Boli by ste s mužom, ktorý nie je manuálne zručný?
Zručnosť je pre mňa určite plus a vlastnosť, ktorá je pre mňa príťažlivá, ale určite nie tá najpodstatnejšia a tak dôležitá, aby na nej stál vzťah a podľa nej som rozhodovala, či s mužom budem alebo nie... ale netreba si mýliť nezručnosť s neochotou
neviem, mam maximalne zrucneho a som za to rada, tolerovala by som to, keby bol napriklad lekar a mal by si davat pozor na ruky, lebo operuje, ale zaroven dokaze vsetko zariadit a dom funguje. Teda musi mat financie na to, aby si vsetko dokazal zaplatit, instalatera, elektrikara, zahradnika atd... vtedy by mi to nevadilo vobec, len nech je vsetko porobene, mne rodove stereotypy nevadia, zena ma podla mna vediet varit a ked nevie, tak teda by mala zarobit tolko, aby si mohli dovolit restauraciu, ci domacu kucharku.
@anonym_autor ak má na to že bude platiť opravarov a všetky všetky veci okolo toho tak by mi to nevadilo , ak na to nemá tak áno.
@kvietok1233 veď ty na to môžeš mať, alebo obaja spolu, či potrebuješ byť dotovaná? Keď žena nevarí, tiež má mať na to, aby to platila pre oboch?
Ak vie vymenit ziarovku a zlozit kus nabytku bohate staci, na ostatok si zavolame odbornika a zaplatime si to ;) Tak ako ja sice varim a rada, ale piect neznasam tak si dame upiect u zien, ktore to bavi a taktiez si to zaplatime. On nema doma pekarku a ja opravara a obom nam to vyhovuje 🙂 👍
s takým chlapom jedine sedieť v byte. V rod. dome by sa veľmi trápil.
Mala som takého bývalého a aj súčasného :D no čo ti poviem, život tá naučí aj záchod opraviť, parkety robit, vymeniť akryl… Ale mám pocit že v mojom okoli takých chlapov pribúda a naopak ženy robia aj tie mužské roboty.
@anonym_autor zas rodové stereotypy? Boli by ste so ženou, ktorá nevarí, nepečie...?
@anonym_2c1f94 Áno, moja tiež veľa nevarí, nepečie vobec. Nikdy som nechcel gazdinku čo len vyvára a skacká okolo domácnosti, lebo tie sú vačšinou tlsté a veľmi sa o seba nestarajú. A aj tí ich manželíkovia, čo za najvačšiu spokojnosť považujú sa dobre (nezdravo) najesť. To sú také vypapané usadené páriky, nič pre mňa 😀
@anonym_bd1703 To nemôžeš takto brať, že na zvracanie. Tu 50ničky onanujú nad tým ako by nikoho nechceli lebo si chcú predstavovať ešte tú situáciu, keby niekto chcel ich 😁
@anonym_19b2d0 trápny koment
@anonym_autor ak by bol dosť bohatý, aby to vedel zaistiť externe, tak prečo nie😉 Mne je úplne jedno, kto to spraví. Mne záleží na tom, aby to bolo spravené👍
Moja dcéra 16ročná si poskladala sama vysokú komodu z Ikea a sama rozmontovala veľkú 3 metrovú skriňu a povynášala na chodbu.
Minulý rok dostala ružovú uťahovačku a vŕtačku do dreva, tento rok chce s príklepom..
Nám by stačilo keby mal evráče, ostatné si porobíme samé😋
ja som zrucna takze ano chodila a aj som mala- on zas vedel lepsie varit ako ja ...
@anonym_autor ak bude dom, záhrada....tak koniec srandy... všetko bude na tebe 😭👉
To sa tu fakt bavíte o vymieňaní žiaroviek v rámci zručnosti? To zvládne aj absolvent osobitnej školy.
Ano, uplne v pohode. Nie je to pre mna priorita. Ale... Je sexy, ked je muz manualne zrucny 😁 beriem to skor ako pridanu hodnotu.
@anonym_autor buď mám muža, alebo dospellé dieťa
Poznam takych a su stastne zenati. Maju ine kvality, ktore mozno manualne zrucni nemaju. Mm nevedel nic a naucil sa v manzelstve vsetko. Dalsi znamy nie, nemal snahu sa naucit. Ale zaraba tolko, ze si odbornikov vie zaplatit.
Prosím čo znamená manuálne zručný? Môžeme si to definovať? Lebo každý si pod tým evidentne niečo predstavil. A mne je to jedno. Iné veci sú pre mňa dôležitejšie, ja sa tiež nejdem pretrhnúť, aby som lukulské hody vyvárala a môj muž ma nevymenil.
Prosím čo znamená manuálne zručný? Môžeme si to definovať? Lebo každý si pod tým evidentne niečo predstavil. A mne je to jedno. Iné veci sú pre mňa dôležitejšie, ja sa tiež nejdem pretrhnúť, aby som lukulské hody vyvárala a môj muž ma nevymenil.
@anonym_f2d617 pre mna je napr meradlo ze ak mi praskne sifon alebo wc, tqk nebude 3dni zhanat majstra ale vyberie naradie, nejak to zalepi, sadneme do auta a ideme do hornbachu.
Ked pozorujem mladeznikov u nas v praci, ti pomaly qni nevedia ze v stupacke je hlavny privod vody
@anonym_autor
Môj manžel sa síce živí hlavou, takže by mohol zaplatiť ľudí na to, aby doma urobili hocičo, ale jemu to robí radosť. Vyzna sa v elektrine (súvis s VŠ), miluje prácu s drevom a je to preňho relax. A pre mňa je to sexi.
Ale keby to nevedel alebo nerád robil, nebol by to žiadny problém. Ja tiež nerada zehlim a žijeme s tým celkom spokojne.

@anonym_autor ak má na to že bude platiť opravarov a všetky všetky veci okolo toho tak by mi to nevadilo , ak na to nemá tak áno.