Čo sa deje s mužmi?: Mladšie partnerky a zmeny vo vzťahoch
Taká úvaha na večer, Višňovský ma mladšiu priateľku. Minuly rok si iný známy Slovák našiel mladšiu a nechal rodinu. No akože to čo je? Alebo keď pozerám na Ivanu G., ona mi zas príde silena, vôbec nie autentická a za mna sa k sebe s mužom nehodia vôbec. Môj názor. Neviem tie ženy mi pridu ako keby si len vyhľadávali bohatých mužov.
To je nejaka novinka, ze sa kazda s kacacimi perami chce zavesit na hokejistu, futbalistu kvoli peniazom, aby nemuseli pracovat? Nic sa nedeje, vsetko po starom.
Kazdy casom podvadza rovesnicky… je to tak kazdy chce mlade masko preto mam o 30 rokov starsieho a sme stastni a spolkojni❤️ a uprimne by som peidrbala tym slizskym chlapom co idu po ulici nakupnom centre so zenou detmi a slintaju po zenach…..
Kazdy casom podvadza rovesnicky… je to tak kazdy chce mlade masko preto mam o 30 rokov starsieho a sme stastni a spolkojni❤️ a uprimne by som peidrbala tym slizskym chlapom co idu po ulici nakupnom centre so zenou detmi a slintaju po zenach…..
@anonym_6e6b9a Tie zeny nie su slizke, ked idu iba po peniazoch a odlakaju dokonca manzela? A ten hokejista, ked vidi, ze stara aj mlada idu po peniazoch, ktoru si asi vyberie? Najma ak so starou uz maju co to odsluzene a uz si dlho lezu na nervy ...
@anonym_6e6b9a nemas sa cim chvalit. Aj tvoj chcel mlade masko, ma ho. Dokonca ako pedofil, vo veku svojej dcery. Aspon vies ako asi sexuje tvoj otec, ked mas muza v jeho veku. My, co mame rovesnikov, to netusime 🤣. Okrem toho, kolka si uz poradi? Druha najmenej, mozno tretia ?
@anonym_6e6b9a radšej rovesníka ako dedka, ktorý ti ani sa nenazdas, otrci kopyto a zaradis sa do davu starých single báb, o ktoré už ozaj nikto nezakopne. A my; chuderky, čo máme rovesníkov, pekne s nami budú, až kým nezačneme aj my rapídne starnúť. Ale keďže ja starnúť s graciou odmietam a muž je chudobný ako kostolna myš, tak vďaka tejto kombinácii eliminujem riziko Lolita komplexu na oveľa menšie, priam zanedbateľné😆
V mojom okoli vratane mojho vztahu je vsade starsia zena od muza 🤣 dokonca jeden znamy co sa rozisiel so starsou nasiel si inu starsiu. Tak neviem no 🤣

Haha, začiatok čo sa deje s mužmi a koniec čo sa deje so ženami. Chcelo by to na úvahe este popracovať.