icon

Čo sa deje s mužmi?: Mladšie partnerky a zmeny vo vzťahoch

Včera o 20:13

Taká úvaha na večer, Višňovský ma mladšiu priateľku. Minuly rok si iný známy Slovák našiel mladšiu a nechal rodinu. No akože to čo je? Alebo keď pozerám na Ivanu G., ona mi zas príde silena, vôbec nie autentická a za mna sa k sebe s mužom nehodia vôbec. Môj názor. Neviem tie ženy mi pridu ako keby si len vyhľadávali bohatých mužov.

anonym_610580
Včera o 20:15

Haha, začiatok čo sa deje s mužmi a koniec čo sa deje so ženami. Chcelo by to na úvahe este popracovať.

anonym_c1a9a1
Včera o 20:16

To je nejaka novinka, ze sa kazda s kacacimi perami chce zavesit na hokejistu, futbalistu kvoli peniazom, aby nemuseli pracovat? Nic sa nedeje, vsetko po starom.

anonym_6e6b9a
Včera o 20:17

Kazdy casom podvadza rovesnicky… je to tak kazdy chce mlade masko preto mam o 30 rokov starsieho a sme stastni a spolkojni❤️ a uprimne by som peidrbala tym slizskym chlapom co idu po ulici nakupnom centre so zenou detmi a slintaju po zenach…..

anonym_c1a9a1
Včera o 20:25
@anonym_6e6b9a

Kazdy casom podvadza rovesnicky… je to tak kazdy chce mlade masko preto mam o 30 rokov starsieho a sme stastni a spolkojni❤️ a uprimne by som peidrbala tym slizskym chlapom co idu po ulici nakupnom centre so zenou detmi a slintaju po zenach…..

@anonym_6e6b9a Tie zeny nie su slizke, ked idu iba po peniazoch a odlakaju dokonca manzela? A ten hokejista, ked vidi, ze stara aj mlada idu po peniazoch, ktoru si asi vyberie? Najma ak so starou uz maju co to odsluzene a uz si dlho lezu na nervy ...

anonym_b0fcd5
Včera o 20:29
@anonym_6e6b9a

@anonym_6e6b9a nemas sa cim chvalit. Aj tvoj chcel mlade masko, ma ho. Dokonca ako pedofil, vo veku svojej dcery. Aspon vies ako asi sexuje tvoj otec, ked mas muza v jeho veku. My, co mame rovesnikov, to netusime 🤣. Okrem toho, kolka si uz poradi? Druha najmenej, mozno tretia ?

anonym_08cfab
Včera o 20:45
@anonym_6e6b9a

@anonym_6e6b9a radšej rovesníka ako dedka, ktorý ti ani sa nenazdas, otrci kopyto a zaradis sa do davu starých single báb, o ktoré už ozaj nikto nezakopne. A my; chuderky, čo máme rovesníkov, pekne s nami budú, až kým nezačneme aj my rapídne starnúť. Ale keďže ja starnúť s graciou odmietam a muž je chudobný ako kostolna myš, tak vďaka tejto kombinácii eliminujem riziko Lolita komplexu na oveľa menšie, priam zanedbateľné😆

martinmmartin
Včera o 20:47

Si pozri lubovolny cssr film - aky geriatrici hrali najvacsich amantov

anonym_8f311b
Včera o 20:54

V mojom okoli vratane mojho vztahu je vsade starsia zena od muza 🤣 dokonca jeden znamy co sa rozisiel so starsou nasiel si inu starsiu. Tak neviem no 🤣