icon

Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať?

18. jún 2024

Ahojte, moj sen odmalička je vydať sa. Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať? Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
veronicka1901
18. jún 2024

Nie, nebola. Jeden z praktických dôvodov je, že keď nedajbože zomrie, tak nedostaneš ani euro.
Alebo jeden z vás ochorie, tak nemusia v nemocnici poskytnúť informácie o zdravotnom stave.

domkakvet
18. jún 2024

Podla toho aky by mal na to dovod.

alexis617
18. jún 2024

Odpoviem ti úprimne ano aj keď som s mojim mužom 28 rokou už prvé 3 roky by som nad svadbou ani len nepomyslela

slovenka753
18. jún 2024

Nie nebola. ale su ludia co im na svadbe nezalezi ...

astronaut321
18. jún 2024

Veríš na ježiška? Keby to bolo o 1,2g zlata na ruku menej, tak je to úplne jedno. Vzťah je záväzok s človekom, nie s investičnou spoločnosťou.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
basulaak
18. jún 2024

Ako hrda zena odpoviem nie! Ale uprimne by ma to zlomilo keby muz ktoreho lubim nechce urobit tento zavazok a dokazat mi svoju lasku oficialne. Ale ci by som mala odvahu sa s nim len kvoli tomu zo dna na den rozist tiez neodpoviem…lebo neviem…mozno by ma to mrzelo ale ostala by som s nim. Tazko mi to je povedat. Nezazila som, nastastie.

sisska96
18. jún 2024

Nie. Po pár rokoch svadba musí byť. Inak si myslím vzťah nemá budúcnosť. Resp. možno tak rozmýšľa že ľahšie rozíde s tebou, ak nebude fungovať, akoby mal riešiť rozvod cez súd

vilma7
18. jún 2024

Podľa toho, či s tým vieš žiť ty.
Môj chcel deti, ale ja som zas nechcela deti bez rodiny, svadby, spoločného mena. Deti by som iba s priateľom nikdy nemala.a ani nechcela mať.
Ale to som ja...ako to chceš a plánuješ ty, nevieme.

lakebabe
18. jún 2024

Nie neriešila by som nikdy deti ani iné veci bez svadby. Nie je to len papier, máš zabezpečenie pre prípad smrti vdovský dôchodok, dedičstvo... a za života možnosť výživného na manželku takže určite nie

mantilka
19. jún 2024

Nie. Neuspokojila by som sa s odrobinkami. Urážalo by ma to. Každý máme právo byť milovany. Radšej hľadaj inde lásku a nenechaj sa oklamať, že si inú lásku nezaslúžiš.

drahomirrra
19. jún 2024

Nie. Svadba je zavazok, velmi dolezite, ci je muz schopny zavazku.

dadis
19. jún 2024

Iba dovtedy, kym by mi to nepovedal, ze si ma vziat nechce. Lebo nejaky cas spolu ludia su a nevedia, nie su si isti, zvazuju, spoznavaju su. Ale ak by bol uz rozhodnuty, tak potom uz nie. Najma ak planujes rodinu a deti.

Strana
z2