icon

Bol by pre vášho muža problém ružový kufor?

4. aug 2025

Ak si zena vezme na dovolenku ruzovy, fialovy a pod. kufor a muz jej ho prenasa z auta na izbu a potom z izby do auta..
Bol by to pre vasho muza problem?
Kamoska mi vravela, ze jej muz sa div nezblaznil, ked jej z hotelovej izby mal do auta nalozit ruzovy kufor, ze ci sa on ma hanbit, a ze vyvolava iba trapne situacie…
Akoze fakt moze byt toto problem pre normalneho chlapa?
Som pozerala ako puk, ze ten chlap musi byt inak zakomplexovany…

galganka
4. aug 2025

Ružový kufor, oblečenie, ružový batoh na turistiku, ružový kočík a v ňom chlapec, nosenie mojej kabelky, nákup dámskych hygienických pomôcok... Nič z toho nie je problém, má dostatočne vyvinuté guľky, trocha farbičky mu ich nescvrkne. 😂

kalma
4. aug 2025
@jamimo

@anonym_autor vôbec. Môj muž dokonca nosí ružové, púdrové, salmon a magenta farby oblečenia. Je v tom veľmi chic 👌 No... ale musím napísať, že sem-tam sa nájde obmedzený sedliak, alebo zadubený malomeštiak, ktorý má primitívne narážky na jeho outfit 🤷‍♀️

@jamimo niektorym muzom sekne ruzova. Moj by v tom vypadal ak trtko 🤣.

nevenka
4. aug 2025

Moj muz nosil kufor v tvare lienky, cely cerveny s bodkami a ruzovy s jednorozcom a este jeden s kozmonautom - to bol teda chlapcensky, a potom tie 2 dievcenske a co ako? 🤣

greywolf
4. aug 2025

@anonym_autor ja nosim mojej zensky ruksak na vylete a je mi to Fakt jedno. Rozumny clovek pochopi ze je jej a nie moj a zvysní ludia co si myslia je ich vec priatel nech dospeje. Ludia maju svoje radosti a starosti vas kufor je im ukradnuty.

nevenka
4. aug 2025
@bosorkabb

Ja mám dokonca na ňom dúhy 😂a muž ho v pohode zoberie. Nerieši.

@bosorkabb este keby to bola ta truhla na auto, ze ruzova s jednorozcom, tak pochopim, ze sa bude stavat na zadne, ale takto? 🤣

bosorkabb
4. aug 2025
@nevenka

@bosorkabb este keby to bola ta truhla na auto, ze ruzova s jednorozcom, tak pochopim, ze sa bude stavat na zadne, ale takto? 🤣

@nevenka inak muž mal nosič pre dcéru ružovej farby 😂😂😂

simca06022011
4. aug 2025

nam odnesie hocico... nevidim dovod aby nie :D vsak je jasne, ze naklada to rodine... :D

a ked muz nesie zene kabelku? to akoze mame sa citit aj za neho trapne? kolko takych pripadov som videla ani nespocitam...

mischy00
4. aug 2025

A ked žena tlači zelený maskacovy? Akože co na tom....však to je kufor a každému normálnemu dôjde, ze ho asi tlačí manželke, dcére, svokre, mame, kolegyni alebo neviem komu ešte 😆

o__o
4. aug 2025

Ruzovy kufor nie je problem, mojmu muzovi nalakovala neter nechty na rukach ruzovym trblietavym lakom a chodil tak kym sa mu nezodral 🙂

sandrasstini
4. aug 2025

Ano moj by povedal ze to co mam za kufor, ale preniesol by ho, len by si neodpustil poznamku. Tak isto nejde so psom a ruzovym voditkom 😀

selena_luna
4. aug 2025

Skutocnemu muzovi nielenze nevadi ruzovy kufor, dokonca mu nevadi ani to, ked on sam je princezna.
( The Rock s dcerami)

petamich
4. aug 2025

@anonym_autor nie moj muz take vobec neriesi 🙂 jemu je to srdecne jedno

jamimo
4. aug 2025
@kalma

@jamimo niektorym muzom sekne ruzova. Moj by v tom vypadal ak trtko 🤣.

@kalma každému pristane niečo iné. 🤷‍♀️

anonym_61ebb7
4. aug 2025

@anonym_autor my máme ružový fúrik . Chcela som ho ja, a manželovi to bolo jedno. Tak sme kúpili ružový. A samozrejme ho používa on, nemá s tým problém. Dokonca aj susedia si ho sem tam požičali 😉 Normálny chlap toto fakt nerieši (ibažeby nebol)

anonym_78120c
4. aug 2025

Dedko mojej vnucky sa na kupalisku isiel prepadnut pod zem, ze nesie jej ruzove nafukovacie koleso s princeznami 😅 . Ze jej musi kupit modre 🙈. Hovorim, je to dievca, ked si si nevsimol. Preco by mala mat modre koleso?? Tak ze on nebude chodit s ruzovym kolesom v ruke. Chudak 😅. A to sa s nou vyskytne na kupalisku maximalne raz za rok... No comment 😅

jamimo
4. aug 2025
@anonym_78120c

Dedko mojej vnucky sa na kupalisku isiel prepadnut pod zem, ze nesie jej ruzove nafukovacie koleso s princeznami 😅 . Ze jej musi kupit modre 🙈. Hovorim, je to dievca, ked si si nevsimol. Preco by mala mat modre koleso?? Tak ze on nebude chodit s ruzovym kolesom v ruke. Chudak 😅. A to sa s nou vyskytne na kupalisku maximalne raz za rok... No comment 😅

