icon

Bojí sa spoločného bývania po piatich rokoch

16. apr 2025

Keby vám priateľ po 5 rokoch vzťahu povedal, že sa bojí s vami ísť spoločne bývať, lebo čo ak nebudete chcieť nikdy odísť ( ak by to nefungovalo podľa jeho predstav)

Strana
z3
inulienka29
18. apr 2025

Čo to je za kkta? 😂 ja by chcela vidieť jeho fotku.

blackcat8885
18. apr 2025

Nehnevaj sa ale to 5rokov ste na čo čakali? Ja som sa po 15mes sťahovala k mužovi o polroka sme mali svadbu. A sme spolu takmer 9rokov. Neviem to ste sa za 5rokov nebavili o budúcnosti, bývaní atď? Zvláštne ked to riešiš teraz, uz ste v tom mali mať jasno

margotka17
21. apr 2025

Heh, veď môže odísť on 😆😆😆. To čo za somarina? Veď ísť spoločne bývať a v prípade, že to nebude fungovať podľa jeho predstáv, nech si mladý pán zbalí svoje caky-paky a odíde. Prečo má strach, že ty nebudeš chcieť odísť? To isté môžeš povedať aj ty jemu nie? Za tým bude niečo iné. Možno mu vyhovuje bývanie, kde žije teraz, možno sa tam nemusí o nič starať, s tebou by to už bolo iné, pribudli by mu aj starosti, určitá zodpovednosť... Teraz si žije len tak pre seba a tak mu to vyhovuje.

sashabb
21. apr 2025

@margotka17 autorka písala toto "keby sme bývali uňho, obaja máme byty, ale on ku mne ísť nechce"

Strana
z3