icon

Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera

jano99
5. máj 2026

Ahojte,

budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.

Strana
z7
demodun
9. máj 2026
@jano99

@earlgrey Ďakujem za názor.....hlavu mám v poriadku....neviem či si vydatá resp. či niekoho máš.....ak áno, tak by si sa mu mala venovať a nie tu blbnúť na MK

@jano99 si nejako odbočil od témy 🤔
Foto nebude? 😟 Och, už som chystala krabice s vreckovka mi, keby mi vybehla slza alebo slinka....

tundra
9. máj 2026
@demodun

@jano99 si nejako odbočil od témy 🤔
Foto nebude? 😟 Och, už som chystala krabice s vreckovka mi, keby mi vybehla slza alebo slinka....

@demodun to sa stava😂,ides,ides a zrazu si v ....

demodun
9. máj 2026
@tundra

@demodun to sa stava😂,ides,ides a zrazu si v ....

@tundra sa ti to stáva často? 🙀 Ešte šťastie, že máš Lexíka. Drží ťa v správnom pruhu 😁

anonym_5b1366
9. máj 2026
@jano99

@anonym_5b1366 Problém je v tom, že tvoja predstava o 50-ročnom mužovi je asi.....plešatý, s veľkým bruchom, neatraktívny, patrí do starého železa.......nazýva sa to stereotyp......😉

@jano99 ja nemam žiadny problem s 50 ročnymi. A vyvediem Ťa z omylu, lebo s 50 ročnym žijem. Vlastne už ma viac. A predstav si, že ohľadom mojich predstav o 50tnikoch si úplne mimo. Do zberu železa by som ho isto nedávala aj keď ma bruško (pleš nie). Ale to je nepodstatne, lebo aj keď nahodou nejake fyzicke nedostatky ma (každy ich ma keď starne) ,tak jeho charizma a charakter ich ďaleko presahujú. Pre mňa je tato kombinacia oveľa viac ako natupirovany krasavec s pošramotenym egom a sebavedomim ,ktore hľadá len stale v zrkadle. A odjakživa sa mi vyzorovo pačil Bruce Willis. A ten bol plešaty už v 30tke. Takže tvoje domnienky a čitanie medzi riadkami su uplne mimo.

soldi
9. máj 2026
@jano99

@soldi A ten počet 4.......dá sa ešte navýšiť?.....😉

@jano99 ok, odpoviem Ti vazne.
Ano, viem si predstavit, ze by som mala este dalsie dieta. Ale to by muselo byt s muzom, ktory by naozaj stal za tu obetu a kde by starostlivost o dieta bola minimalne pol na pol. Kludne viac na muzovi.

soldi
9. máj 2026
@svetlonos

@soldi
Tak to ti úprimne závidím že sa pri 4 deťoch cítiš na 20 (ak to nie je narážka tu na Janka, že vyzerá podstatne mladšie 🙂)
Ja sa pri troch momentálne furt chorých cítim snáď aj na 60. Čakám kým mi to znova skočí aspom na tú 30tku pocitovo 🤣. Aké vraj tiež vyzerám mladšie a nie na svoj vek 😁.
No keby mám byť momentálne sama, užijem si to rozhodne bez chlapa. Tobôž takto nálade neho 🫣

@svetlonos ja mam uprimne pocit ze prezivam najlepsie obdobie svojho zivota. Deti su uz relativne velke a samostatne, ja hravam pravidelne volejbal, tenis, cestujem stale niekam, chodim po kulture, uplne sa citim dobre.

Deti Ti vyzdraveju a aj Ty to budes mat tak. Ked su chore je to vzdy narocne

demodun
9. máj 2026
@jano99

@earlgrey Ďakujem za názor.....hlavu mám v poriadku....neviem či si vydatá resp. či niekoho máš.....ak áno, tak by si sa mu mala venovať a nie tu blbnúť na MK

@jano99 Hovorí sa tomu náhradné správanie......ak niekto nedokáže vyargumentovať alebo vysvetliť nejakú situáciu......tak prehodí platňu na inú tému......klasický vzorec nevyzretej osobnosti a nízkeho sebavedomia resp. niekedy aj človeka s poruchou osobnosti.....
Toto si napísal v inej téme. 🤔

jano99
autor
9. máj 2026
@demodun

@jano99 Hovorí sa tomu náhradné správanie......ak niekto nedokáže vyargumentovať alebo vysvetliť nejakú situáciu......tak prehodí platňu na inú tému......klasický vzorec nevyzretej osobnosti a nízkeho sebavedomia resp. niekedy aj človeka s poruchou osobnosti.....
Toto si napísal v inej téme. 🤔

