Aký život by ste si vybrali?
Ahojte, čo by ste si vybrali ? Život vo vile, drahé auto, dovolenky no vzťah bez citu, lásky, bez porozumenia, bez úcty od manžela a večnemu riadeniu každej minuty času, bez vlastného priestoru alebo by ste odišli z takéhoto vzťahu aj s dvoma malými detmi a skúsili by ste začať nový život od nuly? Ďakujem za každú odpoveď.
@maciatkolulu *my 😅
Ty si tu už písala, že? Alebo sú dvaja takí magori, ktorí tvrdia, že aspoň 1500€ zarobiť?
@acrobaleno no, ale zbytočné radiť, lebo keď by odišla musela by si zariadiť život tak ako opisuje, že by musela kebyže si nájde pracu🤣. Mne to príde skôr, že sa jej moc do toho nechce. Co sa nečudujem po 16 rokoch. Dvojročné v pohode do súkromných zariadení, alebo aj štátnych tréning staršieho 5 do týždňa, no neviem, ale dobre. Aši vrcholovy futbalista, hokejista,e aj tak 5 do týždňa.
Vysoko individuálna záležitosť, ja za seba neviem, nestala som pred takou voľbou našťastie, ale mam kolegyňu, presne taký typ vzťahu mala, a radšej sa rozviedla, zarobiť dokáže aj vlastnými silami, a našla druhého muža, ktorý ju zbožňuje, detičky v striedavej starostlivosti
Ale ty ho neopustis, lebo ho miluješ však?
Baby, zbytočne strácame čas, nečíta naše rady, buď fake téma alebo neviem, ona neodíde
@acrobaleno
@maciatkolulu
Normálne sa rozved, ale maj aspoň na dobrého právnika, nie že vaše majetky zrazu patria nejakej firme a to bude dosť na začiatok. Medzičasom bude mladší už aj starší, môžeš pracovať normálne na plný úväzok (ako ja, tiež mám 2 deti v tom veku)
@maciatkolulu kiež by bola........
@maciatkolulu Ja chápem takých ľudí, že keď sú úplne na dne, tak sa nevedia odraziť. Nevedia ako na to, buď sa boja alebo čo. Napísala sem, tak sa jej tu poradilo, poľutovalo a vidíš, stále píše prečo sa nedá.
@acrobaleno strach je prirodzeny, každý sa trochu boji neznámeho, ale treba sa prekonať - kvôli tým deťom keď už nie kvôli sebe
@maciatkolulu platim životnu a urazovu poistku, telefon, tv a internet, hypo, ktorú som brala na svoje meno
Koľko žien ti tu napísalo, že máš ostať sama s deťmi ( on musí platiť na deti a aj na teba kým nájdeš prácu), keď sa zamestnas, zvládneš deti, ak iné ženy majú 2 deti a sú samé na to, 9 ročný nevie ísť sám na tréning? Očakávam odpoveď, že sa to nedá
@marcellka32 uz ho nemilujem ale snažím sa nájsť riesenie ako to urobiť tak aby deti trpeli čo najmenej, starší si uvedomuje finančnú stabilitu a to, ze ma vsetko čo chce ale pri mne by to nemal, je v takom veku kedy sa da kúpiť a ja si ani len neviem prestaviť, ze by som bola bez neho.....
A zase sa vyhováraš na deti.
Kvôli staršiemu musíš čo najskôr odísť. V puberte to bude ťažšie
Ja som mala vzťah s niečím podobným. Aj pekný a aj "bohatý". Deti síce neboli, ale chalan riadne tlačil na pílu, aj keď vedel že ich nechcem. No ja som ho prekukla hneď, takže bolo pápá a bolo to najlepšie, čo som mohla urobiť. A to ste mali vidieť tie scény čo robil, ale rozdiel bol, že som sa ho nebála. Trošku pozbieraj silu a ukonči to, hlavne kvôli deťom. A NEVYHOVÁRAJ SA NA STARŠIEHO ALEBO NA MLADŠIEHO, ŽE JE NA NEHO NAFIXOVANÝ. Alebo to trp a buď otrok. Zmieriš sa s tým po čase.
@marcellka32 no vedel by len sa nevie sam poobliekat a obut do výstroja, zas vieš ako to je v dnešnej dobe stale niekoho obťažovať aby pomáhal keď ma dosť roboty so svojím dieťaťom.