@anonym_78120c odkáž dedkovi, nech to tak neprežíva ešte aj v roku 2025. V minulosti bola ružová vhodnejšia farba pre chlapcov a modrá pre dievčatá. Ušetrí za koleso, že ho pozdravujem 😉
https://blog.sme.sk/evameszarosova/spolocnost/o...

anonym_78120c
4. aug 2025
@jamimo

@anonym_78120c odkáž dedkovi, nech to tak neprežíva ešte aj v roku 2025. V minulosti bola ružová vhodnejšia farba pre chlapcov a modrá pre dievčatá. Ušetrí za koleso, že ho pozdravujem 😉
https://blog.sme.sk/evameszarosova/spolocnost/o...

@jamimo S nim je zbytocne nieco take riesit, je to 47 rocny chlap a v niektorych veciach je to take velke dieta a vytaca ma statocne, aj preto je uz byvaly 😀.

jamimo
4. aug 2025
@anonym_78120c

@jamimo S nim je zbytocne nieco take riesit, je to 47 rocny chlap a v niektorych veciach je to take velke dieta a vytaca ma statocne, aj preto je uz byvaly 😀.

@anonym_78120c chápem, niekomu nepomôže nič. Stredovek v hlave neskončil, stredovek trvá...

katkaseiner
5. aug 2025

my sice nemame ruzovy kufor ale moj muz mi v pohode kúpi tampony a dcere vlozky...

anonym_27d3da
5. aug 2025

@anonym_autor môj si mal problém zobrať ružový uterák do práce. A natruc som mu zaplátala monterky s ružový mi jednorožcami a zapálila tak, aby si to všimol až v práci. Zo začiatku ako to zistil, bol nasraný. Ale keď si uvedomil, že sa mu kolegovia nesmejú bol s tým ok. Ale monterky vyhodil

som_realistka
5. aug 2025
@nevenka

@nevenka 🤣 taku si kupim

jamidea
5. aug 2025

@anonym_autor nie je on skryty gay? Toto by snad normalny chlap neriesil, dokonca by si mozno chlap ani tu ruzovu nevsimol 🙂, kedze farby im vela nevravia 🙂

janulicek45
5. aug 2025

@anonym_autor kufor bol v pohode to nerieši ale ružový kočiar mi zakázal že keď ma aj on kočikovat dcéru 😅😅

galganka
6. aug 2025

Inak, teraz mi napadlo, ako si občas s manželom pri výletoch prehodíme bicykle. Takže ja idem na čiernej skladačke a on na ružovom horskom, na riaditkách má jednorožca, vejú mu z nich ružové strapčeky a na špicoch mu cinkajú ružové motýliky. To by už autorkinmu manželovi tie guľky asi aj odpadli. 😂

milanemila
6. aug 2025

@anonym_autor nie pre normalneho chlapa to nemoze byt problem…akoze v obchode by si ho moj pre seba nevybral, ale to zas ani ja kedze nie sme milovnikmi kriklavych farieb 🤷🏼‍♀️
Nie je ale normalne ak chlap ma pocit, ze jejo muznost “ohrozuje” farba kufra alebo teda akakolvek farba, kt si napriklad oblecie.

vladuska20
6. aug 2025

Normalnemu muzovi to nevadi,lebo vie,ze pomaha svojej zene a je jasne uz podla farby,ze aj patri jej.Ten jej muz ale bude takyto vo vsetkom,teda doma isto nepohne ani prstom,lebo ved ,,,zenska praca,,,.

margotka17
8. aug 2025

@anonym_autor vôbec nie, veď je jedno, v akom prevedení mám kufor, môj muž by to neriešil. Vzal by kufor a odniesol.

andrea400
8. aug 2025
@martul

@anonym_autor 1. Žiadna kamoška, ale tebe to povedal tvoj chlap. Tak teraz so smutná a dumáš nad tým .
Kvôli kamoske ťa to tak trápi, že si založila tému?! Jasné...😁

@martul to iste napadlo aj mne

tyriss
8. aug 2025

Farba ako farba. Tito emocionalni mali muzickovia 😂😂

mita9
8. aug 2025

Veľmi sa mi páčili ruzove panske plavky v obchode. Muž si klepkal po cele. Nedali mi to a z recesie som mu ich kúpila. A div sa svete, už niekoľko rokov ich z recesie nosi na každej dovolenke 🤣. Btw. Moje ruzove kufre mi prenáša bez problemov