Baby, môj muž má úchylku na pokec
Vkuse ho načapem ako tam vypisuje ženám a píše im ako to ma rad a klame ich ze je slobodný a iné veci je mi s toho fakt hnus .. z jednou sa stretol ale vraj len sa rozprávali a nič nebolo ...
Čomu mam veriť?? Mám od neho odísť? On to berie ako zábavku a ze nič zlé nespravil
toto tu byva nejako casto za poslednu dobu... Ja by som pri takom chlapovi nezostala ani keby som som mala byt do smrti sama...
Jasné, len sa rozpravali 😳😂 to sa mohli aj cez ten pokec, na to sa nemuseli stretnúť. Veríš tomu čomu chceš ale fakt je, že váš vzťah má v paži a teba tiež. Slúžis mu ako madrac, slúžka alebo neviem čo ale popri tebe to má rozohraté aj s inými.
@medeaa Byva to tu prilis casto a preco by nebolo? Ked sa este nejaka zena pyta, ci ma od neho odist....ja uz fakt neviem, ci za kazdy cenu treba byt s nejakym muzom, aj ked je to debil
Som v 6 mesiaci tehotenstva takze mam to teochu komplikovane cele :(
Všade každej posiela svoje fotky,somnou sa chce stretnúť a mi to vysvetliť a on sa na tom len smeje ...klamal mi ze za s nou nestretol a ona mi povedala ze boli spolu von
Chcela by som vidiet len jeho reakciu keby si to robila ty jemu...aj by som sa dohodla s kamoskou nieco si zalozila a by videl...aj ked takeho dementa by som ani neriesila kedze si k tomu uz aj tehotna 😒
vy nebývate v spoločnej domácnosti?
Rozprávať sa so ženami je jedna vec. Ale vypisovať im, ako to má rád a stretávať sa s nimi, je vec druhá.
Sustred sa na babetko aby si mu stresom neublizila ....A NA "DEBILA"sa VYKAŠLI! Vobec ho neries......JE kopec inych chlapov....Neni jediny na svete🙂))..Nestoji ti zato... pokial klame bude dalej...A pokial bol na pokeci- pride dalsia....Neostala by som ani stotinu s nim....
Kasli nanho. Ked sa dietatko narodi daj ho na sud nech plati vyzivne na malicke aj na teba a mozno ho ta "sranda" prejde.
povedala by som mu, ak chce žiť reálny život so ženou a dieťatkom, nech sa vykašle na pokec...ak to nedokáže , a sú mu tie "virtuálne" baby prednejšie, nech ide kade ľahšie....
@elizabet173 ja sa iba cudujem, ze je tolko takych chlapov, v ziadnom pripade nenarazam na to, ze by sa zeny nemali na to stazovat a poradit sa s ostatnymi. Kazdej jednej na to napisem, co si o tom myslim, ze by od takeho chlapa mala odist.
Komplikovane to je, ak cakas babatko, ale ver mi, ze komplikovanejsie to bude ak s nim zostanes. Budes zit s dietatom s muzom, ktoreho znenavidis a on sa ti bude do oci vysmievat, randit s inymi... Nepriprav sa o sancu najst si normalneho muza... Radsej by som ostala slobodna matka nez sa trapila s takym hovadom. Citovo ti nic taky vztah neda, iba trapenie. Vystupnuje sa to ked budes v domacnosti s babatkom. Ak este spolu nezijete, o to lepsie. Ani nezacinajte.
Tým že sa na tom len smeje, tak dokazuje, že on si z toho ozaj nič nerobí a nič mu nedochádza.
Ty si asi ešte mladá a vždy mu naletis na sladké reči.
Ale to čo ti vraví, to je len falošná predstava.
Realita sú jeho činy, a tie hovoria iné.
Muž ktorý čaká dieťa s partnerkou, nemá čo posielať svoje fotky nejakej babe a potom s ňou ísť ešte aj ,,von"..
V skratke ti poviem, že ti doj*bal život, a isto s tým pokecom neprestane.
Práve naopak. Len si bude dávať pozor, aby si to nevidela.
Potom príde bábätko, ktoré bude plakavat. Atmosféra doma bude niekedy veľmi stresujúca a vyčerpávajúca.
Kým ty budeš potrebovať pomôcť, on ti bude odbiehat von..
Nahováraj si čo chces, ale keby ťa miloval, tak toto nespraví ani raz.
Očividne mu na tebe nezáleží. Prepáč.
Radšej buď na dieťa sama, pretože týmto jeho spôsobom života môže robiť deti kade tade...
Len mu znova nenalet na jeho reči. Nie je to len zábava... Zábava je ísť na ryby, ísť behať, alebo ísť na turistiku. Nie toto čo on robí..
kleby si tam pise len tak z nudy to este tolerujem ale ze im pise hentake veci tak to nie :/ a to ze sa s niekym stretol z pokecu tak to je uz fakt cez ciaru
Ak sa to opakuje, ako aj vychádza z textu, už si dávno mala byť od neho preč. Veď si ťa vobec neváži. A akože sa s nejakou stretol? Mne by bolo úplne jedno co by bolo a nebolo, ešte by som mu aj takú vrazila že by mu stena dala druhú. A už by ma nikdy nevidel. A ty sa ešte pýtaš 🤦🏻♀️
Ak to on nevnima ako problem, ty to zanho nevyriesis ani nezmenis..
Chlapec potrebuje zdvihnúť svoje ego to je také úbohé 🤣co robíš ešte z takým chlapom povedz🤷♀️
no môj si tiež vypisoval o sexe volal s nimi cez webku ale reálne sa nestretol odpustila som mu keďže to bolo prvý krát a stále sa bojím ze to zase robí aj keď povedal ze s tým skončil no neviem sme spolu 5 rokov vraví ze ma miluje ale nechapem co mu chýbalo a mam strach ze to robí proste

To sa este pytas? Jasne ze chod od takeho co najďalej preboha