevybrala 🤷
ja ze vsetci budu 2. ☹
@liusa82 my sme tak isto, takze tiez sim si moc nevybrala 🤷
@lindusss2016 no veď práve žena vyššia od chlapa tam je ale krpatá žena a vysoký chlap tam už neni.Dobrý vtip.. čo skôr nájdeš také páriky ako naopak 😄
My sme taka stihlejsia varianta 7. Nie sme s takou vyraznou nadvahou ako oni, ale k 2 mame tiez daleko.
1 🙂
@rozculena tiez si myslis ze to bude 2?
@anonym_autor ja si myslím, že ti tu nepíšu pravdu tak ako ty 🤣
@anonym_autor veď na MK sú všetci 2, zarábajú každý 5000 eur mesačne (keď je horší mesiac) a majú po 3 investičné byty
Výškovo 2, ja 5 a manžel 4. Takze vidíš sama koľko možnosti tu chýba.
@anonym_autor ja číslo 6 ale zďaleka nie som taká dokonalá a môj muž skoro číslo 7. Veľa pribral.
@anonym_autor ani jedno,ani približne
@anonym_autor 4 😊
Vyskovo 2, ja ako 5 a priatel 6. Len mne uber este prsia a priatelovi pridaj 2kg do brucha 😉😁
Podľa výšky 1, ale som o čosi chudšia ako dievča na fotke
@anonym_7112e7 ... Och, ja tu mám svojho osobného stalkera. 😍No jake milé.
Pár tém si vynechala, nerobíš svoj job na 100%.It's a shame.
Musíš mať veľmi smutný život. Kľudne pokračuj. Akurát len spamujes témy a je ti to k ničomu. ☺️ Pekný den
@anonym_7112e7 ... Och, ja tu mám svojho osobného stalkera. 😍No jake milé.
Pár tém si vynechala, nerobíš svoj job na 100%.It's a shame.
Musíš mať veľmi smutný život. Kľudne pokračuj. Akurát len spamujes témy a je ti to k ničomu. ☺️ Pekný den
@doriiis viacere si vytipovala a tuto noc vypisovala. To uz je vazne diagnoza. Podme o nej zalozit temu koho v noci zaspamovala😂

2 jednoznacne