Bezdomovec - manipulátor
Dobry den, moja dcera 18r talentovaná študentka umeleckej školy sa zamilovala do chlapca, ktorý je bezdomovec. Ma 20r a rodina ho vypísala z trvalého pobytu adresy, pretože si z nim nevedela rady. Od 15r je na ulici, drogy alkohol...bez strednej školy, pracovat nepojde. Mama ho mala za slobodná z českým občanom, potom sa vydala, mala ďalšie deti a o neho záujem nebol, resp. boli rady, keď nebol doma. My sme normálne situovaná rodina a naša dcera mu celkom prepadla. Od začiatku prázdnin je s nim na ulici. Prv nocovali po hoteloch, pokiaľ od nich nepýtali zaplatit, a to najviac do sumy 180e/ za 3 noci ich pustili. Hotel, zavolal políciu my sme za dceru zaplatili, on má priestupok no stale nie trestný čin. V lupali sa nám do domu, odniesli veci do záložne, ale dcera vzala všetko na seba. Policajti mysleli, ze už ho maju...no zmanipulovane dievča vypovedalo, ako ju to naučil. Obaja na chlp rovnako. Takže sme udali vlastnú dcéru. Najnovšie je tehotná a je s nim na ulici. To tehotenstvo je účelové! On pracovat nepojde, zohnali sme mu prácu, nepojde ani k otcovi do Česka, ktorý mu núka prácu. On ma za ciel dostat sa do nášho domu. Dcera nám necháva odkazy, ze na všetko ma právo. Niet v nasej spoločnosti zákon na manipulátora, ktorý vymyl mozog nevinnému naivnému dievčaťu, ktoré je ešte dieta? Ona sa od neho nevzdiali, pretože on vykrikuje, že sa hodí pod vlak. Výzorom je ako 15 ročný chlapec s váhou 50kg aj s topánkami, potetovaný, popirsingovaný, no čudo!!! Poraďte, čo robit...ona je úplne v jeho moci, on s ňou všade chodí....nedá sa s tým nič? aj policajti sa jej snažili dohovoriť, no ona ho miluje, ona ho neopusti...
@mamusa123456789 no neviem, či sa zbavíme, isto nie...
@karolinakr ona za nim isto pobežíííí...no uvidíme!
@maja22 no autorka prispevku tu odsudzovala matky ktore dali vypisat antikoncepciu 17 rocnej. A aha ako dopadla...
@teodozia ja dúfam v to, ze už ho nepustia aspoň pár rokov a dcéra si uvedomí, co vystrajala a budete mat doma už kľud, veľmi vám prajem už pokojný život bez neho
@zemiakovysalat takze predpokladas, ze dievcina, ktora ujde z domu kvoli chlapcovi bez zodpovednosti, okradne vlastnych rodicov a uplne sa poblazni bude ochotne a pravidelne brat antikoncepciu... No, ja takuto predstavu nemam. To dievca porusilo vela pravidiel, to, ze matka je proti antikoncepcii pre nastrocne s tym ozaj nic nema.
Uff, už len dúfať, že ho nechajú vo väzbe. Ona by protrebovala skôr odvykačku od neho, toto je choré, až taka posadnutosť takým chlapom. Kľudne ohrozí aj vlastné dieťa, len nech je s ním. A testy na drogy ste jej nekázali až si urobí? Lebo mne nepríde normálne aby jedno dievca ešte za takým tak šalilo.
@teodozia čítam už od začiatku, čo sa deje. Toto sa stalo mojej kamarátke, utekala za ním, sme neverili, čo všetko stvarala. Až sa jej otec nasral, v noci ju s mamou a nejakými rodinnými známymi naložili do auta a odviezli na druhý koniec Slovenska. Až tam sa potom spamätala, keď zistila, že mladému az tak nechýba. Sama si písala, že ste zabezpeceni, tak spravte to isté a berte ju preč. Držím palce.
@katkami123 ty a tvoje rady do života sú na ,,nezaplatenie,, 🤦🏼♀️
@konikmodry111
S čím konkrétnym máš problém?