Prepáč, stále tocis len o tom, že nechceš, aby deti stratili komfort peňazí...pre mňa si stratený prípad, pretože to riešiť nechceš, ako píšem vyššie, ak budeš sama, musí ti platiť na deti aj teba
Prosím ťa, nepíš bludy, aj ja mám syna a chodí na tréningy už niekoľko rokov, poobliekat sa vie, stačí chcieť, to ho chodíš obliekať do chlapčenskej šatne kde má kamošov? Neverím
@marcellka32 ale veď on môže platiť aj teraz na ňu, hlavne keď ju vydeľuje z peňazí. Nech normálne podá žiadosť na súd.
Najjednoduchšie je radiť neznamemu človeku odíď postaraj sa sama pritom nikto nežije v koži autorky. To není len tak zrazu všetko sám finančne utiahnuť ked nemá ani fuka. Čo má byť pod mostom len nech ma pokoj od muža? A aké problémy z toho vyvstanú keď zrazu bude na všetko finančne sama to už žiadna z vás nerieši. Odtrhnúť deti od otca na vás pokyn? Ja dúfam že autorka má dosť rozumu a nedostane sa ešte do väčších problémov než teraz je.
Autorka ach chces napíš mi IP viac ti tu už radiť nebudem.
@marcellka32 ano bude platiť ale kolko? Po 20€, on mi povedal, že ma zničí. Ja som chcela len vedieť či sa obetovať pre blaho detí alebo či láska, pohoda da detom viac ako materiálne veci, on je chladný clovek, len z druhej strany im vie neskutocne pomoct (študium v zahraničí, byty na štart do života a pod.....)
@rubinka "Odtrhnúť deti od otca na vás pokyn?" Čooo? Veď s ňou zametá ako s handrou? To deťom neubližuje? Veď ju týra finančne, psychicky a bohvie ešte ako. Je to týraná žena a ty jej doporučuješ ostať v toxickom vzťahu aj naďalej.
@autorka Obetovať sa kvôli deťom je to najhoršie, čo môžeš spraviť. Deti vyrastú a čo potom? Toto ich môže poznačiť ešte viac. 20eur ti nedá, bude musieť dať viac, ak má zdokladovaný normálny príjem, ale to by si ty musela byť trošku svižnejšia aby si to všetko zariadila a nech sa nevyhráža, máš veľa možností ako to riešiť.
Na štúdium v zahraničí a byty im môže dávať aj keď snom nebudeš...
@autorka Nikto ti za to tlieskať nebude, ak s ním ostaneš, nebudeš hrdinka "keď s ním ostaneš kvôli deťom". Je to prázdna a zbytočná obeta.
@rubinka je to tak, keby som nemala deti uz davno s nim nie som, sama som vyrastala v chudobe, 2 tyzdne sme mali co jest a 2 týždne sme boli s bratom o posuchoch, o vyletoch sa mi mohlo snívať, chofila som v otrhanych handrach, topanky som dedila po bratrancoch o tri čisla vacšie, keby mi babka nekupila prvú aktovku do prveho ročnika tak by som išla s igelitkou. Ja viemvako sa ťažko žije bez penazí a v dlhoch preto tak veľmi zvažujem či sa obetujem.
Žena, urob ako chceš. 😂 Nemám iné čo napísať. Vidno, že je to buď fake alebo porúchaný prijímač.
@autorka - áno asi takýto nejaký život tvoje deti čaká ak sa rozhodneš odísť vzhľadom na tvoju situáciu. Takže sama si musíš odpovedať čo chceš pre svoje deti. Nikto z nás tvoj život žiť nebude nikto tvoje účty nezaplatí... Ty sama musíš vidieť že skrátka na život bez svojho muža nemáš a už len hľadať spôsoby ako prežiť to spoluzitie čo najlepšie. Ak si on žije svojím životom tak to je ešte ten lepší prípad. Zamerať sa na deti a žit s nimi a pre nich. Ak muž nechce nič riešiť a meniť. Nech si dobrým príkladom pre deti nech vidia že ty si tá dobrá príkladná a keď budú mať už rozum tak sa budu chcieť podobať tebe. Nerob veci pre potlesk od iných není absolútne dôležité čo si o tvojich rozhodnutiach myslia ženy na MK.

@rubinka ale ved ona ma svoj účet, vraj tam ma inkasa😉a ostane jej 70 eur. Tak ja neviem, čo potom ocko platí.