Bol by pre vášho muža problém ružový kufor?
Ak si zena vezme na dovolenku ruzovy, fialovy a pod. kufor a muz jej ho prenasa z auta na izbu a potom z izby do auta..
Bol by to pre vasho muza problem?
Kamoska mi vravela, ze jej muz sa div nezblaznil, ked jej z hotelovej izby mal do auta nalozit ruzovy kufor, ze ci sa on ma hanbit, a ze vyvolava iba trapne situacie…
Akoze fakt moze byt toto problem pre normalneho chlapa?
Som pozerala ako puk, ze ten chlap musi byt inak zakomplexovany…
@anonym_autor vôbec. Môj muž dokonca nosí ružové, púdrové, salmon a magenta farby oblečenia. Je v tom veľmi chic 👌 No... ale musím napísať, že sem-tam sa nájde obmedzený sedliak, alebo zadubený malomeštiak, ktorý má primitívne narážky na jeho outfit 🤷♀️
@jamimo niektorym muzom sekne ruzova. Moj by v tom vypadal ak trtko 🤣.
Moj muz nosil kufor v tvare lienky, cely cerveny s bodkami a ruzovy s jednorozcom a este jeden s kozmonautom - to bol teda chlapcensky, a potom tie 2 dievcenske a co ako? 🤣
@anonym_autor ja nosim mojej zensky ruksak na vylete a je mi to Fakt jedno. Rozumny clovek pochopi ze je jej a nie moj a zvysní ludia co si myslia je ich vec priatel nech dospeje. Ludia maju svoje radosti a starosti vas kufor je im ukradnuty.
nam odnesie hocico... nevidim dovod aby nie :D vsak je jasne, ze naklada to rodine... :D
a ked muz nesie zene kabelku? to akoze mame sa citit aj za neho trapne? kolko takych pripadov som videla ani nespocitam...
A ked žena tlači zelený maskacovy? Akože co na tom....však to je kufor a každému normálnemu dôjde, ze ho asi tlačí manželke, dcére, svokre, mame, kolegyni alebo neviem komu ešte 😆
Ruzovy kufor nie je problem, mojmu muzovi nalakovala neter nechty na rukach ruzovym trblietavym lakom a chodil tak kym sa mu nezodral 🙂
Ano moj by povedal ze to co mam za kufor, ale preniesol by ho, len by si neodpustil poznamku. Tak isto nejde so psom a ruzovym voditkom 😀
@anonym_autor nie moj muz take vobec neriesi 🙂 jemu je to srdecne jedno
@anonym_autor my máme ružový fúrik . Chcela som ho ja, a manželovi to bolo jedno. Tak sme kúpili ružový. A samozrejme ho používa on, nemá s tým problém. Dokonca aj susedia si ho sem tam požičali 😉 Normálny chlap toto fakt nerieši (ibažeby nebol)
Dedko mojej vnucky sa na kupalisku isiel prepadnut pod zem, ze nesie jej ruzove nafukovacie koleso s princeznami 😅 . Ze jej musi kupit modre 🙈. Hovorim, je to dievca, ked si si nevsimol. Preco by mala mat modre koleso?? Tak ze on nebude chodit s ruzovym kolesom v ruke. Chudak 😅. A to sa s nou vyskytne na kupalisku maximalne raz za rok... No comment 😅
Dedko mojej vnucky sa na kupalisku isiel prepadnut pod zem, ze nesie jej ruzove nafukovacie koleso s princeznami 😅 . Ze jej musi kupit modre 🙈. Hovorim, je to dievca, ked si si nevsimol. Preco by mala mat modre koleso?? Tak ze on nebude chodit s ruzovym kolesom v ruke. Chudak 😅. A to sa s nou vyskytne na kupalisku maximalne raz za rok... No comment 😅
@anonym_78120c odkáž dedkovi, nech to tak neprežíva ešte aj v roku 2025. V minulosti bola ružová vhodnejšia farba pre chlapcov a modrá pre dievčatá. Ušetrí za koleso, že ho pozdravujem 😉
https://blog.sme.sk/evameszarosova/spolocnost/o...
@anonym_78120c odkáž dedkovi, nech to tak neprežíva ešte aj v roku 2025. V minulosti bola ružová vhodnejšia farba pre chlapcov a modrá pre dievčatá. Ušetrí za koleso, že ho pozdravujem 😉
https://blog.sme.sk/evameszarosova/spolocnost/o...
@jamimo S nim je zbytocne nieco take riesit, je to 47 rocny chlap a v niektorych veciach je to take velke dieta a vytaca ma statocne, aj preto je uz byvaly 😀.
my sice nemame ruzovy kufor ale moj muz mi v pohode kúpi tampony a dcere vlozky...
@anonym_autor môj si mal problém zobrať ružový uterák do práce. A natruc som mu zaplátala monterky s ružový mi jednorožcami a zapálila tak, aby si to všimol až v práci. Zo začiatku ako to zistil, bol nasraný. Ale keď si uvedomil, že sa mu kolegovia nesmejú bol s tým ok. Ale monterky vyhodil
@anonym_autor nie je on skryty gay? Toto by snad normalny chlap neriesil, dokonca by si mozno chlap ani tu ruzovu nevsimol 🙂, kedze farby im vela nevravia 🙂
@anonym_autor kufor bol v pohode to nerieši ale ružový kočiar mi zakázal že keď ma aj on kočikovat dcéru 😅😅
Inak, teraz mi napadlo, ako si občas s manželom pri výletoch prehodíme bicykle. Takže ja idem na čiernej skladačke a on na ružovom horskom, na riaditkách má jednorožca, vejú mu z nich ružové strapčeky a na špicoch mu cinkajú ružové motýliky. To by už autorkinmu manželovi tie guľky asi aj odpadli. 😂
@anonym_autor nie pre normalneho chlapa to nemoze byt problem…akoze v obchode by si ho moj pre seba nevybral, ale to zas ani ja kedze nie sme milovnikmi kriklavych farieb 🤷🏼♀️
Nie je ale normalne ak chlap ma pocit, ze jejo muznost “ohrozuje” farba kufra alebo teda akakolvek farba, kt si napriklad oblecie.
Normalnemu muzovi to nevadi,lebo vie,ze pomaha svojej zene a je jasne uz podla farby,ze aj patri jej.Ten jej muz ale bude takyto vo vsetkom,teda doma isto nepohne ani prstom,lebo ved ,,,zenska praca,,,.
@anonym_autor vôbec nie, veď je jedno, v akom prevedení mám kufor, môj muž by to neriešil. Vzal by kufor a odniesol.
Farba ako farba. Tito emocionalni mali muzickovia 😂😂
Veľmi sa mi páčili ruzove panske plavky v obchode. Muž si klepkal po cele. Nedali mi to a z recesie som mu ich kúpila. A div sa svete, už niekoľko rokov ich z recesie nosi na každej dovolenke 🤣. Btw. Moje ruzove kufre mi prenáša bez problemov

Ružový kufor, oblečenie, ružový batoh na turistiku, ružový kočík a v ňom chlapec, nosenie mojej kabelky, nákup dámskych hygienických pomôcok... Nič z toho nie je problém, má dostatočne vyvinuté guľky, trocha farbičky mu ich nescvrkne. 😂