Bohatý či chudobný muž na vzťah?
Bohatý či chudobný muž na vzťah?
@barborachors 🤦♀️
Za mna je bohatý ten kto ma super mega top že zdravie na 1 úplne zdraví.To je bohatý človek mať zdravie v dnešnej dobe nie je samozrejmosť.Ak si chora nevieš si najsť prácu si chudobná.
to je len konštatovanie alebo máš možnosť vyber medzi dvomi možnostami.
@alickapusinka ide o to , že som mama 6 ročného syna, ktorý tento tok ide do školy.. už 2 roky mam mladšieho partnera o 5 rokov odo mňa, vnímam na ňom že nieje snaživý .. celý čas som pracovala no momentálne som 1 mesiac bez prace.. priateľ sa už rok drží v práci kde zarába ma živnosť 7€ na hodinu coz je príšerne malo a ledva z toho žijeme už dlho sa snažím hi presvedčiť aby našiel lepšiu prácu no on asi nechce .. a vyčíta mi zo že ja jeden mesiac nerobím ( prácu si aktívne hľadám, aby nám a začínajúcemu školákov vyhovovala čo najviac časovo) .. myslím že takáto vec sa stane , ale on ani keď nemáme peniaze sa neviem vôbec postarat a čaká len na mňa kým zoženiem :(
Vôbec nie je podstatne, či je bohatý alebo chudobný. Podstatne je, či je rozumný a snaživý. Tak bude ta budúcnosť aj vyzerať.
Nemienila by som živiť mladého chlapa, ktorý nechápe, prečo by mal pre rodinu zabezpečiť lepší príjem.
no tak ak máš dieťa s takým by som nebola.
Tak takeho kopni vies kam. Na co ti je taka olovena gula na nohu.
Uz rok sa drzi v praci? To je jeho najvacsi zivotny uspech? Vydrzat rok v praci???
to je ako ďalšie dieťa, jediná jeho výhoda je, že si zarobí aspoň na stravu
Nemam odpoved.Ale vnimam tu vela pribehov,"Mame male dieta,nemam kam ist,moj muz vsetko plati,jeho peniaze sunlen jeho,mam len rodicak,bez neho sa neuzivime,je taky a taky..."No s najvacsou pravdepodobnostou bol taky vzdy,len kym neboli deti nebolo treba riesit.Ja len tolko.
@mamutka Tak nejak. Snaživý a šikovný časom zbohatne... no, minimálne nebude trieť núdzu.
Polovica tých, čo sa pretŕčali v Smotánke, získala svoj majetok všelijako pochybne (a polovica z tej zvyšnej polovice sa na takých nalepila), s takými žiť asi nebude vždy úplný medík, lebo podobné metódy budú aplikovať ku každému.
problem ani tak nie je byt chudobny ako vlastnosti, ktore tento stav sposobuju. lebo ak je niekto lenivy, neurobi nic naviac, nema ambicie, nesnazi sa nieco dosiahnut, caka kym to niekto vyriesi zanho, nepatri medzi chytrych a sikovnych alebo v horsom pripade je za tym alkoholizmus, gamblerstvo, drogy, tak to nie je velmi muz do zivota. ale pribehy na mk dokazuju, ze aj takeho si niekto vie zavesit na krk a mat s nim tri deti. ale u seba sa riadim tym, ze ak nieco chcem v zivote dosiahnut alebo ak chcem lepsiu pracu a viac penazi spolieham sa v tomto len a len na seba a nie na partnera.
@1ryba kde som napisala že je povinný mi ho živiť? Napisala som, že nieje snaživý a nechce v živote dosahovať viac

To ze ma chlap peniaze neznamena ze sa budes mat dobre. To ze je chlap “chudobnejsi” neznamena ze sa nebude snazit dat ti/rodine vsetko.
Ono aj bohaty/chudobny…. Zalezi ci pozerame iba na financie alebo na status-sikovnosti, charakteru a podobne.