Bol by pre vášho muža problém ružový kufor?
Ak si zena vezme na dovolenku ruzovy, fialovy a pod. kufor a muz jej ho prenasa z auta na izbu a potom z izby do auta..
Bol by to pre vasho muza problem?
Kamoska mi vravela, ze jej muz sa div nezblaznil, ked jej z hotelovej izby mal do auta nalozit ruzovy kufor, ze ci sa on ma hanbit, a ze vyvolava iba trapne situacie…
Akoze fakt moze byt toto problem pre normalneho chlapa?
Som pozerala ako puk, ze ten chlap musi byt inak zakomplexovany…
Pre normálneho chlapa toto určite nie je problém! Je to podľa mňa prejav nízkeho sebavedomia chlapa a mal by sa hanbiť za seba. Aj keby boli všetky rodinné kufre ružové s kvietkami a pozlátenými rúčkami s flitrami, tak by to nemal byť pre nezakomplexovaného chlapa problém.
moj muz by taketo prkotiny neriesil....dcera ma ruzovy kufor a dokonca moj nastarsi si ho pozical na vylet a nemal s nim ani on problem (17r syn)
@anonym_autor Mám ružový kufor, dcéra tiež a môj muž ich nielen nakladá bez hanby do auta, on ich aj v pohode ťahá za sebou. Dcéru nosil v ružovom nosiči, na túre môj ružový batoh, keď som nevládala. Nemá komplexy, že by mu ružová znižovala výšku sebavedomia či dĺžku penisu.
What? To kolko ma rokov? 15?
@anonym_autor ??? A vlozky by dokazal v obchode kupit? 🙈
Zakomplexovanému pánovi odkazujem, že mám 2 ružové , jeden červený a jeden fialový kufor, precestovali sme s nimi tisíce kilometrov, dcéry s nimi chodia aj do táborov a muž ešte nikdy nemal problém s farbou
@anonym_autor strasne nízke sebavedomie musí mať. Môj si pozicia aj môj ružový bicykel kľudne 😀
Ja mám dokonca na ňom dúhy 😂a muž ho v pohode zoberie. Nerieši.
🤦 ja že aký "kufor" v prvú ranu 🤣. Normálne začínam uvažovať,či som ja normálna,pri podobných témach 🤭. Nie som...🤪
@anonym_autor nie, normalnemu muzovi to nevadi.
Moj trepal moj mega velky kriklavo ruzovy kufor s bielymi kretinami a motylmi v Tunise, Egypte aj v Taliansku. A nikto to neriesil. Ani on, ani nikto cudzi.
@anonym_autor môj by to neriešil, maximálne by si urobil z toho srandu, že ako mu pristane ružový kufrík 🙂
Mám červený kufor, priateľ to nikdy nevidel ako problém. Aj vložky mi občas kupuje 😅
Nebude ten dotycny latentny gay, taky ten, co to v zivote neprizna hadam ani sam sebe, nieto este okoliu, lebo je to fuj a zle? Alebo mozno je fakt len zakomplexovany toxicky maskulinny trapko. Nie, moj muz nema problem, ani s mojim kufrom ani mi napriklad kupit vlozky 🤷
Neni Problem s fialovym kufrom ,kupovanim vloziek ani vybratim antikoncepcie z lekarne .
To len nedozrety chlap ma taketo „problemy“
a koľko má, 15? 🤦🏻♀️
@anonym_autor no má sa hanbiť, ale nie za kufor, ale za to, že je blbec :D akože pochopila by som, keby si ten kufor nechcel od nej požičať, keď pôjde s kamošmi na chatu 😀 ale aby mu vadilo odniesť ženin kufor do auta, lebo je ružový, to je iný bizár. Ale už som videla aj predávať takmer nový kočík, lebo muž ho kvôli ružovej farbe odmietal tlačiť 😀
@anonym_autor čo mu nešiel k pleti alebo k ponožkám? by som mu povedala, nech sa nabudúce prezlečie aby k tomu kufru ladil a nemusel sa hanbiť 😀
Môjmu by to bolo srdečne jedno, pravdepodobne by si ani nevšimol, že je ten kufor ružový, resp. nekomentoval by to nijako.
tak kamoska, co? ;) nie, pre normalneho muza toto nemoze byt problem.
Bože môj kam to ľudstvo speje 🙄🤦♀️
Hanbiť za farebný kufor, inak je v poriadku?
No tak moj muz mi specialne na moju velku radost akurat minule paradny ruzovy kufor kupil sam a k nemu aj ruzovy boarding batoh a v pohode s nimi ide. Je dost chlap aby ho farba kufra nerozhodila
moj by bol rád že ho aspoň hneď uvidí v kope kufrov alebo na letisku na páse🙂
Pozdravuje moja dcéra ktorá má ružový kufor s jahodami 😀 nikdy nemal manžel problém s mojim kufron (kriklavoruzovy). Aspoň sme vždy na letisku vedeli ze je to môj
@anonym_autor nie, mam 2 ruzove kufre a jeden taky duhovany..😅😅 keby isiel sam s ruzovym,asi divne,alw s rodinou v pohode. Neriesi.
@anonym_autor 1. Žiadna kamoška, ale tebe to povedal tvoj chlap. Tak teraz so smutná a dumáš nad tým .
Kvôli kamoske ťa to tak trápi, že si založila tému?! Jasné...😁
Nie, nebol ma aj "ruzovu" koselu- a ked ju ma na seba - chlapi sa nanho vobec nelepia ani ho neobtazuju. Takze klud.
Ja som mala červený kvietkovany kufor do pôrodnice, práve ten mi vyhovoval veľkosťou a muž mi ho nosil z auta na oddelenie a potom ak z oddelenia do auta. Prežil to,ani sa nesťažoval 😄
@anonym_autor vôbec. Môj muž dokonca nosí ružové, púdrové, salmon a magenta farby oblečenia. Je v tom veľmi chic 👌 No... ale musím napísať, že sem-tam sa nájde obmedzený sedliak, alebo zadubený malomeštiak, ktorý má primitívne narážky na jeho outfit 🤷♀️
Tak moj muz by sa sam do ruzoveho kufra nezbalil, ale nema najmensi problem nosit moj fialovy kufor, batoh s kvetinkami ci svojej mame odniest jej cerveny kufor. A prezil bez ujmy aj to ked mal nas syn ruzove baby lehatko.

Mat taketo problemy a prezidentov plat. Nie mojmu muzovi by to bolo uplne jedno.