@katkami123 nie drogy tam nie sú! ona je naivná a zamilovaná, on je jej prvý, ona vôbec ešte s nikým nechodila a je s ním tehotná tak to znásobuje...plače neskutočne, je taka bez života...
A už vie o tom, že prepadol ženu kvôli peniazom?
@teodozia plače za " velkou láskou"..aj jaj, v 40ke si len bude hlavu chytat - dúfam, niekto ostane na tejto urovni cely život..
Akurat som si na teba vcera spomenula, my tu mame tiež take skupinky mladistvych vytržnikov, vzdy po 3 chodia, jeden maly potetovany 50kg aj s botami, včera sa na mňa usmial. Som musela pozriet, z kt.mesta si či to neni tento 😅
@katkami123 vie, dnes je článok v ahoj.tv a hrozí mu osem rokov...ona tvrdí, že to nie on, že on by to v živote neurobil, a skutok sa stal na ulici kde býval....
@teodozia nemožeš jej vsetko zhltnut, si vravela, s bezdakom si nekupit kondom, ked može otehotniet a spia v bude? to uz potom musia byt retardovaní...ano su bezdomovci, skrachovane existencie, čo sa hrabu v odpadkoch, tam verim, že si namiesto kondomu kupi cigarety.Ale si pisala, ze ste slušne situovana rodina, dcera uspešna, na konzervu sa dostať - sa nedostane hocikto, tiež hram na klavir, hoci mam hudobny sluch, neprešla by som cez prve kolo..Hocijaku krakorinu ti nahovori - všetko jej uveriš..Trošku ťa ma omotanu okolo prsta, toči s vami...Trošku realne sa na to treba pozrieť
@karolinakr tak tak kondómy, čisté ihly atď dávajú narkomanom v nizkoprahovych centrách zadarmo.
@karolinakr
Tu ani netreba kondóm, vieme ako sa dá otehotnieť ak ide o toto, stačí prerušovaná suloz. Len dcera tiež najskôr matke hovorila, že majú kde bývať a majú sa super, peniaze sa dajú zarobiť aj inak, stávkujú. A napokon je realita taká, že im jeho matka poskytla záhradný domček a doma u nej sa mohli sprchovať. Za mňa fuj. Trochu mám pocit, že dcera tiež zámerne nehovorí uplnu pravdu a necudovala by som sa, keby o tej lúpeži aj vedela. Aspoň tie testy na drogy jej mohli urobiť, lebo veriť dcére sa tiež očividne nedá.
@katkami123 ano, presne tak
@teodozia autorka, ako to pokračuje ? Vzali ho do väzby ? Čo dcéra ?
@katkami123 Tiež si myslím, že dcére sa veriť nedá, on ju ovplyňoval.
Autorka ak je on ten co umieral vyše 73 ročnú ženu so železnou tyčou po ruke, aby pustila kabelku, je to hajzel vopred pripravený starú ženu biť.
Dcéra je ním ovplyvnená naivná a ty zas naivne veríš jej. Samozrejme každý chce veriť milovanej osobe, ale tu je to cesta do pekla.
* udieral
@annelise17 áno je v CPZ a čaká na výrok prokurátora ako rozhodne, či bude vyšetrovaný na slobode, či vo väzbe bude čakať na súd...
Si neviete tú situáciu u nás predstaviť...čo to dievča prežíva, hlavne ked čítala, že mu hrozí 8 rokov a že tá pani mala cez 70 r....možno aj viac....ktovie
@teodozia no ale ty si šťastna, že ? presne takto som to myslela, ked ho zabásnu, velka love story skončila
Kolko krat si sa modlila, teraz sa priznaj ! 🙏

@cacianka uvidíme, zajtra poobede minie 48 hod., určite sa ozve, dozvieme sa, či bude vyšetrovaný na slobode, či vo väzbe...no ked na slobode, tak neviem kde pôjde spať a začo...ja toho chlapca aj ľutujem, poviem vám pravdu! ale má cez 20 rokov a toto robiť...