Bola som zaľúbená do staršieho šéfa. Klamal mi?
Dobry večer . Žienky,baby ja som tu písala nedávny príspevok o tom ze mam 28 rokov a zalubila som sa do 50 rocneho šéfa ,ktorý stale vravel ze vztah nechce lebo ma dve rozpadnuté manzelstva a viete co ? Dnes pridal na fb bez hanby fotku s novou priatelkou co znamena ze sa s nou musel riesit uz medzi tym ako so mnou a kto vie s kolkymi ďalšími ..este pred tyzdnom bol so mnou a vravel mi ze na vztah nie je mentálne pripraveny ..to je hajzel a potom ze preco my zeny vravime ze chlapi su svine oprávnene to vravime
kazdy chce vztah..len ked povieme nechceme vztah ,tak s dotycnou osobou..Tiez mi to povedal jeden ,nech sa nehnevam je len doma vztah nechcw a o mesiac uz mal vztah a s vydatou.. Takze chce vztah no nie s tebou.
muži sĺubujú lasku, aby dostali sex a ženy dávajú sex, aby dostali lásku a niečo na tom bude..
tak mu povedz do očí
mas 28 a on je po dvoch rozvodoch ... s tebou by som ani ja neriesila nic ... skor ci neskor by si chcela decko a svadbu a cestovat a on na to energiu proste nema z dlhodobeho hladiska a vybral si niekoho s kym si viac rozumie ... clovek do vztahu ide vtedy ked sa na to s tym dotycnym citi a s tebou to tak proste nebolo ... chlapi nie su vsetky svine to ty trpis deziluziou vsetko musi byt podla teba

@inga000 netreba sa hneď zblázniť do prvého čo naň natrafíš. Dúfajme že mu nedala a nezosmiesnila sa ešte viac.