Bezdetné kamarátky: Psi versus výchova detí?
Ženy je toto normálne?
Mám pocit že prichádzam o všetky kamarátky v okolí nakoľko ani jedna nemá dieťa a debata je vždy len o tom ako prirovnávajú svojich psov k výchove dieťaťa. Napr. poviem ze maly mal virozu a ona povie “Aj moj Maxik berie lieky na nohy atd..” prezivaju tych psov neskutocne…..Chcem byť slušná ale toto je už naozaj choré a neporovnateľné. Viem veľmi dobre ako majú tých psov radi ale prirovnávať výchovu dieťaťa k psovi je extrem… Stretli ste sa s niečím takým?? Pretože pomaly ale isto sa nám strácajú témy, nespaja ma uz s nimi toho vela ani hodnotami ani nazormi co je asi normalne casom….priority sa menia… a našťastie si hľadám nejak tak náhodne na ihriskach v kluboch detskych atd kamarátky s detičkami ktoré majú aj rovesníkov aj menšie… Nechcem vyznieť ako nejaká zla osoba zvieratá mám rada ale pes je pes …je to vzdy zviera ako aj vsetky ine zvierata…..
@medda_beda dobre BEDA …. zakomplexovany bedarsky odpad😃💥badummmts
Odpad 🙂.Ty tu máš komplexy zo psov asi sa cítiš byť menejcenná.
Krásna ukážka tvojej osobnosti aj výchovy dieťaťa keď ma takú mater.
Ja sa čudujem, že ťa tie kamarátky ešte neposlali do zadku.Si ako nedoztetá školáčka čo si urobila decko.
Fakt skvost.S tebou sa ani tie matky na ihrisku nebudú baviť zlatá moja lebo tvoj intelekt sa skončil presne pri badummmts tak v 8 ročníku ZŠ 🐻.
Autorka, ty ale vôbec nerozumieš významu slova “porovnávať”. Ty hovoríš o svojom dieťati, kamoska hovorí o tom čo ona ma v živote. Keďže nemá dieťa, nemôže hovoriť o svojom dieťati. Ona vôbec neporovnáva tvoje dieťa ani jeho výchovu so svojim psom. Už to pochop.
Autorka,
A čo keď by aj mali psa ako dieťa? Kto si ty, že ich posudzujes a hovoríš ako majú rozmýšľať, žiť?
Keby si ich mala skutočne rada, prijímas ich také aké sú. A rešpektujes ich. Chýba mi u teba empatia.

Keď už máš dieťa tak by si sa mohla doučiť aký je rozdiel medzi menom a nickom na internete patrilo by sa.
Keď už máš to IQ a my ostatné nie 😉.Ale aspoň to IQ keď už kamarátky nemáš.
Čav.