@demodun Áno.....to bolo typické správanie mojej ex.....narcisticko-hraničná porucha osobnosti.....no písal som to ako druhú variantu....viď. odpoveď diskutujúcej

demodun
9. máj 2026
@jano99

@demodun Áno.....to bolo typické správanie mojej ex.....narcisticko-hraničná porucha osobnosti.....no písal som to ako druhú variantu....viď. odpoveď diskutujúcej

@jano99 ale ty robíš to isté. Namiesto odpovede sa snažíš otočiť a pýtaš sa Earlgrey, prečo sa nevenuje mužovi....
Aby tá porucha nebola nákazlivá 🙀

anonym_dcabd1
9. máj 2026
@earlgrey

@jano99 ty si tu ten, ktorý dehonestuje iné ženy len preto, lebo si dovolili napísať svoj názor. Ako môžeš nazvať ženu zakomplexovanou alebo škaredou, nepriamo - tučnou, keď o nej v podstate nič nevieš? Skús si najprv dať hlavu doporiadku, lebo vážne sa správaš na svoj vek ako nejaký nevybúrený pubertiak, s ktorým sa v škole nechcel nikto baviť a tak každého uráža len aby sa cítil lepšie.

@earlgrey mam nablahy pocit, ze sa nam tu objavila nejaka dalsia reinkarnacia Zorra. Uz tu tych renkarnacii bolo viacero, ale muster mali kazdy rovnaky ako tento. Oni boli jednoducho viac ako akakolvek zena, ktora sa kedy na zemi vyskytla a na MK si prisli pomastit...

anonym_ba0e9a
9. máj 2026

Trochu som sa zamyslela. Mám 42. Moja dcéra 14 a moji rodičia 65
Čiže si to predstavujem asi tak že moji rodičia by boli rodičmi mojej dcéry. Tiež mali 51 keď sa mi narodila
Sú tam nenormálne rozdiely názorové. Moja mama nechápe že dcéru nevyhresim za 4ku z chémie.
Ale ja na to fakt nemám dôvod. Mala na pól roka dve dvojky na vysvedčeni a ja nebudem decku vyrábať stresy za jednu štvorku ktorú si opraví
Ďalšia vec. Moji rodičia sú naozaj vitálni. Scestovani, turistika, prechádzky, kultúra
Ale vidím na nich že už toľko nevládzu. Predstav si že tvoje dieťa povie že chce ísť na Teryho chatu a ty to nedáš
Alebo si ako rodina chodíme zahrať bowling, a podobne rodinne športy. Fakt si tam neviem predstaviť svojich rodičov 😁😁😁😁
A to ani nehovorím o tom keby som začala teraz randiť s 50tnikom a navrhne mi dieťa. By som “prchala jak aceton”

svetlonos
10. máj 2026
@soldi

@svetlonos ja mam uprimne pocit ze prezivam najlepsie obdobie svojho zivota. Deti su uz relativne velke a samostatne, ja hravam pravidelne volejbal, tenis, cestujem stale niekam, chodim po kulture, uplne sa citim dobre.

Deti Ti vyzdraveju a aj Ty to budes mat tak. Ked su chore je to vzdy narocne

@soldi
Tak to sa zrovna s tebou veľmi teším, že máš konečne život ako sa patrí 🩷
A jasne, keď trpaslíci vyzdraveju zase bude lepšie 🙂

anonym_44accd
12. máj 2026

https://www.youtube.com/shorts/pufOmUfwF6Q
culy 50tnik (vypadajuci na 30) na diskoteke 🙂

grimnir
12. máj 2026

Ešte stále to tu žije? Vôbec som nečítal diskusiu ale budem predpokladať, že si autor našiel na modrom koníku svoj hárem žien, a že Boris Kollár bude mať konkurenciu v zaľudňovaní Slovenska.

demodun
12. máj 2026
@grimnir

Ešte stále to tu žije? Vôbec som nečítal diskusiu ale budem predpokladať, že si autor našiel na modrom koníku svoj hárem žien, a že Boris Kollár bude mať konkurenciu v zaľudňovaní Slovenska.

@grimnir samozrejme 😂
Autor to s nami vzdal a odhlásil sa. Neboli sme preňho dosť inteligentné publikum 😟😁
Založil ešte dve ďalšie témy ale asi čakal viac súkromných správ. Zlyhali sme

anonym_2f1c5d
12. máj 2026
@demodun

@grimnir samozrejme 😂
Autor to s nami vzdal a odhlásil sa. Neboli sme preňho dosť inteligentné publikum 😟😁
Založil ešte dve ďalšie témy ale asi čakal viac súkromných správ. Zlyhali sme

@demodun Cakal, ze slobodne mamicky na fore sa onho poruvu. Nuz, nevydalo😂

anonym_44accd
12. máj 2026
anonym_9c89b4
12. máj 2026
@anonym_44accd

@anonym_44accd náhodou aj pani Žbirkova má mladšieho kamoša. Aj ty by si bol zajko pri nej 😉

Strana
z7