Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať?
Ahojte, moj sen odmalička je vydať sa. Boli by ste s mužom, ktorý si vás nechce vziať? Ďakujem za odpovede.
Odpoviem ti úprimne ano aj keď som s mojim mužom 28 rokou už prvé 3 roky by som nad svadbou ani len nepomyslela
Veríš na ježiška? Keby to bolo o 1,2g zlata na ruku menej, tak je to úplne jedno. Vzťah je záväzok s človekom, nie s investičnou spoločnosťou.
Ako hrda zena odpoviem nie! Ale uprimne by ma to zlomilo keby muz ktoreho lubim nechce urobit tento zavazok a dokazat mi svoju lasku oficialne. Ale ci by som mala odvahu sa s nim len kvoli tomu zo dna na den rozist tiez neodpoviem…lebo neviem…mozno by ma to mrzelo ale ostala by som s nim. Tazko mi to je povedat. Nezazila som, nastastie.
Nie. Po pár rokoch svadba musí byť. Inak si myslím vzťah nemá budúcnosť. Resp. možno tak rozmýšľa že ľahšie rozíde s tebou, ak nebude fungovať, akoby mal riešiť rozvod cez súd
Podľa toho, či s tým vieš žiť ty.
Môj chcel deti, ale ja som zas nechcela deti bez rodiny, svadby, spoločného mena. Deti by som iba s priateľom nikdy nemala.a ani nechcela mať.
Ale to som ja...ako to chceš a plánuješ ty, nevieme.
Nie neriešila by som nikdy deti ani iné veci bez svadby. Nie je to len papier, máš zabezpečenie pre prípad smrti vdovský dôchodok, dedičstvo... a za života možnosť výživného na manželku takže určite nie
Nie. Neuspokojila by som sa s odrobinkami. Urážalo by ma to. Každý máme právo byť milovany. Radšej hľadaj inde lásku a nenechaj sa oklamať, že si inú lásku nezaslúžiš.
Iba dovtedy, kym by mi to nepovedal, ze si ma vziat nechce. Lebo nejaky cas spolu ludia su a nevedia, nie su si isti, zvazuju, spoznavaju su. Ale ak by bol uz rozhodnuty, tak potom uz nie. Najma ak planujes rodinu a deti.

Nie, nebola. Jeden z praktických dôvodov je, že keď nedajbože zomrie, tak nedostaneš ani euro.
Alebo jeden z vás ochorie, tak nemusia v nemocnici poskytnúť informácie o zdravotnom stave.